Αποστολέας Θέμα: Πως φοράμε και βγάζουμε ένα λουράκι  (Αναγνώστηκε 5845 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
Πως φοράμε και βγάζουμε ένα λουράκι
« στις: Δεκέμβριος 16, 2010, 03:48:20 μμ »
Ένα πολύ καλό βιντεάκι από το γνωστό κατασκευαστή Rob Montana για να μη χαλάμε τα λουράκια μας.

<a href="http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=17848136&amp;server=vimeo.com&amp;fullscreen=1&amp;show_title=1&amp;show_byline=1&amp;show_portrait=0&amp;color=01AAEA" target="_blank">http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=17848136&amp;server=vimeo.com&amp;fullscreen=1&amp;show_title=1&amp;show_byline=1&amp;show_portrait=0&amp;color=01AAEA</a>

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Πως φοράμε και βγάζουμε ένα λουράκι
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 16, 2010, 04:04:30 μμ »
Αν και μπρασελεδάκιας και πολύ φρέσκος χρήστης ρολογιών με λουράκι ( το Tudor εξαιρείται γιατί έχει deployant και δεν χρειάζεται να "τσακίζεις" το λουράκι για να το βάλεις-βγάλεις) κάνω ακριβώς αυτά που περιγράφει ο Rob.
Ποτέ δεν "τσακίζω" το λουρί προς τα πίσω.
Φαίνεται η "αρρώστια" είναι στο DNA μου  :D

Αποσυνδεδεμένος vaggosk

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 16, 2010, 04:42:54 μμ »
δε θέλω να το παίξω έξυπνος, αλλά κι εγώ έτσι τα βγάζω! είμαι ψύρρας! :P
ωραίο το videaκι και χρήσιμο, ευχαριστούμε!

Αποσυνδεδεμένος vord

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 16, 2010, 07:08:47 μμ »
Πολύ χρήσιμο, ευχαριστούμε :supz:
i hear the roar of a big machine

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 17, 2010, 01:08:18 πμ »
Σαφώς ο σωστός τρόπος να απασφαλίζει το λουράκι από τη μπούκλα!

Από την άλλη, εάν καταφέρει κάποιος να καταστρέψει λουρί μισό πόντο (σαν αυτό που φαίνεται στο βίντεο) απλά βγάζοντάς το με τον τραχύ τρόπο, θα είναι ΤΟ κατόρθωμα!
Άλλωστε ένα τόσο χοντρό λουρί απασφαλίζει μόνο με τον τρόπο που φαίνεται στο βίντεο...

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!

88ceoo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 06, 2011, 05:27:14 μμ »
μαθημα για ενα τοσο απλο θεμα? μαλλον μας θεωρουν πολυ χαζους <οι αρμοδιοι>. αυτονοητα πραγματα εκτος αν καποιος εχη τασεις αυτοκαταστροφης!

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 06, 2011, 10:17:49 μμ »
Καμιά φορά και το πιο απλό και αυτονόητο θέλει εκμάθηση. Ο Ρομπ με εκατοντάδες πελάτες προφανώς το έχει αντιμετωπίσει.
Με τη λογική σου να μην αναφέρουμε τίποτα καινουριο από το φόβο μη θεωρηθούμε αφελείς;
Και το φόρουμ το παρακολουθούν πολλοί που δεν έχουν ιδέα απο ρολόγια.

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 07, 2011, 01:20:41 πμ »
μαλλον μας θεωρουν πολυ χαζους <οι αρμοδιοι>. αυτονοητα πραγματα εκτος αν καποιος εχη τασεις αυτοκαταστροφης!

Χα!
Αυτό που γνωρίζω πολύ καλά εγώ δε σημαίνει ότι το γνωρίζουν όλοι, και σαφώς αυτό που εσύ γνωρίζεις καλά δε σημαίνει ότι το γνωρίζουν όλοι επίσης! Αν αυτό συνιστά χαζομάρα... πάει καλά!

Εγώ έχω χαρακτηρηστεί και άσχετος από τύπο που του ΧΑΡΙΣΑ λουρί το οποίο και κατέστρεψε -μάλλον ήταν χαζός (ή εγώ απατεώνας)!
Άνοιξε τρύπα στο λουρί με καρφί και σφυρί και μου έκανε παρατήρηση ότι το λουρί είχε λαστιχένια αίσθηση όταν το τρυπούσε και με εξαπατήσανε ότι ήταν δερμάτινο...

Δεν υπάρχει αυτονόητο.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 07, 2011, 08:56:19 πμ από pontioz1 »

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 07, 2011, 04:20:15 πμ »
Αν γνώριζες πόσοι δεν ξέρουν τα πολύ απλά πράγματα θα έπεφτες από τα σύννεφα.
Ούτε κάθε πότε πρέπει να αλλάζουν μπαταρία η αν η μπαταρία λήξη μέσα στο ρολόι τι γίνεται η πόσες φορές πρέπει να κουρδίσουν το ρολόι τους.
Και είναι φυσικό όταν πρώτη φορά ασχολούνται με το αντικείμενο.
Είναι πολύ εύκολο λοιπόν να κάνουμε κριτική. Το δύσκολο είναι να παραδεχόμαστε τη δική μας άγνοια.

88ceoo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 07, 2011, 03:32:57 μμ »
εγω αναφερθηκα στον δημιουργο του βιντεο κ οχι στο μελος που το ανεβασε. αρα δεν εθιξα κανεναν. απλα αναφερθηκα πως σαν νοημονες, καποια πραγματα ειναι κ αυτονοητα.   

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 07, 2011, 04:13:08 μμ »
εγω αναφερθηκα στον δημιουργο του βιντεο κ οχι στο μελος που το ανεβασε.

Το κατάλαβα.

αρα δεν εθιξα κανεναν.

Είσαι βέβαιος; Θα ρωτήσω το Ρομπ αν έχει την ίδια γνώμη.

απλα αναφερθηκα πως σαν νοημονες, καποια πραγματα ειναι κ αυτονοητα.  

Τα αυτονόητα καλό είναι να διδάσκονται, γιατί τα λάθη γίνονται από νοήμονες.
Η είδηση πως οι οδηγοί που προκάλεσαν αυτοκινητιστικά ατυχήματα ήταν ουρακοτάγκοι (κατ' άλλους κοτόπουλα) που δε διδάχθηκαν το αυτονόητο της μη χρήσης αλκοόλ πριν την οδήγηση, κρίνεται ως ανακριβής.

Αποσυνδεδεμένος gld

• 38mm case
  • Live to fly...
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 07, 2011, 04:42:26 μμ »
Πολλά πράγματα είναι αυτονόητα αλλά δυστυχώς δεν τα κάνουμε λόγω συνήθειας. Το βίντεο έχει τόση αξία, όσο κι ένα βίντεο που μας υπενθυμίζει πόσο κακό είναι να οδηγούμε μεθυσμένοι, να μην φοράμε ζώνη/κράνος κλπ.

Προσωπικά, το θεωρώ χρήσιμο γιατί δεν θεωρώ εαυτόν μή νοήμονα, απλά έχω κακές συνήθεες  ;D και bravo στον blackbird που το ανέβασε.

88ceoo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #12 στις: Ιανουάριος 07, 2011, 05:51:09 μμ »
επειδη το εκλαβατε πολυ σοβαρα ειμαι υποχρεωμενος να απαντησω. ο ρομπ ειναι επαγγελματιας κ καλα κανη κ διαφημιζη το προιον που πουλαη κ κανη κ σεμηναρια χρησης του. οσο για την συγκριση με τα τροχαια ατυχηματα αν κ ατυχης, το ρολοι δεν αφορα ζωες, ενω αυτα αφορουν κ σε τροχαια εχουν χαση την ζωη τους σπουδαιοι οδηγοι που δεν επιναν σταγονα. αν τα λογια κ οι θεωριες μπορουσαν να μας κανουν καλυτερους η κοινωνια μας θαταν τελεια. αλλα δυστυχως ντοπαρισματα κ λαδωματα γινοντουσταν κ 2000 χρονια πριν στους ολυμπιακους αγωνες γινονται κ σημερα. ατυχηματα δεν θα συμβαινουν, οταν σταματησουμε να οδηγαμε κ λουρακια δεν θα χαλανε, οταν σταματησουμε να τα φοραμε.
αν δε παρατηρησετε προσεκτικα θα δειτε οτι το λουρακι του ρομπ ειναι αρκετα τσακισμενο στο σημειο κουμπωματος!!!!!! φαινεται καλα τη στιγμη που βγαζη το ρολοι απο το χερι του. 
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 08, 2011, 11:34:40 πμ από 88ceoo »