Παιδιά νομίζω την τρομάξαμε την κοπέλα....

Πάντως έχω παρατηρήσει ότι στο φόρουμ όποια γυναίκα έχει το θάρρος να γραφτεί, ποστάρει 2-3 φορές και μετά εξαφανίζεται. Μάλλον μυρίζει πολύ τεστοστερόνη

Στο θέμα μας τώρα. Τα Orient φυσικά αποτελούν κορυφαία επιλογή στο φτηνό μηχανικό ρολόι και όχι μόνο. Πάντως αυτό που έχω παρατηρήσει είναι, ότι αυτό που θεωρούν οι άντρες γυναικείο ρολόι δεν συμβαδίζει πάντα με τα γούστα των γυναικών. Η γυναίκα μου ας πούμε είναι όπως και ο περισσότερο κόσμος αδιάφορη απέναντι στο ρολόι. Την ενδιαφέρει μόνο να της αρέσει και από εκεί και πέρα αν είναι μηχανικό, DKNY ή δεν ξέρω τι, δεν την ενδιαφέρει. Μήνες τώρα την πιέζω να πάρουμε ένα μηχανικό (κυρίως Orient) και δεν θέλει γιατί δεν της αρέσουν. Μου είπε πως θέλει κάτι μεγάλο και απλό. Επειδή λεφτά για Panerai δεν υπάρχουν

παράγγειλα ένα Marina Militaire. Έτσι αν της αρέσει θα της το αφήσω και στο μέλλον αν τα πάει καλά με το μηχανικό ρολόι θα δούμε για κάτι καλύτερο, αν πάλι δεν της αρέσει θα το κρατήσω εγώ. Άλλωστε πάντα ήθελα να δω από κοντά έναν "αξιοπρεπή" Κινέζο (εννοώ όχι πλαστικό ή quartz)