Φίλε askou καλησπέρα και καλώς ήλθες στην παρέα.
Για την συγκεκριμένη μάρκα που έχεις επιλέξει δεν έχω ακούσει κάτι, αν και σε διάφορα σάιτ, βλέπω τα ρολόγια της να πουλιούνται. Από μια μικρή αναζήτηση τοσό στην
βικιπαιδεία όσο και στο
askmen, δεν βλέπω να γράφεται κάτι το αρνητικό γιαυτήν.
Οι χρονογράφοι της στην
σελίδα τους κυμαίνονται από 80 λίρες (~95€) έως 200 λίρες (~235€) και φαντάζομαι στο αμαζον οι τιμές θα είναι ακόμα χαμηλότερες.
Απ' όσο μπορώ να κρίνω από την μικρή πείρα μου από τις δικές μου αναζητήσεις, στο εύρος αυτών των τιμών κυμαίνονται οι περισσότερες από τις γνωστές μάρκες (casio, seiko, citizen, orient κ.λ.π.) και οι περισσότερες επίσης από τα λεγόμενα fashion brands, εταιρίες δηλαδή που βγάζουν και πολλά άλλα προιόντα εκτός των ρολογιών, οπότε το σύνολο από το οποίο καλείσαι να επιλέξεις, μπορεί να γίνει ξαφνικά πολύ μεγάλο.
Αν παρόλα αυτά κάποιο από τα ρολόγια της Accurist σου έχει "κάνει κλίκ" δεν βλέπω κάποιο σοβαρό λόγο γιατί να μην το πάρεις. Δεν φαντάζομαι ότι θα το πάρεις και πρόκειται να σου χαλάσει μέσα σε ένα μήνα ή σε ένα χρόνο (αναλόγως και της χρήσης βεβαίως).
Οπότε καλή αγορά ότι και να πάρεις και... ξαναπέρνα για να μας πεις εντυπώσεις από την αγορά σου (ότι και αν επιλέξεις).
Παναγιώτης