Αποστολέας Θέμα: sector expander 130....η ταλαιπωρια!!!...  (Αναγνώστηκε 3122 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος takisB

• Just Registered
    • Προφίλ
sector expander 130....η ταλαιπωρια!!!...
« στις: Νοέμβριος 28, 2010, 10:17:39 πμ »
...γεια σας παιδια  και απο δω, μιας ειναι το πρωτο μου ποστ.πριν χρονια ειχα ταξιδεψει στην ζυριχη το 2002 νομιζω αν θυμαμαι καλα.και απο κει πηρα το εν λογο ρολοι το οποιο και καραγουσταρω.το ιδιο σε γυναικειο πηρε και η συζυγος[το οποιο δουλευει κανονικοτατα.μονο το λουρακι κοπηκε μετα απο χρονια]ο καιρος περασε και ολα μια χαρα.πριν 4 χρονια καποια στιγμη σταματησε...ειχε παρει υγρασια.το πηγα στην γλυφαδα σε ενα πολυ ακριβο μαγαζι μιας και ηξερα τον ιδιοκτητη και του ζητησα αν μπορει να το φτιαξει.και μου λεει θα το παει στη sector.περιμενα μερικες μερες και το ρολοι γυρισε μια χαρα.μου ειπε οτι αλλαξε μηχανισμο γιατι ηταν χαλια και εκανε στεγανοποιηση.να προσθεσω οτι με το ρολοι αυτο εκανα ψαροντουφεκο χειμωνα καλοκαιρι.μετα απο κανα 8κταμηνο ξανα σταματησε.το ξαναπηγα και μου ξαναλεει οτι ξαναπηρε νερα και οτι παταω καταλαθος στο νερο τα κουμπια που ειχε δεξια.αντε παλι ξανα λεφτα.για να μην σας κουραζω αυτο εγινε 4σερις φορες.... >:(τωρα το ρολοι το εχω σπιτι και το κοιταω.ειχα αλλαξει και το λουρακι που ειχε κοπει και εβαλα το λαστιχενιο με το μεταλικο στη μεση που εχει το οποιο το πληρωσα 90!!!ευρω,το οποιο κοπηκε και αυτο ξανα μετα απο λιγους μηνες.και ρωταω...τι σκατα αντιπροσωπεια ειναι αυτη που πας ενα ρολοι 4 φορες και στο φτιαχνει και ξανα μετα απο 8 μηνες βαραει μπιελα.........γιατι δεν φταιω εγω και τις 4σερις φορες.την τελευταια φορα που σταματησε πηγα σε εναν ρολογα να δει αν θελει μπαταρια και μου ειπε οτι....!!!δεν ηταν βιδωμενο καλα..και γι αυτο μπαζει νερα.ρε παδια τι να κανω...... ???

Αποσυνδεδεμένος sol invictus

• 40mm case
    • Προφίλ
Απ: sector expander 130....η ταλαιπωρια!!!...
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 28, 2010, 11:18:58 πμ »
Φίλε takisB. Καταρχάς καλός ήρθες και καλά posting. Σχετικά με το θέμα σου. Το αρχικό μαγαζί που το πήγες είναι αντιπρόσωπος της sector ή υποτίθεται ότι το έστειλε εκεί? Στη δεύτερη περίπτωση θα έπρεπε να σου δώσει κάποιο report της sector που να έλεγε τι έκαναν στο ρολόι και σίγουρα αποτελέσματα στεγανοποίησης. Δεύτερον το θεωρώ εξαιρετικά απίθανο να πατήσει κάποιος καταλάθος τα κουμπιά του ρολογιού και μάλιστα 4 φορές. Από την άλλη όταν σου αλλάζουν μηχανή από την αντιπροσωπεία δεν σου δίνουν και εγγύηση? Και εσύ βρε παιδί μου προτίμησες να δώσεις 4 φορές 90 ευρώ από το να αγοράσεις ξανά καινούργιο το ρολόι. Στη θέση σου θα ζητούσα από το αρχικό μαγαζί κάποιο αποδεικτικό που να δείχνει ότι το ρολόι όντως πήγε στην αντιπροσωπεία και το report στεγανοποίησης. Η αντιπροσωπεία από το serial του ρολογιού σου μπορεί να βρει το ιστορικό του. Αν ο τύπος σου πει ότι δεν γίνεται σημαίνει ότι σε δουλεύει. Καλό κουράγιο...
Time, the opponent that has beaten them all...

Αποσυνδεδεμένος takisB

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 28, 2010, 01:04:16 μμ »
ευχαριστω για την απαντηση.οχι δεν ειναι αντιπροσωπος τις εν λογο εταιρειας αλλα μου ειπε οτι εχει φιλο που δουλευει στη σεκτορ και ειναι και δικος του ρολογας.το μονο που πηρα την πρωτη φορα ηταν ο μηχανισμος που ειχε γινει ασπρος απο το αλατι.ολες τις αλλες φορες δεν πηρα τιποτα ,απλα μου ελεγε οτι εχει εγγυηση για 6-8 μηνες απο την ημερα που το εφτιαχναν,και οτι φταιω εγω που χαλαει... >:(.ετσι μουρχετε να το στειλω πακετο στην  ελβετια με ενα ωραιο γραμμα κουστουμακι....

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 28, 2010, 01:29:34 μμ »
Φίλτατε δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά δεν φταίει η εταιρία. Εσύ φταις δυστυχώς, που δεν ζήτησες κάποια απόδειξη ότι το ρολόι πήγε εκεί από την πρώτη φορά και μετά την δεύτερη φορά που "μπήκαν" νερά μέσα, έπρεπε να ζητήσεις ένα πιστοποιητικό στεγανότητας. Πιστεύω ότι η επίσημη αντιπροσωπία δεν έχει δει ποτέ το ρολόι σου και τα υπόλοιπα είναι μπαρούφες του καταστήματος που το έδωσες. Μια ερώτηση μόνο. Γιατί τόση στεναχώρια για το εν λόγο ρολόι. Από ότι είδα στο net το βρίσκεις και κάτω από 200 δολάρια οπότε ξανά αγόρασε το αφού σου αρέσει τόσο και την επόμενη φορά προσοχή. Α... και τα ρολόγια που μπαίνουν στο νερό θέλουν μια φορά το χρόνο έλεγχο στεγανότητας και κάθε 2 χρόνια το πολύ αλλαγή τα λάστιχα τους σε καλό τεχνίτη ή καλύτερα στην αντιπροσωπεία για να έχεις και εγγύηση αν ξανά πάθεις το ίδιο.

Αποσυνδεδεμένος takisB

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 29, 2010, 08:33:26 πμ »
ευχαριστω και παλι.ναι οντως εχεις δικιο για τις αποδειξεις και καλα οτι πηγε στην αντιπροσωπεια.για τα λαστιχακια τα ειχαν αλλαξει μου ειπαν.τελος παντων αν δεν παθεις δεν θα μαθεις λεει ο λαος.οσο για το ..γιατι δεν το ξαναπηρα καινουργιο ..ο λογος ηταν συναισθηματικος,γιατι ηταν δωρο τις γυναικας μου.τελος θα κοιταξω για ρολοι με μπρασελε γιατι ειναι ασυμφορο να κοβετε το λουρακι  καθε τρεις και λιγο. μαλλον για citizen παω...

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 29, 2010, 08:36:01 πμ »
Και καλά θα κάνεις για Citizen. Και μια και έρχονται και τα Χριστούγεννα, ευκαιρία και το επόμενο να είναι δωράκι της γυναίκας.  ;)