Αποστολέας Θέμα: HELP.ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΣΕ ZODIAC,HELP  (Αναγνώστηκε 3307 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος turbulence

• Just Registered
    • Προφίλ
HELP.ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΣΕ ZODIAC,HELP
« στις: Δεκέμβριος 16, 2010, 10:40:19 πμ »
Καλημέρα σε όλους τους φίλους.

Αγόρασα ένα καινούργιο ρολόι, αυτόματο, πρόσφατα αλλά φοβάμαι πως έκανα ζημιά στον μηχανισμό αλλαγής της ημερομηνίας στο position ιι της κορώνας. Προσπάθησα να αλλάξω την ημερομηνία κατά της δώδεκα περίπου το βράδυ(και από ότι ενημερώθηκα στο Internet αυτό είναι λάθος) και έτσι άρχισε το πρόβλημα μου. 

Αποτέλεσμα: Η ημερομηνία αλλάζει στις δώδεκα το βράδυ μεν αλλά αλλά ο μηχανισμός ρύθμισης της, δια μέσο του position ii, δεν δουλεύει. Όταν η κορώνα βρίσκεται στο position ii η ημερομηνία δεν αλλάζει, δεν ρυθμίζεται... O μόνος τρόπος να ρυθμιστεί πλέον η είναι μέσο του position iii, ρύθμιση ώρας...

Τι μπορώ να κάνω; Είναι το πρώτο μου αυτόματο ρολόι, δεν γνώριζα αυτήν την λεπτομέρεια και την πάτησα...Στεναχωρήθηκα πολύ με το όλο συμβάν μιας και το ρολόι είναι μόλις δύο ημερών!!!

Μπορεί κανείς να βοηθήσει; Η εγγύηση με καλύπτει σε κάτι τέτοιο;

Το ρολόι είναι το " Zodiac ZMX-04 ZO8510 Gents titanium cased automatic watch with anti-allergic rubber strap"

Θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια.

Με εκτίμηση,
Αλέξανδρος

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: HELP.ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΣΕ ZODIAC,HELP
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 16, 2010, 11:19:52 πμ »
   Εφόσον αναγράφεται (που θα αναγράφεται) στις οδηγίες χρήσης ότι δεν πρέπει να αλλάζεται η ημερομηνία μεταξύ πχ 22:00 και 02:00, τότε η εγγύηση δεν σε καλύπτει. Στη θέση σου θα το πήγαινα στο σέρβις, μη αναφέροντας το "λαθάκι" που έκανα κι αν περάσει, έχει καλώς. Αν όχι, τότε αναγκαστικά θα πλήρωνα το τίμημα ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος sunsea

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 16, 2010, 11:30:38 πμ »
Kαλημερα και καλη παραμονη !
Σου εχω στειλει πμ
"Ho attraversato oceani,eplorato i continenti e conquistato le
 altitudini...
 alla ricerca del mio "Tempo"  ''Διεσχισα τους ωκεανους,εξερευνησα τις ηπειρους και κατεκτησα   τα υψη...  προς αναζητηση του ''Χρονου" μου       Vivere veramente,non puramente trascorrere i giorni.

Αποσυνδεδεμένος kiamos

• watchmaker
  • Just Registered
  • breitling level 3
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 18, 2010, 09:30:36 πμ »
Καλημερα φιλε αλεξανδρε λοιπον 1ο βημα πας στο service της εταιριας και λεγοντας οτι το προβλημα υπηρχε η εγγυηση δε σε καλυπτει στο λεω σιγουρα.
Βημα 2ο εαν δεν καταφερεις να τους πεισεις πρεπει να βρεις εναν τεχνιτη που να εμπιστευεσαι και να του πας το ρολοι,το προβλημα δεν ειναι μεγαλο αλλα ειναι απικυνδινο οταν θα σου φτιαξει την ημερομηνια να βρει δεικτες διοτι οι ιδιοι δεικτες δεν ξαναμπαινουν στον μηχανισμο,αρα........ο τεχνιτης πρεπει να εχει προσβαση στα ανταλλακτικα της zontiac.

Αν χρειαστεις κατι αλλο στειλε pm.

Καλη τυχη και καλη δυναμη

Αποσυνδεδεμένος askou

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 18, 2010, 09:53:26 πμ »
Αγαπητοί φίλοι, επειδή και εγώ έκανα το λάθος στο δικό μου Mako αλλά ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα, προτείνω κάποιο μέλος με γνώσεις γύρω από το αντικείμενο να γράψει ένα εισαγωγικό άρθρο για κάποια βασικά πράγματα γύρω από το μηχανικό ρολόι (το ποστ του πρωτάρη) και να το κάνει sticky γιατί υπάρχει πολύς κόσμος - όπως και εγώ - που είναι ανίδεος με το αντικείμενο και δεν ξέρει τι και πως (ρύθμιση, περιοιποίηση, σέρβις).

Ανδρέας

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 18, 2010, 09:58:12 πμ »
Αγαπητοί φίλοι, επειδή και εγώ έκανα το λάθος στο δικό μου Mako αλλά ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα, προτείνω κάποιο μέλος με γνώσεις γύρω από το αντικείμενο να γράψει ένα εισαγωγικό άρθρο για κάποια βασικά πράγματα γύρω από το μηχανικό ρολόι (το ποστ του πρωτάρη) και να το κάνει sticky γιατί υπάρχει πολύς κόσμος - όπως και εγώ - που είναι ανίδεος με το αντικείμενο και δεν ξέρει τι και πως (ρύθμιση, περιοιποίηση, σέρβις).

Ανδρέας

είσαι πολύ σωστός!

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 18, 2010, 09:59:42 πμ »
Καλημερα φιλε αλεξανδρε λοιπον 1ο βημα πας στο service της εταιριας και λεγοντας οτι το προβλημα υπηρχε η εγγυηση δε σε καλυπτει στο λεω σιγουρα.
Βημα 2ο εαν δεν καταφερεις να τους πεισεις πρεπει να βρεις εναν τεχνιτη που να εμπιστευεσαι και να του πας το ρολοι,το προβλημα δεν ειναι μεγαλο αλλα ειναι απικυνδινο οταν θα σου φτιαξει την ημερομηνια να βρει δεικτες διοτι οι ιδιοι δεικτες δεν ξαναμπαινουν στον μηχανισμο,αρα........ο τεχνιτης πρεπει να εχει προσβαση στα ανταλλακτικα της zontiac.

Αν χρειαστεις κατι αλλο στειλε pm.

Καλη τυχη και καλη δυναμη

όταν λες δείκτες εννοείς τους δείκτες ώρας, λεπτών και δευτερολέπτων;

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 18, 2010, 10:08:23 πμ »
Να ρωτήσω και κάτι άσχετο. Το Invicta 9937 πως σας φαίνεται; Μπορώ να βρω κάτι καλύτερο, σε καταδυτικό πάντα, σε αυτά τα λευτά ή έστω με μικρή διαφορά;

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΛΟΥΡΑΚΙ
http://img187.imageshack.us/img187/1339/dscf0003edit320kd3.jpg
ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ
http://img53.imageshack.us/img53/3392/dscf0011edit1024rc7.jpg
http://watchaday.blogspot.com/2008/05/invicta-9937-swiss-automatic-diver.html(ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ REVIEW)

ΤΙΜΕΣ:
ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ
http://www.e-men.gr/index.php?page=shop.product_details&category_id=66&flypage=prod_details&product_id=5298&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1
ΤΙΜΗ ΣΕ EBAY
http://cgi.ebay.com/New-Invicta-Pro-Diver-Black-Dial-Mens-Watches-9937C-/300504898156?pt=Wristwatches&hash=item45f77cda6c

Ευχαριστώ Όλους για την συμπαράσταση.

ΦΙΛΙΚΑ,
Α
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 18, 2010, 10:19:57 πμ από turbulence »