Αποστολέας Θέμα: Αγορά ρολογιού μέχρι 400 ευρώ  (Αναγνώστηκε 8929 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος assassin88

• 42mm case
    • Προφίλ
Αγορά ρολογιού μέχρι 400 ευρώ
« στις: Δεκέμβριος 26, 2010, 10:24:30 μμ »
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!Διαβάζω το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό και αποφάσισα να κάνω ένα θέμα για να μου πείτε τη γνώμη σας,μιας και ενδιαφέρομαι να πάρω ένα καλό ρολόι.Τα στοιχεία που θέλω απαραίτητα να πληρεί αυτό,είναι μόλις 2:
α)να έχει μπρασελέ
β)να είναι μέχρι 45mm

Όλα τα υπόλοιπα είναι συζητήσιμα(αν και έχω μια αδυναμία στα μπλε καντράν :D).Το ξέρω ότι το ''μπάτζετ'' των 400 ευρώ περιορίζει αρκετά τις επιλογές,αλλά για τώρα αυτά μπορώ να διαθέσω!!
Ευχαριστώ προκαταβολικά...
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 27, 2010, 11:31:38 μμ από assassin88 »

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Αγορά ρολογιού μέχρι 400 ευρώ
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 26, 2010, 10:27:31 μμ »
Φιλε καλωσηρθες.Νομιζω πως θα κινηθεις προς Tissot και Hamilton απο ελβετικα με Seiko η Citizen στα ιαπωνικα,ισως και καποια ρωσσικα να βρεις στα χρηματα που διαθετεις.Καποια βολτα στα μαγαζια θα σε βοηθησει ;)

Αποσυνδεδεμένος alexisvas

• 44mm case
  • τα δευτερόλεπτα βαριά στους λεπτοδείκτες
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 26, 2010, 10:30:29 μμ »
Καλως τον!
Εκανες ενα ψαξιμο πριν ανοιξεις καινουργιο τοπικ? Μην με παρεξηγησεις, δεν σου επιτιθεμαι. Απλα σε ρωταω για να μην σου απαντησουν με προτασεις που εχουν ηδη γινει  ;)
Πω πω αδερφακι μου,εισαι φουλ αντι-Ω εεε?  :o

Παράθεση από: Jeremy Clarkson
Το μονο πραγμα που ειναι χειροτερο απο ενα ψευτικο Rolex ειναι ενα αληθινο!

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 27, 2010, 11:00:27 μμ »
Γεια σας και ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!!Είδα τις εν λόγω μάρκες και μου άρεσαν τα εξής:
Tissot:PRC200 T17158642 και -52
          PRC200 T0144101104700 και -05700
Citizen:Eco Drive Titanium Bracelet Blue και
           Automatic Open Back
Vostok:Rocket N1 2426-2205045b και -47b
Πώς τα βλέπετε?? :D

Από Hamilton μου άρεσε ένα αλλά το βρήκα 665 ευρώ και δεν μπορώ να διαθέσω τόσα δυστυχώς!
Έχω και άλλη μία ερώτηση...από Aviator μου άρεσαν μερικά,αλλά όσα είδα είχανε λουράκι και όχι μπρασελέ...οπότε θα ήθελα να μάθω αν βγάζει ρολόγια με μπρασελέ η συγκεκριμένη μάρκα!

ΥΓ:Ναι φίλε μου,έχω δει κάποια θέματα που αφορούν αγορές μέχρι 500 ευρώ απλά ήτανε σχετικά παλιά,γι'αυτό είπα να δω κάποιες νέες απόψεις!!Δεν σε παρεξηγώ,μην ανησυχείς,όλα καλά! ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 27, 2010, 11:25:52 μμ από assassin88 »

Αποσυνδεδεμένος SYZo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 27, 2010, 11:16:33 μμ »
citizen και ecodrive και automatik γινεται?
οταν λες 400 ευρω εννοεις με ελληνικες τιμες η τιμες ebay?

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 27, 2010, 11:28:53 μμ »
Είναι δύο διαφορετικά,γι'αυτό και το έβαλα από κάτω το δεύτερο citizen!!!Όπως και να'χει καλού κακού,έβαλα ένα ''και'' ενδιάμεσα προς αποφυγή περαιτέρω ''παρεξηγήσεων''!!!Γενικά εννοώ εδώ στην Ελλάδα,αλλά αν οι διαφορές είναι μεγάλες σε σχέση με το e-bay τότε θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά για μια αγορά από κάποιον αξιόπιστο e-bayer βέβαια!
Αν θες μου λες τη γνώμη σου για τα ρολόγια που έγραψα πάνω ή και άλλες πιθανές προτάσεις σου!!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 28, 2010, 12:29:10 πμ »
Όσα Ηamilton δεις μέχρι 550 ευρώ, είναι μέσα στον προυπολογισμό σου.  http://www.oroloi.gr/index.php?cPath=457&sort=2c&page=all&osCsid=1a0cc4c2c995dfe677bde903527fd81a

Για εταιρείες όπως Hamilton και Tissot συμφέρει αγορά από κατάστημα, αφού σίγουρα παίρνεις μιά έκπτωση 25% επί της λιανικής  ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος SYZo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 28, 2010, 09:13:08 πμ »
για το tissot που θες μπορω να πω οτι ειναι ενα πολυ καλο ρολοι με προσεγμενες λεπτομεριες. value for money

citizen ecodrive nighthawk http://www.google.gr/images?um=1&hl=el&tbs=isch:1&&sa=X&ei=q4wZTdT9KYWW8QPexuCEBw&ved=0CC0QBSgA&q=citizen+nighthawk&spell=1

http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=17599

seiko flightmaster http://images.auctionworks.com/hi/46/45718/sna411p1_1.jpg

γενικα ισχυει αυτο που σου λεει ο Γιαννης. εαν θες ελβετικο καλητρα να το αγορασεις απο καταστημα.. ενα θες γιαπονεζο χωρις σκεψη στο ebay.

http://www.yourwatchconnection.com/product_images/k/994/SKA379_01__19995_zoom.jpg
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 28, 2010, 04:08:55 μμ από SYZo »

Αποσυνδεδεμένος Nick78

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 28, 2010, 05:46:37 μμ »
Και εγώ από την πλευρά μου προς Tissot θα πήγαινα.
Πριν 3 μήνες αγόρασα για τους κουμπάρους μου 2 PRS 516 με μπρεσελέ και μείναν απόλυτα ικανοποιημένοι και οι 2. Τιμή μετρητά πέφτεις εύκολα κάτω από 400 ευρώ. Πολύ ωραίος είναι και ο αντίστοιχος χρονογράφος.
Εναλλακτικά σε κάτι πιο ψαγμένο κοίτα και την εταιρία Glycine. (υπάρχει μόνο ένας επίσημος στο Κολωνάκι που τα φέρνει Ελλάδα).

Η αλήθεία είναι πάντως ότι σε αυτά τα χρήματα δεν μπορώ να φανταστώ κάτι πιο value for money άπό Tissot και Hamilton.

Καλή αγορά!
We are never gonna survive...unless we get a little crazy!

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 28, 2010, 08:30:24 μμ »
Aν δεν δεν σε πειράζει να είναι quartz, κοίταξε και σε Casio Edifice και μάλιστα σε χαμηλότερα επίπεδα τιμής.
Αν θέλεις όμως στο όριο των χρημάτων που διαθέτεις, θέλεις να πάρεις ότι καλύτερο σε Ελβετικό και  σε value for money, τότε Tissot και Hamilton, ίσως είναι μονόδρομος..
Σίγουρα υπάρχουν κι άλλες, αλλά οι προαναφερθείσες εταιρίες, έχουν τη μεγαλύτερη ιστορία απ΄όλες τις άλλες, σε ανάλογα επίπεδα τιμών!
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 29, 2010, 01:31:28 πμ »
Να'στε καλά όλοι για τις συμβουλές/προτάσεις σας!!Ένα Hamilton το οποίο μου άρεσε ήτανε το Khaki Field Officer Automatic(πώς σας φαίνετε??),αλλά αν τα 545 δεν κατεβούν αρκετά,χλωμό το βλέπω ;D
Από αύριο θα αρχίσω να επισκέπτομαι και κάποια μαγαζιά για να δω από κοντά τα ρολόγια που θέλω,αλλά και τις τελικές τιμές τους!!Ο χρονογράφος Tissot PRC200 παράμενει το φαβορί για μένα πάντως μέχρι στιγμής...έχω κι ένα δίλημμα πάνω στο ''συντηρητικό'' με ωραίους κίτρινους δείκτες μαύρο και στο πιο σπορ-νεανικό μπλε καντράν!!!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Δεκέμβριος 29, 2010, 01:35:47 πμ »
   Πολύ καλή η επιλογή σου, χτύπα το φίλε μου. Μπορείς να το φέρεις στον προυπολογισμό σου ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος gld

• 38mm case
  • Live to fly...
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Δεκέμβριος 29, 2010, 10:28:31 πμ »
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά.

Μιας και αναφέρθηκαν κάποια Tissot, μια πιθανή επιλογή θα ήταν και το Couturier quartz (Ref: T035.617.11.051.00), το οποίο είναι μέσα στο budget σου.

Προσωπικά το σκεφτόμουν ως καθημερινό sport ρολόι.

http://www.orologio.gr/product_info.php?cPath=73&products_id=847&osC

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Δεκέμβριος 29, 2010, 03:34:22 μμ »
για δες κι αυτο: http://www.mywatch.gr/index.php/topic,7236.0.html
πιθανον να σ' ενδιαφερει...
με μπρασελε ειναι

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Δεκέμβριος 29, 2010, 03:44:38 μμ »
με αυτα τα λεφτα αγοραζεις απο την seiko ρολοι με διπλασια τιμη στα μαγαζια ......

θα σου προτεινα να κοιταξεις ανεπιφυλακτα στο e-market kai ston πωλητη low prices.....για να παρεις μια ιδεα...

επειτα στην γνωστη στοα με με καλο παζαρι ολα γινονται !
Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Δεκέμβριος 29, 2010, 04:19:07 μμ »
για δες κι αυτο: http://www.mywatch.gr/index.php/topic,7236.0.html
πιθανον να σ' ενδιαφερει...
με μπρασελε ειναι

και σχεδόν αφόρετο
ζήτημα να έχει φορεθεί 5 φορές

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Δεκέμβριος 29, 2010, 06:10:37 μμ »
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!Διαβάζω το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό και αποφάσισα να κάνω ένα θέμα για να μου πείτε τη γνώμη σας,μιας και ενδιαφέρομαι να πάρω ένα καλό ρολόι.Τα στοιχεία που θέλω απαραίτητα να πληρεί αυτό,είναι μόλις 2:
α)να έχει μπρασελέ
β)να είναι μέχρι 45mm

Όλα τα υπόλοιπα είναι συζητήσιμα(αν και έχω μια αδυναμία στα μπλε καντράν :D).Το ξέρω ότι το ''μπάτζετ'' των 400 ευρώ περιορίζει αρκετά τις επιλογές,αλλά για τώρα αυτά μπορώ να διαθέσω!!
γεια σου φιλε, εγω σου προτεινω tissot prc200, πιστευω ειναι μονοδρομος σ`αυτα τα λεφτα και μην ξεχνας οτι η tissot ειναι μια εταιρεια με παραδοση και επισημη χρονομετρης της φορμουλα 1, σου ευχομαι καλη επιλογη!
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος efthimio

• 38mm case
  • Υπάρχει χρόνος?
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Δεκέμβριος 29, 2010, 11:42:31 μμ »
α)να έχει μπρασελέ
β)να είναι μέχρι 45mm

Xρόνια πολλά , εγώ σε αυτά τα χρήματα θα πρότεινα το SEIKO SARB065 (coctail watch) :supz: γιατί είναι ιδιαίτερο και πανέμορφο κομμάτι. Αν θες κάτι πέρα από τα πολύ συνηθισμένα λοιπόν:
Πας  στην ιστοσελίδα  http://www.seiyajapan.com/category/3_seiko_quartz_etc_/ το βλέπεις, το παραγγέλνεις, στο στέλνουν από Ιαπωνία , το λαμβάνεις, και μετά μας κάνεις και ένα review να το γνωρίσουμε κι εμείς!!!  :hello: :hello:

Αποσυνδεδεμένος gld

• 38mm case
  • Live to fly...
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Δεκέμβριος 31, 2010, 08:29:18 μμ »
α)να έχει μπρασελέ
β)να είναι μέχρι 45mm

Καλησπέρα, Χρόνια Πολλά και με το καλό η νέα χρονιά.

Προσωπικά θα σου πρότεινα επίσης το Tissot T014.427.11.051.01

http://www.e-watch.gr/watches/tissot/t-sport/t014-427-11-051-01.html

Εγώ το αγόρασα για καθημερινό ρολόι sport διότι:
1) Είναι 42mm
2) Έχει όμορφο μπρασελέ (μπορείς φυσικά αν θες να του βάλεις δερμάτινο λουράκι)
3) Είναι αυτόματο και open-back
4) Χρονογράφος
5) Αδιαβροχοποίηση 200m

Η τιμή τιμοκαταλόγου είναι περίπου 680€ αλλά πιστεύω πως με παζάρι σε κατάστημα μπορείς να το πάρεις με 500€. Είναι μεν +100€ από το budget σου, αλλά νομίζω πως αξίζει. Φυσικά, όλα εξαρτώνται από το βάρος που δίνεις εσύ προσωπικά σε καθένα από τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Εμένα μου έκανε κλικ το ότι είναι αυτόματο, open-back και έχει σημαντική τιμή αδιαβροχοποίησης. Οι πραγματικοί γνώστες του φόρουμ μπορούν να σε κατατοπίσουν καλύτερα. Δυστυχώς, δεν έχω προλάβει να το φορέσω αρκετά ώστε να έχω πιο εμπεριστατωμένη γνώμη.

Καλή Χρονιά σου εύχομαι και καλή αγορά ό,τι κι αν αποφασίσεις.

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιανουάριος 01, 2011, 10:56:08 πμ »
Χρόνια Πολλά,
δεν είδα, αλλά στο ρολόι του φόρουμ είσαι μέσα? Γιατί νομίζω πως πληροί με τον καλύτερο τρόπο αυτό που ζητάς, ενώ το μικρό έξτρα κόστος αφορά το ότι θα είναι εντελώς προσωπικό σου! ;)
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!