Αποστολέας Θέμα: αχ βασανα κι αυτα  (Αναγνώστηκε 13174 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

director

• Επισκέπτης
Απ: αχ βασανα κι αυτα
« Απάντηση #20 στις: Νοέμβριος 22, 2010, 07:26:23 μμ »

ισως εδω φανει λιγο καλυτερα,βλεπετε ειμαι αποφοιτος της φωτογραφικης σχολης Mars

« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 22, 2010, 07:32:58 μμ από director »

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Νοέμβριος 22, 2010, 07:57:19 μμ »
EXΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ BAUME MERCIER CLASSIMA EXECUTIVES REF.8733 ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΚΑΝΤΡΑΝ ΜΕ ΑΣΗΜΙ ΚΟΝΤΕΡ ΚΑΙ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ,ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΡΟΛΟΙ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΟ PORTUGESE THΣ IWC, TO ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΥΦΥΛΑΚΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΙΜΗ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 3000
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #22 στις: Νοέμβριος 22, 2010, 08:01:33 μμ »
EXΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ BAUME MERCIER CLASSIMA EXECUTIVES REF.8733 ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΚΑΝΤΡΑΝ ΜΕ ΑΣΗΜΙ ΚΟΝΤΕΡ ΚΑΙ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ,ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΡΟΛΟΙ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΟ PORTUGESE THΣ IWC, TO ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΥΦΥΛΑΚΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΙΜΗ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 3000

περασε κι αυτο απο το χερι μου

απο τ αγαπημενα μου.

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Νοέμβριος 22, 2010, 08:30:32 μμ »

Παρακαλω αποφευγετε τη χρηση κεφαλαιων χαρακτηρων!

Φιλικα,
Watch-Collector
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Νοέμβριος 22, 2010, 08:44:25 μμ »
   Δημήτρη θα έλεγα καλύτερα το VC κυρίως λόγω διαμέτρου για το χέρι σου και ύφους. Σαν ρολόγια είναι και τα δύο τέλεια...φυσικά μιλάμε για το Portuguese 7days
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 22, 2010, 08:55:10 μμ από GiannisH »

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Νοέμβριος 22, 2010, 09:29:15 μμ »
Φιλε Δημήτρη,
To VC είναι ....VC με ό,τι αυτό σημαίνει. Όμως, όμως και τα 2 IWC μου αρέσουν (πολύ) περισσότερο. Αν VC, τότε Patrimony για μένα. Πιστεύω και για σένα λόγω ....μικρής ηλικίας....  :D :D Ξέρεις αυτό που βλέπαμε, εκείνο το πολύ λεπτό.... ;D ;D

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #26 στις: Νοέμβριος 22, 2010, 09:48:24 μμ »
Ξέρεις αυτό που βλέπαμε, εκείνο το πολύ λεπτό.... ;D ;D

αυτο Ηλια μου θα ταιριαζει απολυτα στα 70στα μου γεννεθλια,μεχρι τοτε εχω 17 χρονακια τρελλας ακομη.

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Νοέμβριος 22, 2010, 10:19:52 μμ »
αυτο Ηλια μου θα ταιριαζει απολυτα στα 70στα μου γεννεθλια,μεχρι τοτε εχω 17 χρονακια τρελλας ακομη.
Όχι, βρε Δημήτρη μου, μην το λες. Δηλαδή εμένα που μου αρέσει αυτό το στυλ, όπως και των IWC, σκεφτομαι σαν 70χρονος?? ???

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #28 στις: Νοέμβριος 22, 2010, 10:32:42 μμ »
Όχι, βρε Δημήτρη μου, μην το λες. Δηλαδή εμένα που μου αρέσει αυτό το στυλ, όπως και των IWC, σκεφτομαι σαν 70χρονος?? ???

τωρα τι να σου πω,οτι στα 20 μου,ανεβοκατεβαινα την Πανεπιστημιου για να τα χαζευω;αδιαμφισβητητα κορυφαια,αλλα μαλλον ξεφευγουμε σε καιρους χαλεπους.

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Νοέμβριος 22, 2010, 10:37:07 μμ »

Ωραίο είναι το Baume and Mercier, αλλά να αγοράσουμε κάτι το οποίο εκτός των άλλων.., μοιάζει με κάτι άλλο..,
δε νομίζω πως πρέπει να είναι ένα εκ των κρητιρίων αγοράς.. :)
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #30 στις: Νοέμβριος 22, 2010, 11:07:13 μμ »
Φιλε Δημήτρη,
To VC είναι ....VC με ό,τι αυτό σημαίνει. Όμως, όμως και τα 2 IWC μου αρέσουν (πολύ) περισσότερο. Αν VC, τότε Patrimony για μένα. Πιστεύω και για σένα λόγω ....μικρής ηλικίας....  :D :D Ξέρεις αυτό που βλέπαμε, εκείνο το πολύ λεπτό.... ;D ;D

http://www.prestigetime.com/item/Vacheron-Constantin/Patrimony-Contemporary-Automatic/86180~000g-9290.html

Ηλια αυτο βλεπαμε,αλλα οπως βλεπουμε ::),το χρημα πολυ.

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Νοέμβριος 23, 2010, 12:47:32 πμ »
http://www.prestigetime.com/item/Vacheron-Constantin/Patrimony-Contemporary-Automatic/86180~000g-9290.html

Ηλια αυτο βλεπαμε,αλλα οπως βλεπουμε ::),το χρημα πολυ.

Eγώ εννοώ αυτό. http://www.thewatchquote.com/Vacheron-Constantin-81180-000R-9159-PdN.htm
Η τιμή μού φαίνεται σχετικά λογική.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Νοέμβριος 25, 2010, 12:38:58 πμ »
αυτο ακριβως εχω που εχει αναρτησει ο director,το μαυρο baume mercier,μπραβο director,ταιριαζουν τα γουστα μας.Και για τον φιλο τον viglatoras θα ηθελα να πω πως και γω πριν 2 μηνες πηγαινα να παρω το portugese chronograph που ειχε 6400 αλλα επεσα πανω στο baume mercier που εχει την μιση τιμη,δεν εκανα συμβιβασμο επειδη μοιαζει με το iwc,πραγματικα νομιζω πως το baume ειναι εξισου ομορφο και αρκετα κομψο ρολοι,ενταξει οκ μπορει να μην εχει το μηχανισμο του iwc αλλα εμενα μου εκανε κλικ και το αγορασα
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Νοέμβριος 25, 2010, 01:29:08 πμ »
Δεν αμφέβαλα για το Baume and Mercier, αντιθέτως, θα έλεγα πως θα μπορούσε κάποιο μοντέλο απ΄την εν λόγω εταιρία, να αποκτηθεί από μένα κάποτε.
Αλλά όπως το έγραψες, έδωσες σε μένα την εντύπωση, πως επειδή μοιάζει στο IWC και ένεκα της καλύτερης τιμής του, τελικά το επέλεξες..
Αν ας πούμε έλεγες, πως σ΄αρέσει το στυλ ρολογιών τέτοιου είδους, σύγουρα δεν θα μου έδινες την εντύπωση πως έκανες αυτή την αγορά, λόγω ομοιότητας με το ακριβότερο IWC.
Αλλά σημασία έχει ότι σου έκανε ''κλικ'' το εν λόγο ρολόι και ορθώς απέκτησες ένα ποιοτικό και διαχρονικό κομάτι, σαν το παραπάνω Clasima.
Όσο για τη μηχανή.., τι να πει κανείς..   ΕΤΑ, απλά εγγύηση... Σαν να λέμε δεν έχει την εξελιγμένη και πολύ προσεγμένη μηχανή ''Mercedes'', αλλά ''Τοyota'' και είναι γνωστή η αξιοπιστία και της δεύτερης! ;)
Kαλορίζικο και καλοφόρετο!  :D
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 25, 2010, 01:35:43 πμ από ''Viglatoras'' »
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Νοέμβριος 25, 2010, 05:11:07 μμ »
ευχαριστω πολυ φιλε viglatoras και χαιρομαι που καταλαβες τι εννοουσα,το επομενο ρολοι μου που ισως το παρω σε καμια 20αρια χρονια,χαχαχαχα,θα ειναι ενα zenith chronomaster el primero xxt `η το grande date `η το open,ξερεις αυτο που φαινεται ο μηχανισμος μπροστα και εχει και power reserve, τι λες καλη επιλογη?

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Νοέμβριος 25, 2010, 10:49:25 μμ »
Η τοπ επιλογή!...
Αν αποκτήσεις μοντέλο απ΄την εν λόγω εταιρία.., δε θα νιώσεις ποτέ ότι.. ''συμβιβάστηκες'' με αυτό, ενώ ήθελες να πάρεις κάποιο άλλο..
Και ..φαντάσου σε 20 χρόνια.., τι  εξέλιξη θα υπάρχει στο μηχανικό ρολόι..

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Νοέμβριος 26, 2010, 12:00:59 πμ »
   Πάντως φίλε Δημήτρη όσο περισσότερο το σκέφτομαι, τόσο κλίνω προς στο VC. Για σένα φυσικά ;) ;D

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #37 στις: Δεκέμβριος 01, 2010, 01:57:43 πμ »
Λοιπον αποφασισα

http://www.gemnation.com/watches/Vacheron-Constantin-Overseas-47040.000W-9500-16336.html

παμε τωρα στο επομενο βημα,που θα το βρουμε φθηνοτερα;
δεκτες ολες οι γνωμες.και πμ δεχομαι,για περαστε

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Δεκέμβριος 01, 2010, 02:00:17 πμ »
Aφορμή για ρολογότσαρκα!!!

:cooler:

director