Αποστολέας Θέμα: Βοηθείστε συν-φορουμίτες !  (Αναγνώστηκε 11275 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
Απ: Βοηθείστε συν-φορουμίτες !
« Απάντηση #20 στις: Νοέμβριος 11, 2010, 06:05:49 μμ »
Κοντά στα 4, μην πω 5 χιλιάρικα.. Αν κρίνω απ' τη μάρκα..
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος vaggosk

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Νοέμβριος 11, 2010, 06:12:07 μμ »
ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ.....

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Νοέμβριος 11, 2010, 06:14:06 μμ »
...μηπως ξεφευγει αρκετα?

Όπως λέει κι ο Οβελίξ, "Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά".

Αποσυνδεδεμένος amartolos

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Νοέμβριος 11, 2010, 06:55:23 μμ »
Να ενα ρολοι που πιστευω θα μου παει οταν θα ειμαι 90 ετων.  :D

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Νοέμβριος 11, 2010, 07:02:15 μμ »
Να ενα ρολοι που πιστευω θα μου παει οταν θα ειμαι 90 ετων.  :D

Συντιριτικό, δε λέω, αλλά τα διαχρονικά πράγματα, δε γνωρίζουν ηλικία.. Αν ήταν έτσι, δε θα συνεχίζονταν να παράγονται τόσο διαχρονικά ρολόγια απ΄τις εταιρίες.. Θα είχε σβήσει η ΙWC ας πούμε και όχι μόνο.
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Νοέμβριος 11, 2010, 07:03:25 μμ »
Βέβαια όλα είναι θέμα γούστου και κουλτούρας του καθενός.

Αποσυνδεδεμένος aboulafia

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Νοέμβριος 11, 2010, 07:52:33 μμ »
Βέβαια όλα είναι θέμα γούστου και κουλτούρας του καθενός.

και τσέπης, θα πρόσθετα εγώ.
Γιατί αν έχεις και την κουλτούρα και το γούστο και έχεις οικογένεια για την οποία δουλεύεις μόνο εσύ και κανά δυο κουτσούβελα να θρέψεις, θα τα ονειρεύεσαι μόνο τέτοια κομμάτια...
Παναγιώτης

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Νοέμβριος 11, 2010, 08:04:08 μμ »
και τσέπης, θα πρόσθετα εγώ.
Γιατί αν έχεις και την κουλτούρα και το γούστο και έχεις οικογένεια για την οποία δουλεύεις μόνο εσύ και κανά δυο κουτσούβελα να θρέψεις, θα τα ονειρεύεσαι μόνο τέτοια κομμάτια...
Παναγιώτης

Γνωστή πικρή αλήθεια......
Γι αυτό και ο θυμόσοφος λαός λέει: " Όσοι δεν έχουν παιδιά, να χαίρονται. Όσοι έχουν παιδιά, να τα χαίρονται".....

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Νοέμβριος 11, 2010, 08:25:09 μμ »
Συμφωνώ.. Το χρήμα πολλές φορές, σε βοηθάει στο γούστο.. (αν το έχεις..)

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Νοέμβριος 12, 2010, 01:53:19 πμ »
Αν και ξεφεύγει λίγο η τιμή του, δεν παύει να αποτελεί μια διαφορετική νότα στη γκρίζα καθημερινότητα μπλα μπλα μπλα μπλα.

Πωπω Χάρη τι ομορφιά είναι αυτή; Διάσταση; ;D

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Νοέμβριος 12, 2010, 02:10:15 πμ »
Πωπω Χάρη τι ομορφιά είναι αυτή; Διάσταση; ;D

Αστο φιλε δεν κανει για σενα, ειναι 39αρι!  ;D
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Νοέμβριος 12, 2010, 09:44:05 πμ »
Αστο φιλε δεν κανει για σενα, ειναι 39αρι!  ;D

Kαλά.....άστο να μεγαλώσει λίγο.....μην μας πάνε μέσα και για αποπλάνηση ;) ;D

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Νοέμβριος 12, 2010, 10:54:43 πμ »
Kαλά.....άστο να μεγαλώσει λίγο.....μην μας πάνε μέσα και για αποπλάνηση ;) ;D

Μεγάλωσε. Στα 42 mm. Μόνο που απέκτησε ένα ... κουσούρι.
Το παράθυρο στο 6 κατά τη γνώμη μου αλλοιώνει την απλότητα του καντράν που έχει το σκέτο senator sixties.

Περισσότερα εδώ

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Νοέμβριος 12, 2010, 11:34:42 πμ »
Εξαιρετικό! Αυτό είναι ρολόι για την ηλικία σου ρε Γιάννη. Όχι σαν αυτά που κοιτάς. Τζόβενο! :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :eg: :eg: :eg:
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος CHRIS

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Νοέμβριος 12, 2010, 02:48:15 μμ »
Το ρολοι ειναι απιστευτο. Το θεωρω το απολυτο dress watch.

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Νοέμβριος 12, 2010, 03:38:00 μμ »
Μεγάλωσε. Στα 42 mm. Μόνο που απέκτησε ένα ... κουσούρι.
Το παράθυρο στο 6 κατά τη γνώμη μου αλλοιώνει την απλότητα του καντράν που έχει το σκέτο senator sixties.

Περισσότερα εδώ

γεια σου χαρη puristα

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Νοέμβριος 12, 2010, 08:00:20 μμ »

Γκουχ γκουχ (βήξιμο για να καθαρίσει ο λαιμός):

Αγαπητοί μου συμφορουμίτες.

Πρώτα απ΄ όλα να σας ευχαριστήσω για τις απαντήσεις / προτάσεις.
Βλέπω ότι αν αρχίσει κανένας να ψάχνει και έχει όρεξη, μπορεί να συνεχίσει να ψάχνει, μέχρι που στο τέλος θα ξεχάσει το τι ακριβώς...έψαχνε  ;D
Εννοώ ότι πλέον υπάρχει τέτοια ποικιλία επιλογών, που πραγματικά μπορείς κάλλιστα να "χαθείς" στο ψάξιμο  ::)

Θα ρίξω μία καλή internet-ική ματιά σε αυτά που μου λέτε (να δω και για τι budget μιλάμε, μη φτάσω στο "Θεό") και η Παναγιά μαζί μου. Ειδικά σε κάποιες εταιρείες που δε γνωρίζω καλά, τα ρολόγια που βλέπω μου δίνουν την αίσθηση ότι είναι τελείως εκτός budget (1.000-1.500 E)  :'(

Το μόνο σημείο, στο οποίο (καλώς άραγε?) είμαι λίγο κολλημένος, είναι ότι θα ήθελα μία εταιρεία η οποία να έχει επίσημη αντιπροσώπευση στο Ελλαδιστάν, για κάθε ενδεχόμενο (από συστηματική συντήρηση, μέχρι απρόοπτη βλάβη).
Δεν ξέρω αν το σκέφτομαι καλά, αλλά παρόλο που δεν έχω κανένα θέμα με τις αγορές μέσω internet, θέλω η εταιρεία να έχει και "φυσική" παρουσία στην Ελλάδα. Στην τελική αν προκύψει καμία πολύ "στραβή" έχεις την πολυτέλεια του να πας κάπου και να τσακωθείς με κάποιον (αντί να στέλνεις e-mail με παράπονα).

Πάω τώρα για ψάξιμο και όταν με το καλό καταλήξω σε short list (κατά Μάρτιο μεριά  ;D) θα ρίξω και το δεύτερο κύκλο ερωτήσεων (πόσο κάνει ? που μπορώ να το δω ? ποιός θα μου το κάνει δώρο ? κλπ.)

Και πάλι ευχαριστώ  :)

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Νοέμβριος 13, 2010, 12:12:37 πμ »
γεια σου χαρη puristα

Γεια σου και σένα

exDIVER600, επίλεξε ρολόι εταιρείας που σ' αρέσει αφενός και αφετέρου σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια.

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Δεκέμβριος 03, 2010, 08:28:49 μμ »
Τελικά το ερώτημα λύθηκε...εκ των έσω (δηλαδή από το Mywatch).

Αντί να ψάχνω και να σπαζοκεφαλιάζω για το τι ρολόϊ θα αγοράσω, είπα να πάρω 2 ρολόγια !

Και αντί να δίνω τα ωραία μου χρήματα, είπα να κάνω μία οικονομική-όλα-σε-δύο-αγορά  ;D

Πήρα λοιπόν το Tissot Le Locle και το Ρωσικό-ούτε-το-όνομα-του-δε-θυμάμαι-ζήτω-η-Αλέκα-κάτω-η-πλουτοκρατία  :D από τον συνφορουμίτη Omegasnik και καθάρισα με 350€  ;)

Και ομολογώ ότι ειδικά το Tissot ήταν μία ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ, υπό την έννοια ότι ξεκίνησα να έχω και ένα ρολογάκι να το φοράω καμία φορά με κουστουμάκι, και ομολογώ ότι είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠ'  ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

Το άλλο δε (το πως-το-λένε-κάτω-το-κεφάλαιο) είναι ακριβώς ό,τι έψαχνα για κάθε μέρα. Και cult και φοριέται με τα πάντα και με βλέπω να παίρνω 3-4 λουράκια (γιατί τελικά τα λουράκια από το PANERAI είναι λίγο μεγαλύτερα) και να περνάω τον καιρό μου ευχάριστα...

Ευχαριστώ τον Νίκο για τις τάχιστες διαδικασίες και φυσικά για το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΜΠΑΛΑΡΙΣΜΑ τύπου "Η συσκευασία αντέχει σε πρόσκρουση με μετεωρίτη"  ;) Και μόνο από αυτό κατάλαβα το μεράκι του για τα ρολόγια του  :)

Άντε με γειά μου και να τα χαίρομαι   :finga:

Αποσυνδεδεμένος sunsea

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Δεκέμβριος 03, 2010, 08:34:08 μμ »
καλοφορετα !
"Ho attraversato oceani,eplorato i continenti e conquistato le
 altitudini...
 alla ricerca del mio "Tempo"  ''Διεσχισα τους ωκεανους,εξερευνησα τις ηπειρους και κατεκτησα   τα υψη...  προς αναζητηση του ''Χρονου" μου       Vivere veramente,non puramente trascorrere i giorni.