Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Καλώς ήλθατε στο Ελληνικό φόρουμ για Ωρολογοποιία
Σε συνεργασία με το
www.paneristihellas.gr
MyWatch.gr Tapatalk ENABLED ! ! !
Το MyWatch.gr στο Facebook
To MyWatch.gr δέχεται το μήνα πάνω από 41.000 μοναδικές επισκέψεις, από την Ελλάδα και το εξωτερικό!
Νέο Ενότητα: Εντός Εκτός και Επί τα Αυτά --> Η Γωνία του ερασιτέχνη Ωρολογοποιού
ΝΕΑ ΕΝΟΤΗΤΑ στα Τεχνικά θέματα
Τι φοράνε τα μέλη του MyWatch.gr ? ? ?
NEΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΘΕΜΑ: Modular, Integral Caliber ορισμοί, απόψεις, διαξιφισμοί !
To MyWatch.gr είναι ενεργό, αδιάλειπτα από τον Μάρτιο 2006, και δέχεται καθημερινά πάνω από
1000
μοναδικές επισκέψεις
NEA ENOTHTA - ΟΔΗΓΟΣ: Πώς να φωτογραφίσω το ρολόι μου...?
Για Επιλογή-Αγορά ρολογιού,
Ζητήστε την άποψη άλλων μελών.
Kαταστήματα και αντιπροσωπείες στην Ελλάδα, το εξωτερικό και το Internet.
Αρχική
Βοήθεια
Σύνδεση
- MyWatch.gr - The Hellenic Wrist & Pocket Watch Enthusiasts Forum / Founded in March 2006
»
ΡΟΛΟΓΙΑ
»
Επιλογή-Αγορά ρολογιού
»
SWISS GOLFER...ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ?
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: SWISS GOLFER...ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ? (Αναγνώστηκε 4388 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
asxetos?
38mm case
οι 2 ροδες οδηγουν την ψυχη...
«
στις:
Δεκέμβριος 18, 2010, 12:24:43 μμ »
παιδια μου προτεινε καποιος αυτην την εταιρεια ως value for money...στο net που κοιταξα να δω δεν βρηκα και πολλα πραγματα για αυτο και η καθε βοηθεια θα ειναι υπεροπολυτιμη!!!ευχαριστω
Καταγράφηκε
εγω με μηχανακια και μουσικη ασχολουμαι...αλλα με εσας εδω θα αποκτησω και αλλο φετιχ....
SER
Tourbillion
Απ: SWISS GOLFER...ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ?
«
Απάντηση #1 στις:
Δεκέμβριος 18, 2010, 01:19:38 μμ »
Mαλλον swiss made ρολογια,τα περισσοτερα quartz αν οχι ολα,σημα της ενα ανθρωπος που παιζει golf,στο Αιγαλεω που μενω εχω δει μαγαζι να τα πουλαει,απο τιμες δεν ξερω.Αυτα απο μενα.
Φιλικα
Ser
Καταγράφηκε
asxetos?
38mm case
οι 2 ροδες οδηγουν την ψυχη...
«
Απάντηση #2 στις:
Δεκέμβριος 18, 2010, 05:02:17 μμ »
ser επειδη βλεπω πως εχεις εμπειρια θα ζητησω την αποψη σου..ψαχνω για ενα ρολοι ελβετικο μεχρι 250 ευρω τελικη τιμη(με παζαρια) η και κτ αλλο αρκει ομως να ειναι εταιρειας που να παρασκευαζει ρολογια αποκλειστικα....ειμαι αναμεσα σε΄΄1)TISSOT PRC 200 XRONOGRAFO αξιας 230 απο 315 2)ΕΝΑ BULOVA το οποιο δεν θυμαμαι μοντελο αλλα ειναι ενα quartz χωρις ζαφειρι και βιδωτη κορωνα οπως το tissot που εχει 200-220 απο 270 και 3)ενα swiss golfer me 180 apo 270 που εχει κρυσταλλο. Τωρα παραθετω καποιους προβληματισμουσ...το tissot ειναι ενα ρολοι που μεχρι και εγω που ειμαι ασχετος απο ρολογια για τα λεφτα του προσφερει παρα πολλα αλλα δεν ξερω αν με καλυπτει απολυτα σε εμφανιση.κλασσικο ρολοι,πολυφορεμενο απο πολυ κοσμο αλλα......τα αλλα δυο με αρεσουν παρα πολυ σε εμφανιση αλλα ποιοτικα νομιζω πως υστερουν....κοιταξα και για orient kai seiko αλλα εκτος του το οτι ξεφευγουν λιγακι σε εμφανιση δεν με καλυπτουν και τοσο σε εμφανιση..οσα με αρεσουν κυμαινοντε στο 450... που αμα ειναι να δωσω τοσα θα κοιταξω αποκλειστικα και μονο hamilton που ειναι εμφανησιακκα παρα πολυ ερωτευσιμα ρολογια....ΥΓ-eida και ενα rommanson ελβετικο μου ειπαν πως ειναι πολυ ομορφο και αυτο αλλα πρωτη φορα την ακουγα την μαρκα...ελπιζω να μην κουρασα αλλα αισθανομαι πως οσο περισσοτερο ψαχνω τοσο περισσοτερο μπερδευομαι
Παντως κλεινω πιο πολυ προς tissot και λογω ΜΑΡΚΑΣ και λογω ΤΙΜΗΣ(μειωση απο την αρχικη)....βοηθειστε οσο μπορειτε,ευχαριστω !!!!
Καταγράφηκε
εγω με μηχανακια και μουσικη ασχολουμαι...αλλα με εσας εδω θα αποκτησω και αλλο φετιχ....
kkostas
Tourbillion
«
Απάντηση #3 στις:
Δεκέμβριος 18, 2010, 05:08:18 μμ »
Για δες εδώ:
http://www.mywatch.gr/index.php/topic,7236.0.html
Πιθανόν να σε ενδιαφέρει
Καταγράφηκε
SER
Tourbillion
«
Απάντηση #4 στις:
Δεκέμβριος 18, 2010, 05:49:06 μμ »
Γνωμη μου προχωρα σε Τ η Bulova εγγυημενα ρολογια,αξιοπροσεκτες εταιρειες
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
Πάνω
- MyWatch.gr - The Hellenic Wrist & Pocket Watch Enthusiasts Forum / Founded in March 2006
»
ΡΟΛΟΓΙΑ
»
Επιλογή-Αγορά ρολογιού
»