Αποστολέας Θέμα: Αξίζουν 150 ευρώ για rotary ρολόι?  (Αναγνώστηκε 7497 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος xrysomyga

• Just Registered
    • Προφίλ
Αξίζουν 150 ευρώ για rotary ρολόι?
« στις: Δεκέμβριος 02, 2010, 01:34:14 πμ »
Γειά σας,ειμαι σχετικα καινουργιος στο forum και επειδη ενδιαφερομαι για την αγορα ενος ρολογιου (ειμαι διαθεσιμος να δωσω γυρω στα 150 ευρω) αφου διαβασα οτι υπηρχε σχετικα με οτι εχω στο μυαλο μου ειπα να κανω την ερωτηση μου πιο συγκεκριμενη.
Ενδιαφερομαι για ενα καποια συγκεκριμενα μοντελα της rotary.
http://www.rotarywatches.com/en/the-rotary-collection/rotary-watches/gs02622-06-dd
http://www.watchesshop.com/watches/rotary/gs02503-25-mens-complication-gold-dial-watch.html

κατἐληξα σε αυτα διοτι διαβασα καποια καλα χαρακτηριστικα το ενα εκ των οποιων οτι εχει εγγυση εφ ορου ζωης.
Τελος είχα στο μυαλο μου και καποια μοντελα απο ingersoll και tissot με αυτα τα χρηματα.
Τελος να πω οτι ενδιαφερομαι περισσοτερο για ρολοι με μηχανισμο quartz καθως απ οτι διαβασα εδω με αυτα τα χρηματα δεν υπαρχει κατι αρκετα καλο σε μηχανικο.
Πιστευτε αξίζει ενα ρολοι σαν και αυτα που παρέθεσα στα λινκ τα λεφτα του?

Αποσυνδεδεμένος SYZo

• 40mm case
    • Προφίλ
Απ: Αξίζουν 150 ευρώ για rotary ρολόι?
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 02, 2010, 09:00:10 πμ »
Φιλε μου καλημερα.. τα 150 ευρω που λες προφανως και ειναι για αγορα μεσω internet ;D διαφορετεκα δεν ξερω κατα ποσο θα πιασουν τοπο τα χρηματα σου. αν κανω λαθως διορθωσεμε.
δευτερων.. ειδα οτι τα ρολογια που παρεθεσες ειναι μιας συγκεκριμενης εταιρειας και εχουν περιπου την ιδια εμφανιση, αυτο μεν ειναι καλο γιατι δειχνει οτι ξες τι θες κακο ομως γιατι περιοριζει τις προτασεις. εγω δεν εχω να σου πω κατι για την rotary ειμαι νεος στο forum. αυτο που θα σου πω ομως ειναι οτι μεχρι στιγμης εχω αγορασει 4 ρολογια μεσω internet με ανωτερη τιμη σε ευρω 144. :)

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 02, 2010, 06:48:46 μμ »
φιλε μου σ ευχαριστω για την απαντηση,ναι η αληθεια ειναι οτι ψαχνω κατι σε αυτο το στυλ,δλδ πιο κλασσικο και απλο.Θα εχω υποψιν οτι μ ειπες.  ;D

Αποσυνδεδεμένος Byzantinos

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 03, 2010, 01:22:50 μμ »
Καλημέρα σας. Νάστε καλα που σας βρήκα.
Εχω αγοράσει 2 ρολόγια rotary απο την Αγγλία και ψάχνομαι λίγο.
Έχει κανένας σας ιδέα που μπορει να το πάει κανείς
για αντικατάσταση μπαταρίας΄? Είμαι Θεσσαλονίκη αλλα και Αθήνα να είναι κανένα πρόβλημα
Γιατι έχω "χασει" 2 ρολογια έτσι απο "εργαστήριο" πού οταν τα παρέλαβα δέν ήταν πλέον αδιάβροχα.
Στην Αγγλία η εταιρία θεωρείται απο τις πολύ καλές και νομίζω οτι τα αξίζουν τα λεφτά τους.

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 03, 2010, 04:00:46 μμ »
φιλε κατι βρηκα οσον αφορα αυτο το θεμα..

http://www.rotarywatches.com/en/stockists/find-a-stockist
 για ριξε κ μονος σου μια ματια και αν θες πες μας τι εγινε τελικα και αν μπορεσες να κανεις κατι για το σερβισ.

Αποσυνδεδεμένος aboulafia

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 03, 2010, 10:20:18 μμ »
Φίλε xrysomyga καλησπέρα και από εμένα,
δεν ξέρω αν αγόρασες ήδη ρολόι ή όχι, αν δεν το έχεις κάνει πάντως, ρίξε και μια ματιά και στα Orient η οποία μαζί με την Seiko έχουν αξιόλογια κομμάτια σε μηχανικό ρολόι και με τιμή κάτω από τα 150€.
Παναγιώτης

Αποσυνδεδεμένος askou

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 03, 2010, 10:38:53 μμ »
Στην αναζήτηση μου για ρολόγια, και παντελώς άσχετος γύρω από τον χώρο, μου άρεσαν κάποια ρολόγια μίας άλλης βρεττανικής εταιρίας (accurist). Ψάχνοντας σε άλλα φόρα ρολογιών κατέληξα ότι η rotary έχει αρκετά καλό brand name στον βρεττανικό χώρο και μαζί με την accurist και sekonda αποτελούν τα δυνατά brand name της εγχώριας βρεττανικής ωρολογοποιίας χωρίς όμως να είναι γνωστά στον έξω κόσμο.

Εγώ πάντως κατέληξα σε orient, αν και δεν το έχω πάρει στα χέρια μου για να σου πω ακόμα γνώμες....

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουάριος 27, 2017, 04:42:43 πμ »
===UPDATE===

Καλησπέρα,

Αγόρασα τότε τελικά το Rotary gs02392/44,

http://www.watchshop.com/mens-rotary-vintage-watch-gs02392-44-p556.html

Μετά από 7 χρόνια απροβλημάτιστης λειτουργίας και συνεχούς σχεδόν χρήσης (συμπεριλαμβανομένου και πολλών χτυπημάτων αλλά και πτώσεων και αμέτρητων φορών που μπήκε στο νερό) έχω να δηλώσω απόλυτα ικανοποιημένος και δεν μετανιώνω ουτε στιγμή για την αγορά αυτή μιάς και λόγω του κλασσικού στύλ που έχει το ρολόι δεν το έχω βαρεθεί και συνεχίζει να μου αρέσει όπως πρώτα. Μέσα στα 7 αυτά χρόνια το έχω πάει 2 φορές για αλλαγή μπαταρίας, όχι σε εξειδικευμένο κατάστημα service , ούτε το έστειλα ασφαλώς πίσω Αγγλία απο όπου ήρθε τότε και σε συμβουλεύει το εγχειρίδιο να στείλεις (λόγω του ότι διαθέτει την "πατέντα" αδιαβροχωποίησης dolphin standard) διότι δεν συμφέρει, στην επίσημη αντιπροσωπία δλδ, αλλά σε έναν πολύ καλό επαγγελματία στο κέντρο της Αθήνας στον οποίο η αλλαγή δεν πήρε πάνω απο 5 λεπτά, αν και στην αρχή είπα οτί μετά απο αυτή την αλλαγή μπαταρίας θα μπεί νερό διαψεύστηκα παντελώς. Κάποια στιγμή θα αγοράσω και ένα δεύτερο ρολόι της Rotary σίγουρα.

Δεν θα έγραφα αυτό το μήνυμα και να χάσω τον χρόνο μου αλλά θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να το κάνω μιας και πραγματικά εχω μείνει πολύ ευχαριστημένος και γιατί ίσως να υπάρχει και κάποιος άλλος φίλος που ενδιαφέρεται να αγοράσει οπότε αυτό το μήνυμα να τον βοηθήσει.

Καλή συνέχεια

Αποσυνδεδεμένος GiannisMast

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουάριος 28, 2017, 11:20:03 μμ »
Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες.

Μου άρεσαν λίγο παλιότερα κάποια μοντέλα της ROTARY,που είχα δει στο διαδίκτυο. Έχει κάποια κλασικά ωραία σχέδια (όπως και το δικό σου παραπάνω). Η επίχρυση κάσα κρατάει καλά?

Αποσυνδεδεμένος IronHawk

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 01, 2017, 01:34:49 πμ »
Ένας φίλος έχει το παρακάτω (εδώ και πολύ καιρό).

Και είναι ένα από τα λίγα της εταιρίας που μου αρέσει σαν εμφάνιση.
Τον ρώτησα αν ήταν ικανοποιημένος και μου απάντησε θετικά.
Vangelis (aka IronHawk)

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μάρτιος 01, 2017, 12:04:48 μμ »
Ωραιο το παραπανω Βαγγελη, το χω ξαναδει σε αγγλικα site και μου τραβηξε την προσοχη!! Μου θυμιζει το seiko sna411 που πραγματικα ειναι απ τους ομορφοτερους χρονογραφους της  ;D
I have a weakness for watches. I have to stop myself buying more.

Tom Jones

Αποσυνδεδεμένος IronHawk

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μάρτιος 01, 2017, 09:47:25 μμ »
Ωραιο το παραπανω Βαγγελη, το χω ξαναδει σε αγγλικα site και μου τραβηξε την προσοχη!! Μου θυμιζει το seiko sna411 που πραγματικα ειναι απ τους ομορφοτερους χρονογραφους της  ;D

Ναι Χάρη συμφωνώ μαζί σου. Το δε SNA411 είναι πολύ ωραίο ρολόι.
Vangelis (aka IronHawk)