Αποστολέας Θέμα: αχ βασανα κι αυτα  (Αναγνώστηκε 13161 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

director

• Επισκέπτης
αχ βασανα κι αυτα
« στις: Νοέμβριος 21, 2010, 07:17:44 μμ »
αγαπητοι φιλοι και συνομιλητες,πηγα κι εγω σημερα στο ετησιο Ελληνικο μητινγκ,των αρρωστων.
οντως η εκθεση δεν ηταν στα πλαισια της προηγουμενης,ομως περιδιαβαινοντας τα περιπτερα αρχισαν παλι οι νταλκαδες,(ΕΔΩ ΨΩΜΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ,ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ).
λοιπον φαντασματα που ειχα μεριασει,με την αποχη και την λογικη μου,ξυπνησαν κι αρχισαν να με κατατρεχουν.
επεσα παλι σε διλλημα,τι απο τα 2;δεδομενου οτι και τα 2 ουτε με το εφ απαξ (ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΥΤΟ),δεν προκειται.λοιπον με την μεθοδο του τραμπα,τραμπαλιζομαι αρχισα να ευελπιστω σε μια νεα αγορα,παραθετω τ αντικειμενα του ποθου και περιμενω απο εσας την αντικειμενικη σας κριση και συμβολη.
http://www.gemnation.com/watches/Vacheron-Constantin-Overseas-47040.000W-9500-16336.html

http://www.gemnation.com/watches/IWC-Portuguese-Chrono-Automatic-IW371417-1448.html

οσοι με γνωριζετε,ισως θα μπορουσατε να με συμβουλεψετε και με βαση την προσωπικοτητα μου (που λεει ο λογος),οι λοιποι φιλοι συνασθενεις με τα δικα τους κριτηρια,αντε αδελφια,βαλτε ενα χερακι.

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
  • ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΚΛΕΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΑΣ ΘΝΗΣΚΕΙΝ
    • Προφίλ
Απ: αχ βασανα κι αυτα
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 21, 2010, 07:23:24 μμ »
Απο μενα φιλε director VC,εχω καταληξει στην αποψη οτι ενα dress ρολοι πρεπει να ειναι λιτο,εξαλλου με κοστουμι ο χρονογραφος σου ειναι παντελως αχρηστος.Αυτα απο μενα και γρηγορα στον καρπο σου οποιο κι αν παρεις.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 21, 2010, 07:29:36 μμ »
Δημήτρη το δεύτερο υπολείπεται του πρώτου. Δεν νομίζω ότι μπορούν να συγκριθούν εύκολα.
Η ζυγαριά θα ισορροπούσε καλύτερα εάν, αντί του συγκεκριμένου IWC, έβαζες στην εξίσωση το 5001-07.

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 21, 2010, 07:37:02 μμ »
φιλε Χαρη βαζω στην ζυγαρια,οτι με ικανοποιει οπτικα,σιγουρα αυτο που δειχνεις εχει στοιχεια υπεροχης.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 21, 2010, 07:57:59 μμ »
Το ρολόι που θα επιλέξεις θα πρέπει να περάσει το τεστ αντοχής προτίμησης στο χρόνο.
Κάνε ότι κάνουν κάτι μοναχοί με πορτοκαλί μανδύες, ενδοσκόπηση, ενόραση και τέτοια κόλπα.
Δηλ. βάσει ενός συνδυασμού ενστίκτου και διορατικότητας, δες ποιο από αυτά τα δύο θα το βλέπεις στο χέρι σου π.χ. σε 10 χρόνια από τώρα και δεν θα το σιχαίνεσαι.
Αυτό ήταν.  ;)

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 21, 2010, 08:02:56 μμ »
Το ρολόι που θα επιλέξεις θα πρέπει να περάσει το τεστ αντοχής προτίμησης στο χρόνο.
Κάνε ότι κάνουν κάτι μοναχοί με πορτοκαλί μανδύες, ενδοσκόπηση, ενόραση και τέτοια κόλπα.
Δηλ. βάσει ενός συνδυασμού ενστίκτου και διορατικότητας, δες ποιο από αυτά τα δύο θα το βλέπεις στο χέρι σου π.χ. σε 10 χρόνια από τώρα και δεν θα το σιχαίνεσαι.
Αυτό ήταν.  ;)

ωστε σε 10 χρονια ε; σε βλεπω πολυ αισιοδοξο για το προσδοκιμο επιβιωσης μου Χαρη.

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
  • ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΚΛΕΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΑΣ ΘΝΗΣΚΕΙΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 21, 2010, 08:04:41 μμ »
Δημήτρη το δεύτερο υπολείπεται του πρώτου. Δεν νομίζω ότι μπορούν να συγκριθούν εύκολα.
Η ζυγαριά θα ισορροπούσε καλύτερα εάν, αντί του συγκεκριμένου IWC, έβαζες στην εξίσωση το 5001-07.

Ετσι αλλαζει το πραγμα και γινεται πιο δυσκολη η επιλογη.Αν βγαινει σε μαυρο το iwc tote θα δυσκολευτεις ακομη περισσοτερο.kalo kouragio που λεει και ο Στρος Καν. :rock:

Αποσυνδεδεμένος afnios

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 21, 2010, 09:20:18 μμ »
κριμα........
με ενα ρολοι ξερεις παντα τι ωρα ειναι,με δυο δεν εισαι ποτε σιγουρος

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #8 στις: Νοέμβριος 21, 2010, 09:41:09 μμ »

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Νοέμβριος 21, 2010, 09:46:19 μμ »
αει χτυπατο τί περιμένεις αφού το γουστάρεις!Βέβαια με το βασερονι θα μπορείς και να κολυμπάς και να κάνεις το κομμάτι σου σε μπανιερες ,πισίνες,τζαγκουζι κλπ κλπ ευκαιρία είναι να ξανανιώσεις  ;D
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος rugged

• 40mm case
    • Προφίλ
    • Rugged
« Απάντηση #10 στις: Νοέμβριος 21, 2010, 09:50:18 μμ »
Φίλε director καταρχάς σου εύχομαι αυτά να είναι τα μόνα σου "βάσανα"!

Εγώ προσωπικά θα διάλεγα το συγκεκριμένο VC αν και μεγάλος fun και της IWC.
Οι χρονογράφοι είναι κάτι που ποτέ δε με συγκινούσαν όπως επίσης και οι λεπτοί δείκτες.

Από θέμα ομορφιάς είναι και τα 2 πολύ όμορφα "έργα τέχνης", με ένα μικρό προβάδισμα το VC.

Από τεχνικής άποψης θα απαντήσουν οι πιο ειδικοί.

Καλή αγορά!!

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #11 στις: Νοέμβριος 21, 2010, 09:54:54 μμ »
Βέβαια με το βασερονι θα μπορείς και να κολυμπάς και να κάνεις το κομμάτι σου σε μπανιερες ,πισίνες,τζαγκουζι κλπ κλπ ευκαιρία είναι να ξανανιώσεις  ;D

σωστος ο sir

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Νοέμβριος 21, 2010, 10:39:58 μμ »
 Κατά την ταπεινή μου γνώμη, το VC, είναι πιο σπορ και ''ματσό'' και  σου..επιτρέπει να κολυμπάς σε κάθε είδους υδάτινο ''τερέν'', όπως είπε και ο φίλος konakis..
Απ' την άλλη το IWC, δείχνει πιο..''χαλαρά'', την ''εικόνα'' του χρόνου, με τους λεπτούς του δείκτες και τη διακριτική του εμφάνιση..
Ποιό απ΄τα δύο νομίζεις ότι σου ταιριάζει;
Και κατά τη γνώμη μου, μπορούν να θεωρηθούν και τα δύο dress, με τη διαφορά ότι το VC, έχει μια πιο σπορτίφ νότα..
Δύσκολη η επιλογή...
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος isidoros

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Νοέμβριος 21, 2010, 11:37:16 μμ »
Aπολυτα respectable η VC...Αλλα στο διλημα για επιλογη του ενος εκ των δυο
κατα την γνωμη μου,ολα τα πιθανα κριτηρια επισκιαζονται απο την ομορφια του Portuguese...

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Νοέμβριος 22, 2010, 01:17:40 πμ »
Έχεις γούστο πατριώτη..
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Νοέμβριος 22, 2010, 09:50:36 πμ »
αν μιλαμε αποκλειστικα για το συγκεκριμενο overseas τοτε προτεινω IWC
το VC αυτο το εχει φιλος μου που ημασταν και μαζι στην εκθεση
νομιζω οτι το ανθρακι αυτο καντραν το "φτηναινει" πολυ
αν δεν σε χαλαει το μπρασελε προτεινω αυτο:

το οποιο ειναι νομιζω απειρως πιο χλιδατο

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Νοέμβριος 22, 2010, 09:59:53 πμ »
να σημειωσω οτι το λουρακι του overseas πηγε σκουπιδια μετα απο ενα μηνα (καλοκαιρι) καθημερινη 8ωρη χρηση πανω σε μηχανακι...

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Νοέμβριος 22, 2010, 10:00:11 πμ »
Δημήτρη, αν τελικά μπαίνει στην εξίσωση και το 7 days, τότε ψηφίζω αυτό γιατί το θεωρώ από τα ομορφότερα ρολόγια ανεξαρτήτως τιμής. Αλλιώς το VC.

Αντικειμενικά κρίνωντας τώρα, το VC είναι περισσότερο στο στυλ σου. Όχι ότι το IWC δεν θα σου ταίριαζε, το αντίθετο θα έλεγα, αλλά όπως και να το δω, το VC σαν στυλ, έχω την αίσθηση ότι είναι κομμένο και ραμμένο για σένα.
Παρολαυτά, θα προτιμούσα να σε δω με το 7 days, γιατί πιστεύω ότι αγοράζεις "περισσότερο ρολόι" για τα λεφτά που δίνεις.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Νοέμβριος 22, 2010, 04:21:07 μμ »
Δημήτρη, αν τελικά μπαίνει στην εξίσωση και το 7 days, τότε ψηφίζω αυτό γιατί το θεωρώ από τα ομορφότερα ρολόγια ανεξαρτήτως τιμής. Αλλιώς το VC.

Αντικειμενικά κρίνωντας τώρα, το VC είναι περισσότερο στο στυλ σου. Όχι ότι το IWC δεν θα σου ταίριαζε, το αντίθετο θα έλεγα, αλλά όπως και να το δω, το VC σαν στυλ, έχω την αίσθηση ότι είναι κομμένο και ραμμένο για σένα.
Παρολαυτά, θα προτιμούσα να σε δω με το 7 days, γιατί πιστεύω ότι αγοράζεις "περισσότερο ρολόι" για τα λεφτά που δίνεις.
+1.000 τα είπες μια χαρά αδερφέ
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #19 στις: Νοέμβριος 22, 2010, 07:25:03 μμ »
θα ελεγα οτι απο αισθητικης πλευρας συγκλινω προς το IWC (αντε το 7ημερο),ομως τυγχανει να εχω στην κατοχη μου κι αυτο

το οποιο προσομοιαζει παρα πολυ.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 23, 2010, 09:27:44 πμ από Nanagno »