Αποστολέας Θέμα: Van Cleef & Arpel "Five Weeks In a Balloon"  (Αναγνώστηκε 2132 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
Van Cleef & Arpel "Five Weeks In a Balloon"
« στις: Δεκέμβριος 04, 2010, 08:03:08 μμ »
Οι παππούδες που μεγαλώσαμε με τα βιβλία του Ιουλίου Βερν θα έχουμε σε λίγο το "δικό μας" ρολόι.
Ας είναι καλά η Van Cleef & Arpel και το "Πέντε Εβδομάδες σε Αερόστατο" που θα παρουσιάσει στην Γενεύη (SIHH 2011 in Geneva-January 2011)

H κάσα θα είναι λευκός χρυσός και η εικόνα έχει φτιαχτεί με σμάλτο. Οι ενδείξεις της ώρας και των λεπτών είναι retrograde. Το αερόστατο για τις ώρες και το πουλί για τα λεπτά. (Εμένα με άγκυρα μου μοιάζει αλλά τέλος πάντων).

White gold case, chamlevé enamel and mother-of-pearl, retrograde hours and minutes, engraved caseback, alligator strap with white gold buckle

περισσότερα εδώ: http://blog.perpetuelle.com/index.php/sihh-2011/sihh-2011-van-cleef-arpel-five-weeks-in-a-balloon/

Αποσυνδεδεμένος alexisvas

• 44mm case
  • τα δευτερόλεπτα βαριά στους λεπτοδείκτες
    • Προφίλ
Απ: Van Cleef & Arpel "Five Weeks In a Balloon"
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 04, 2010, 11:14:12 μμ »
Το αερόστατο για τις ώρες και το πουλί για τα λεπτά. (Εμένα με άγκυρα μου μοιάζει αλλά τέλος πάντων).

Μαλλον εχεις μπερδευτει. Εχει ενα πουλι στο 10 αριστερα και μια αγκυρα στο 40 δεξια.
Ωραιο και ευαναγνωστο, εεε ?
Πω πω αδερφακι μου,εισαι φουλ αντι-Ω εεε?  :o

Παράθεση από: Jeremy Clarkson
Το μονο πραγμα που ειναι χειροτερο απο ενα ψευτικο Rolex ειναι ενα αληθινο!

Αποσυνδεδεμένος Dakis

• 38mm case
    • Προφίλ
Απ: Van Cleef & Arpel "Five Weeks In a Balloon"
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 05, 2010, 10:37:35 πμ »
Αφου σου λεει ο ανθρωπος, παππουδες!!! Μην τον αποπαιρνεις αμεσως αμεσως!!! Τσ τσ τσ... ;D ;D