Αποστολέας Θέμα: ξερει κανεις τα MEC (military european company) ?  (Αναγνώστηκε 1913 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

• Just Registered
    • Προφίλ
ξερει κανεις τα MEC (military european company) ?
« στις: Οκτώβριος 11, 2010, 06:30:03 μμ »
Για σας μου άρεσε αρκετά ένα mec και θα ήθελα να μάθω αν είναι σχετικά καλά. Δεν χρειάζεται να μου προτείνετε ρολόγια καθώς δεν είχα σκοπό να πάρω απλώς το είδα και μου άρεσε και σκοπεύω να το αποκτήσω εάν είναι σχετικά καλό πάντα.
Ευχαριστώ.

http://www.oroloi.gr/product_info.php?manufacturers_id=98&products_id=15638
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 11, 2010, 06:35:56 μμ από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ »

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: ξερει κανεις τα MEC (military european company) ?
« Απάντηση #1 στις: Οκτώβριος 11, 2010, 07:36:22 μμ »
σχετικά καλό πάντα.....

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Οκτώβριος 11, 2010, 08:31:43 μμ »
Eχω ενα το οποιο εχει ετα 2824 και πυξιδα και εχω μεινει ικανοποιημενος.Προτιμησε καποιο αυτοματο αν εχεις την δυνατοτητα ;)

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Οκτώβριος 12, 2010, 10:34:45 μμ »

Έχω το S.A.S, ίσως το φθηνότερο μοντέλο που βρήκα σε site στην Ελλάδα, στα 98 Ε. Αυθεντικό λουκ και με ιαπωνική quartz ''Miyota'' μηχανή. Καλοφτιαγμένο για τα λεφτά του, με βιδωτή κορόνα και βιδωτό καπάκι, αν και..αδιάβροχό μόνο για 50m..
To αγόρασα για τη δουλειά και πέρα από την εμφάνιση, με..προσέλκυσε και η τιμή σε σχέση και με την ιαπωνική ''Miyota'', γνωστή απ΄την Citizen. Μάλιστα και η ίδια διαθέτει και δικά της μοντέλα.

Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!