Αποστολέας Θέμα: Στοα ΦΕΞΗ  (Αναγνώστηκε 8095 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος spdim

• 36mm case
    • Προφίλ
Στοα ΦΕΞΗ
« στις: Δεκέμβριος 30, 2010, 04:11:53 μμ »
Σε ενα προσφατο topic (''ποιο απο τα τρια'') συζητηθηκε η αγορα ενος δωρου. Μια εβδομαδα μετα την εξερευνηση επιστρεψαμε για την αγορα, εχοντας καταληξει στο seiko. Ειχαμε ηδη παρει ισαξια προσφορα (πολυ καλη τιμη αδιαμφισβητητα) απο δυο καταστηματα, ενα που εχω ψωνισει εγω 4 και δυο ατομα που εχω στειλει αλλα 2 ρολογια και το αλλο οπου ο γαμπρος εχει παρει σε 1,5 χρονο 6 ρολογια!
Επιλεγουμε αφου πληρωνει ο γαμπρος σαν πρωτη επιλογη το δευτερο καταστημα. Μπαινουμε, διαλεγουμε, προσαρμοζουμε το μπρασελε κλπ. Παραλληλα στο καταστημα βρισκεται ο ιδιοκτητης ο οποιος ενω γινονται αυτα απο την υπαλληλο, μπαινει και τσεκαρει τιμη αγορας σε γνωστο ελληνικο site με ρολογια.
Φτανοντας στο ταμειο λεει τιμη 200€ παραπανω απο την ηδη δηλωμενη προσφορα και 50€ φθηνωτερα απο το γνωστο ελληνικο site. Του λεει η υπαλληλος οτι αυτην την τιμη μας ειχε πει πριν μια εβδομαδα εκεινη οταν ελειπε αυτος (και τα 6 ρολογια ο γαμπρος τα ειχε παρει χωρις αυτον στο καταστημα), και με τροπο του λεει πως τοσο παει..
Ανενδοτος, πρωτεινει τανζανιες με το ταμειο που δεν πρεπει να αναφερω δημοσια, στις οποιες τοσο του κοβει που ουσιαστικα, μου παρουσιαζει την τιμη που αγοραζει ο ιδιος το ρολοι, με σκοπο να κοψει 100€ επιλεον αλλα και 100€ ακριβοτερα απο την αρχικη προσφορα που ειχε γινει..
Τελικα, καταληξαμε να ψωνισουμε απο απεναντι ακριβως, στο δικο μου μαγαζι προτιμησης, οπου ο ανθρωπος στην ηδη πολυ καλη τιμη-προς τιμην του-εκοψε επιπλεον 50€ μολις εμαθε τι ειχε συμβει...
O ενας εχασε αρκετους πελατες, ο αλλος κερδισε ακομη περισοοτερους + ανθρωπινο σεβασμο λογω νοοοτροπιας και συμπειφορας

Quiz λοιπον:
Βρειτε μου λοιπον τον επαγγελματια (για οποιν καταλαβαινει, δεν εχει να κανει με τα 50€ και τα 100€ αλλα με την κοροιδια).

Αποσυνδεδεμένος aboulafia

• 42mm case
    • Προφίλ
Απ: Στοα ΦΕΞΗ
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 30, 2010, 04:22:52 μμ »
Άλλη μια ωραιότατη ιστορία καθημερινής (ελληνικής) τρέλλας, από αυτές που φαντάζομαι πως ο καθένας μας έχει να εξιστορήσει και μία.
Απλά και μόνο για να δείχνει το αστείρευτο "ταμπεραμέντο" του έλληνα.
Μάλλον τελικά γίνεται επειδή οι περισσότεροι καταστηματάρχες νομίζουν πως όλοι είμαστε σαν και αυτούς (δηλ. άσχετοι) και πως αφού μπήκαμε στο κατάστημά τους έχουμε υποχρέωση να ψωνίσουμε από εκεί οπωσδήποτε!
Μου θυμίζει έναν στην ίδια στοά, που μόλις του είπα "εντάξει, θα το σκεφτώ" μόνο που δεν με έβρισε!!!
Και εις άλλα με υγεία,
καλή χρονιά σε όλους!!!
Παναγιώτης

Αποσυνδεδεμένος spdim

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 30, 2010, 04:31:12 μμ »
Παναγιωτη εχεις δικιο και να σου πω οτι εναν αλλο γνωστο πωλητη στη στοα που μου ειπε απο την αρχη 150€ πιο πανω και πως δεν μπορει στο συγκεκριμενο να κανει κατι καλυτερο , τον ακτιμησα ιδιαιτερα και θα ξαναπαω κιολας...

Καλη χρονια σε ολους σας

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 30, 2010, 04:33:40 μμ »
φιλε τα ιδια μου εχουν κανει εμενα με καταστημα μεταχειρισμενων μοτοσυκλετων. Ο αδελφος του ιδιοκτητη μου ειπε την μια ημερα τιμη 7.000 € και την επομενη ο ιδιοκτητης 7.800,00 ..... ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ 

Αποσυνδεδεμένος vaggosk

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 30, 2010, 04:44:43 μμ »
Φυσικά και τα 50-100 ευρώ είναι λεφτά! Μπορεί να είναι ακόμα ένα ρολόι! (κάποιο φτηνό SEIKO πχ!)
Αλλά το χειρότερο είναι αυτή η κοροϊδία που νιώθεις, ότι σε αντιμετωπίζουν σαν ηλίθιο, άβουλο άτομο που θα κάνεις ότι σου πουν.. κάποιοι δεν έχουν ούτε συνέπεια ούτε ειλικρίνεια, ούτε σεβασμό προς τον αγοραστή αλλά και συμπολίτη τους!! Γιατί μην ξεχνάμε πως κι αυτοί θα είναι αγοραστές πιθανότατα στη δικιά μας επιχείρηση.. Δεν έχουν γενικά αρχές αυτοί οι άνθρωποι, πόσο μάλλον επαγγελματισμό..

Παράθεση
και να σου πω οτι εναν αλλο γνωστο πωλητη στη στοα που μου ειπε απο την αρχη 150€ πιο πανω και πως δεν μπορει στο συγκεκριμενο να κανει κατι καλυτερο , τον ακτιμησα ιδιαιτερα και θα ξαναπαω κιολας..

ακόμα κι αν τύχει να δώσεις παραπάνω κάποια φορά, μπορεί να το αξίζει ο άνθρωπος, επειδή φέρθηκε τίμια και ειλικρινά..εκεί δε θα στεναχωρηθείς..

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 30, 2010, 05:23:01 μμ »
Noμίζω πως κατάλαβα ποιόν λες...είναι ένας τύπος που βάζει καπέλο στις επίσημες τιμές για να φαίνεται μεγαλύτερη η έκπτωση...και τραγικός και γύφτος.......

Γενικά η Στοά Φέξη έχει και καλές περιπτώσεις έχει και επιτήδιους...θέλει προσοχή

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος desmo16

• 42mm case
  • Extravaganza
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 30, 2010, 05:52:58 μμ »
Εγώ στην στοά είχα ρωτήσει για ένα Fortis που θυμόμουνα πως η τιμή καταλόγου ήταν 1000.
Στην συνεχεια ο πωλητής μου το επιβεβαίωσε και στην ερώτηση μου "που θα μπορούσε να φτάσει με μια καλή εκπτωτση" μου απάντησε 1000!
  :shocked::dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

Τι να πω,ίσως να μην του γέμισα το μάτι ότι μπορεί να θέλω να το αποκτήσω :weedman:

Αποσυνδεδεμένος spdim

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 30, 2010, 06:50:51 μμ »
Καλα, να δειτε ξενερωμα ο γαμπρος (της αγορας ανθρωπος), που σε 1,5 χρονο ακουμπησε μεσα κατι χιλιαρικα... 

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 30, 2010, 06:52:37 μμ »
Εγώ στην στοά είχα ρωτήσει για ένα Fortis που θυμόμουνα πως η τιμή καταλόγου ήταν 1000.
Στην συνεχεια ο πωλητής μου το επιβεβαίωσε και στην ερώτηση μου "που θα μπορούσε να φτάσει με μια καλή εκπτωτση" μου απάντησε 1000!
  :shocked::dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

Τι να πω,ίσως να μην του γέμισα το μάτι ότι μπορεί να θέλω να το αποκτήσω :weedman:

Γιαυτόν τον κλεφταράκο λέω κι εγώ ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 30, 2010, 07:59:47 μμ »
Γιαυτόν τον κλεφταράκο λέω κι εγώ ;)

γνωστός παγαποντάκος...

Αποσυνδεδεμένος kritikaros

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 30, 2010, 08:11:13 μμ »
δεν μπορείτε να πείτε και ποιος ήταν προς αποφυγήν του από τους υπολοίπους?
και τα 50-100 ευρώ να με συμπαθάτε αλλά και αυτά λεφτά είναι μπορεί να μην φτάνουν να πάρεις rolex ή jlc ή Ω αλλά με λίγα ακόμα μπορείς να πάρεις κάποιο άλλο πολύ όμορφο στα κυβικά σου για να μην πω πως είναι και τα ψώνια μιας βδομάδας ίσως και παραπάνω του σπιτιού.

πάντα φιλικά το λέω,μην παρεξηγηθούμε στα καλά καθούμενα αλλά εκτός από τον γύφτο αντι-επαγγελματία και τα λεφτά μετράνε.

Αποσυνδεδεμένος Nick78

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Δεκέμβριος 30, 2010, 08:41:58 μμ »
Συμφωνώ με Κρητίκαρο, αν πρόκεται όντως για τον ίδιο τον οποίον τα μέλη desmo16, GiannisH, seamasterchrono, spdim υπονοούν θεω΄ρω πως οι περιπτώσεις είναι αρκετές, σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση. Δεν βλέπω το λόγο να τον κατομομάσετε να μάθουμε και εμείς!

ΜΦΧ
Νίκος
We are never gonna survive...unless we get a little crazy!

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Δεκέμβριος 30, 2010, 09:20:33 μμ »
εγω παντως απο το μαγαζι με τα Hamilton εμεινα πολυ ευχαριστημενος 2 φορες. ενω και για Tissot πηρα πολυ καλη τιμη/εκπτωση.

καλη τιμη εδωσε και το διπλανο μαγαζι σε Legend Diver και το σκεφτομαι.

Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος nuntius

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Δεκέμβριος 30, 2010, 09:28:31 μμ »
Παιδιά, εγώ τα γύρισα όλα τα μαγαζιά στη Φέξη...μόνο ο ένας το είχε...οι άλλοι δεν καταδέχονταν καν να φέρουν το seiko που ήθελα... ο μόνος που μπορούσε να το φέρει, αλλά να μωρέ θα κάνει κανένα τρίμηνο να έρθει...ενώ ξέρω ότι υπήρχε στην αντιπροσωπεία, γιατί είχα πάει πρώτα να εκεί να το δω στο χέρι μου, μου πάσαρε ίδιο ρολόι σε άλλη απόχρωση σε τιμή που πήρα το δικό μου...δηλαδή το ανέβαζε 80 ευρώ και όταν το είπα λέει να μα εγώ και δε βγαίνω και κοίτα τιμή καταλόγου... και γενικά ήταν λίγο παγαπόντης...λίγδας να το πω... καμία εμπιστοσύνη δε μου ενέπνευσε και απλά έφυγα...
και γενικότερα η στοά φέξη δε θα έλεγα ότι με άφησε ικανοποιημένο...σε συνοικιακά μαγαζιά στο περιστέρι και στο σύνταγμα προς μοναστηράκι είχα πολυυυυύ καλύτερη αντιμετώπιση, καλύτερες τιμές και μεγαλύτερη ποικιλία!!!

Αποσυνδεδεμένος tazio

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Δεκέμβριος 30, 2010, 10:00:36 μμ »
Όσο βρίσκουν πελάτες θα τα κάνουν αυτά.
Προσωπικά ευχαριστώ πολύ τη στοά που με βοήθησε να γνωρίσω τις αγορές μέσω διαδικτύου.
... κι αφού δε σέβεστε θα με φοβάστε ...

http://taziodome.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Δεκέμβριος 30, 2010, 10:42:29 μμ »
Προσωπικά ευχαριστώ πολύ τη στοά που με βοήθησε να γνωρίσω τις αγορές μέσω διαδικτύου.
χαχαχαχαχα πολυ καλο φιλε :D

Αποσυνδεδεμένος rugged

• 40mm case
    • Προφίλ
    • Rugged
« Απάντηση #16 στις: Δεκέμβριος 31, 2010, 10:56:03 πμ »
Συμφωνώ με Κρητίκαρο, αν πρόκεται όντως για τον ίδιο τον οποίον τα μέλη desmo16, GiannisH, seamasterchrono, spdim υπονοούν θεω΄ρω πως οι περιπτώσεις είναι αρκετές, σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση. Δεν βλέπω το λόγο να τον κατομομάσετε να μάθουμε και εμείς!

ΜΦΧ
Νίκος

Συμφωνώ απόλυτα. Μόνο αν ακουστεί το όνομά τους ίσως στρώσουν..