Αποστολέας Θέμα: Τί θα μας φέρει ο Άγιος Βασίλης φέτος?  (Αναγνώστηκε 16849 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Τί θα μας φέρει ο Άγιος Βασίλης φέτος?
« Απάντηση #60 στις: Δεκέμβριος 21, 2010, 12:20:12 πμ »
Είναι σαν το νόμισμα, έχει δύο όψεις.
Από τη μία υπάρχει η αξία (Σημ.: στο πλαίσιο του συγκεκριμένου θέματος, η αξία περιορίζεται στη χρηματική αξία και μόνο) του ενός ρολογιού σε σχέση με τα άλλα δύο. Αν θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε ένα γλαφυρό παράδειγμα, θα λέγαμε π.χ. ότι και μόνο στη σκέψη πόσα λεφτά θα έχανε με μια τέτοια κίνηση ένας ωρολογόφιλος/έμπορος/εμποράκος, θα πάθαινε κίτρινο πυρετό με συνοδό έλκος δωδεκαδακτύλου.
Υπάρχει ωστόσο και η άλλη όψη του νομίσματος, αυτή που λέει δηλαδή ότι δεν μετριώνται όλα με τα πόσα λεφτά χάνω ή κερδίζω, αλλά με το πάθος, τη λαγνεία του να έχω το x ρολόι στο χέρι μου και τέτοια.
Εσύ επιλέγεις, ποια όψη του νομίσματος σ' αρέσει περισσότερο.

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Δεκέμβριος 21, 2010, 07:41:24 πμ »
Δεν κρατιέμαι με τίποτα Κώστα, αλλά, δυστυχώς, όχι χωρίς συμβιβασμούς.
Θα πρέπει να γίνει χώρος στο "στάβλο" για τις 2 αυτές ομορφιές και θα πρέπει να αποχωριστώ ένα από τα αγαπημένα μου Rolex   :(

Κάνω λιγάκι  υπομονή....τα τζοκεράκια μου τα έχω παίξει , τα λαχεία μου τα έχω πάρει χρονιάρες μέρες, μήπως δεν χρειαστεί να αποχωριστώ τίποτα για να πάρω τα 2 ρολογάκια που μου έχουν παρει το μυαλό  ;D

να υποθέσω ότι για το datejust χτυπά η καμπάνα...

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Δεκέμβριος 21, 2010, 08:18:46 πμ »
να υποθέσω ότι για το datejust χτυπά η καμπάνα...

Δυστυχώς ναι, αλλα οχι γιατι δεν μου αρέσει αλλα γιατι είναι το μοναδικό που είναι safe queen, αφορετο με τα αυτοκόλλητά του και δεν θα εχω καμία δυσκολία να αποδείξω στον μελλοντικο αγοραστη (που πολυ πιθανο να μην ξερει ποσο αρρωστος ειμαι με τα ρολογια μου και ποσο τα προσεχω) το αυταποδεικτο, ότι το ρολόι είναι πραγματικά αφορετο. Εξάλλου θα το δωσω σε τέτοια τιμη που ακόμα και οι πιο ψαγμενοι δύσκολα μπορουν να βρουν.