Αποστολέας Θέμα: Ερωτηση για tissot le locle  (Αναγνώστηκε 1870 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Mple_Karabi

• 36mm case
    • Προφίλ
Ερωτηση για tissot le locle
« στις: Νοέμβριος 27, 2010, 10:47:56 πμ »
Μπορει να μου πει καποιος πως θα ανοιξω το καπακι? Υπαρχει καποιος τροπος? Παιζωντας μπασκετ ξεκουμπωσε ο μηχανισμος και θελω να δω τι μπορω να καταφερω μονος μου. Βαριεμαι να το τρεχω σε αντιπροσωπειες γιατι λειτουργει μια χαρα. Απλα κουδουνιζει. Μην με βρισετε παιδια.. απλα ετυχε και το φοραγα... προσεχω και αγαπαω ολα τα ρολογια μου φυσικα.

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Ερωτηση για tissot le locle
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 27, 2010, 11:34:58 πμ »
Όχι και μπάσκετ με το le locle ρε φίλε; Χάθηκαν τα g-shock;
Από ότι καταλαβαίνω, μάλλον έφυγε ο ρότορας και κάνει βόλτες μέσα στην κάσα... Πιθανότατα μπορείς να το ανοίξεις χρησιμοποιώντας ένα φουσκωτό λαστιχένιο μπαλάκι και την τριβή, αλλά εγώ θα σου πρότεινα να το πας σε έναν τεχνίτη.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος sol invictus

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 27, 2010, 11:40:09 πμ »
Μπορει να μου πει καποιος πως θα ανοιξω το καπακι? Υπαρχει καποιος τροπος? Παιζωντας μπασκετ ξεκουμπωσε ο μηχανισμος και θελω να δω τι μπορω να καταφερω μονος μου. Βαριεμαι να το τρεχω σε αντιπροσωπειες γιατι λειτουργει μια χαρα. Απλα κουδουνιζει. Μην με βρισετε παιδια.. απλα ετυχε και το φοραγα... προσεχω και αγαπαω ολα τα ρολογια μου φυσικα.

Έντονη άθληση με μηχανικό ρολόι ποτέ.  [-X [-X [-X [-X [-X

Να γράψεις εκατό φορές στον πίνακα "Ζητάω συγνώμη από το Τ μου για αυτό που του έκανα και δεν θα επαναληφθεί" και τη Δευτέρα με τον κηδεμόνα σου.  ;D

Πέρα από την πλάκα, ούτε να το σκέφτεσαι να το ανοίξεις εσύ. Μπορεί να έχει φύγει κάποια βίδα ή κάτι άλλο από την θέση του. Ή θα το πας αντιπροσωπεία ή σε κάποιον τρίτο καλό τεχνίτη. Πάνω στο δεύτερο σου στέλνω πμ.
Time, the opponent that has beaten them all...

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 27, 2010, 01:47:23 μμ »
μη τους ακούς φίλε, πάει μηχανικό ρολόι κ έντονη άθληση!!! αρκεί να έχεις το πορτοφόλι κάποιου εκ των Μαρινάκη, Πατέρα ή έστω να είναι φίλοι σου κ να στο δανείζουν!!!
 http://www.ablogtoread.com/richard-mille-watch-doesnt-slow-rafael-nadal-down/

βέβαια ο james το φοράει σε ότι κάνει το ωμέγα του κ δε καταλαβαίνει χριστό!
πέρα από τη πλάκα, γρήγορα συνεργείο..δυστυχώς!!!

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 27, 2010, 08:14:13 μμ »
xaxaxa sol! ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. ο ροτορας δεν εχει φυγει παντως.. οταν τραβαω την κορωνα βλεπω και κουνιεται ολος ο μηχανισμος. λειτουργει κανονικοτατα. ξερετε μηπως κανεναν τεχνιτη στα βορεια προαστια? θελω να το ανοιξω μονος μου για να μην τρεχω αθηνα να φανταστειτε..

Αποσυνδεδεμένος sol invictus

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 28, 2010, 08:00:38 πμ »
xaxaxa sol! ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. ο ροτορας δεν εχει φυγει παντως.. οταν τραβαω την κορωνα βλεπω και κουνιεται ολος ο μηχανισμος. λειτουργει κανονικοτατα. ξερετε μηπως κανεναν τεχνιτη στα βορεια προαστια? θελω να το ανοιξω μονος μου για να μην τρεχω αθηνα να φανταστειτε..

Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες σου έστειλα προσωπικό μήνυμα. Για να το δεις πήγαινε στο "My Messages" που είναι στην μπάρα επιλογών δίπλα από το προφίλ σου κάτω από το logo του φόρουμ. Επειδή τα επαγγελματικά παρέδωσε με επαγγελματίες στο φόρουμ απαγορεύονται, αν θέλεις να μιλήσεις με το άτομο που σου έστειλα κάνε το με πμ.
Time, the opponent that has beaten them all...

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 28, 2010, 02:36:28 μμ »
το ειδα sol. σ ευχαριστω