Αποστολέας Θέμα: modification ρολογιου fashion - "ted baker"  (Αναγνώστηκε 2790 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vsklav

• 38mm case
    • Προφίλ
modification ρολογιου fashion - "ted baker"
« στις: Νοέμβριος 16, 2010, 12:22:32 πμ »
κύριοι και κύριοι θέλω τα φώτα σας! ή μαλλον τα luminova σας :P !

μου κάνανε δώρο το εξής ρολόι http://www.watchesshop.com/watches/ted-baker/te3017-mens-black-ip-coated-bracelet-chronograph-black-dial-watch.html το οποίο μου αρέσει πάρα πολύ αλλά έχει ένα μεγάλο κατ εμέ μειονέκτημα.

Δε φωσφορίζουν οι δείκτες! Είναι και μαύρο το καντράν και δε φαίνεται τίποτα ακόμα και σε συνθήκες όπου επικρατεί σχετικά αρκετό φως! Μόνο στην μέρα φαίνεται! Αλλά και πάλι λόγω του νίκελ χρώματος των δεικτών πρέπει να κουνάς το χέρι για να πετύχει σωστή αντανάκλαση και να δεις την ώρα, πράγμα ολίγον τι τραγικό, όσο για το όταν αρχίζει και πέφτει ο ήλιος άστα να πάνε, για βραχιόλι μόνο χρησιμεύει!

Επειδή το ρολόι είναι ωραίο και μουράτο κατ εμέ δε θα θελα να μείνει στο συρτάρι μου... Ισως λέω βλακείες αλλά είναι εύκολο να μου πείτε εάν υπάρχει κάποιος τεχνίτης που να μπορεί να κάνει κάποια μοντίφα και να αλλάξει τους δείκτες ή να βάλει πάνω στους υπάρχοντες φωσφορίζον υλικό;;;;

Μη πετάτε καμιά πέτρα! Απλά ρωτάω μπας και...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: modification ρολογιου fashion - "ted baker"
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 16, 2010, 01:03:20 πμ »
Δεν ξέρω αν στους συγκεκριμένους δείκτες μπορεί, λόγω σχήματος, να επικαθίσει πάστα λουμινόβας.
Υπάρχει κάποιο μέλος εδώ που ασχολείται με (επαν)επίστρωση λουμινόβας, λέγεται DimGr. Στείλτου ένα PΜ και δες τι θα σου πει.
Ενδέχεται πάντως να σου ρθει πιο φθηνά απλώς να αλλάξεις τους δείκτες με άλλους που φωτίζουν. Αρκεί να ταιριάζουν.

Αποσυνδεδεμένος vsklav

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 16, 2010, 12:01:54 μμ »
Δεν ξέρω αν στους συγκεκριμένους δείκτες μπορεί, λόγω σχήματος, να επικαθίσει πάστα λουμινόβας.
Υπάρχει κάποιο μέλος εδώ που ασχολείται με (επαν)επίστρωση λουμινόβας, λέγεται DimGr. Στείλτου ένα PΜ και δες τι θα σου πει.
Ενδέχεται πάντως να σου ρθει πιο φθηνά απλώς να αλλάξεις τους δείκτες με άλλους που φωτίζουν. Αρκεί να ταιριάζουν.

σ'ευχαριστώ πολύ, θα στείλω πμ στο μέλος που λες. πάντως για το δεύτερο σκέλος της απάντησης σου ξέρεις μήπως που μπορώ να απευθυνθώ; για αλλαγή δεικτών εννοώ.

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 16, 2010, 03:11:38 μμ »
Στείλε ένα π.μ. στο μέλος Άρης911.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος vsklav

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 16, 2010, 06:04:28 μμ »
den anigi to link

bale diki sou foto ..

επειδή έχω πρόβλημα με το pc σπίτι απαντάω απο δουλειά και δεν έχω φοτο πρόχειρη δυστχώς...

για δες αυτό το λινκ μπας και σου ανοίγει http://www.amazon.co.uk/Ted-Baker-TE3017-Gents-bracelet/dp/B002VWDKMA/ref=sr_1_53?s=watch&ie=UTF8&qid=1289923381&sr=1-53

Αποσυνδεδεμένος vsklav

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 16, 2010, 06:23:37 μμ »
thelw diki sou na dw pou "fotizei " :)

οκ κατάλαβα, αλλα δυστυχώς δεν έχω τπτ.. μόνο κάτι πολύ πρόχειρες που τις είχα στείλει με mail σε έναν φίλο αλλά φαίνονται χάλια.
θα ψάξω τα μαιλ και θα ανεβάσω μόλις μπορέσω.