Αποστολέας Θέμα: Ερώτηση για ρολόι Versace  (Αναγνώστηκε 2200 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος chrisrazor

• 38mm case
  • Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία
    • Προφίλ
    • www.softone.gr
Ερώτηση για ρολόι Versace
« στις: Οκτώβριος 11, 2010, 06:16:53 μμ »
Καλησπέρα σε όλους . Ενδιαφέρομαι να κάνω ένα δώρο στην γυναίκα μου και της έχει κολλήσει ένα Versace Eon . Πήγαμε λοιπόν το είδαμε , το φόρεσε της άρεσε αλλά άκουσα κάτι από τον πωλητή που με υποψίασε (κατα λέξη) :" Ο όμιλος Versace κατασκευάζει μόνος του τις μηχανές του σε δικό του εργοστάσιο (και τα quartz και τα αυτόματα) και εξελίσσεται σε οίκος υψηλής ορολογοποιίας " . Η ερώτηση προς την παρέα μας είναι η εξής :
Μιας και τα λεφτά είναι πολλά για ένα ρολόι quartz (πιο πολύ κόσμημα είναι παρά ρολόι γυναίκες βλέπεται) και ο οίκος Versace είναι οίκος μόδας και όχι ορολογοποιίας (έτσι θυμάμαι τουλάχιστον) μήπως γνωρίζετε κάτι περισσότερο για την ποιότητα και την αξιοπιστία των ρολογιών του ;

::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας . Παραθέτω και photo προς τέρψην .

Uploaded with ImageShack.us
Τώρα που θα έχουμε wi-fi παντού τι τα θέλουμε τα ρολόγια !

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Ερώτηση για ρολόι Versace
« Απάντηση #1 στις: Οκτώβριος 11, 2010, 06:33:57 μμ »
Καλησπέρα φίλε μου. Μη με παραξηγήσεις αλλά ο πωλητής έλεγε ότι να είναι.

Από την wikipedia:

Timex Group B.V.

Timex Group B.V., a Dutch holding company, is the corporate parent of several watchmaking companies around the globe including Timex Group USA, Inc.[10] Businesses and exclusive worldwide licenses include the Timex Business Unit (Timex, Timex Ironman, Opex, TX, Nautica, Marc Eckō), Timex Group Luxury Watches (Valentino, Salvatore Ferragamo), Sequel (Guess, Gc), Vertime (Versace, Versus), Vincent Bérard and Giorgio Galli Design Lab.[13][34] Today, Timex Group B.V.'s products are manufactured in the Far East and in Switzerland, often based on technology that continues to be developed in the United States and in Germany. The group has operations in a number of countries in Europe, the Americas, and Asia.

http://en.wikipedia.org/wiki/Timex_Group_USA

• 38mm case
    • Προφίλ
    • www.softone.gr
« Απάντηση #2 στις: Οκτώβριος 11, 2010, 06:52:34 μμ »
Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση . Η αλήθεια είναι ότι ισχυρίστηκε ότι πήγε κιόλας στο νεοσύστατο εργοστάσιο της Versace και μπλα μπλα μπλα μπλα (inhouse μηχανισμοί μπλα μπλα μπλα ) τρέμε Ελβετία η Versace έρχεται και κάτι τέτοια . Παρόλ' αυτά εάν υπάρχει κάποιος που να έχει άποψη για τα ρολόγια από πλευράς μηχανισμών θα εκτιμούσα την γνώμη του . Βλέπετε οι γυναίκες ψωνίζουν με άλλα κριτήρια και εδώ που τα λέμε το ρολόι το είδα και στο χέρι της και είναι πολύ ωραίο κια πρωτότυπο , οπότε ο σπόρος της αγοράς έπιασε . Δοκίμασα και κάποια ανδρικά και quartz και αυτόματα και έχουν ενδιαφέροντα σχέδια και μεγέθη (48 mm ένα που μου άρεσε ) .

Αποσυνδεδεμένος gsb

• 48mm case
  • ..θελω να μαθω!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Οκτώβριος 11, 2010, 07:06:26 μμ »
φιλε μου, αυτο που πρεπει να γνωριζεις ειναι, οτι θα κανεις μια αγορα,
της οποιας το προϊον, θα χασει ενα τεραστιο ποσοστο απο την
αξια του, ευθυς αμεσως!!!  :)
το 'πε και το 'κανε!!

• 38mm case
    • Προφίλ
    • www.softone.gr
« Απάντηση #4 στις: Οκτώβριος 11, 2010, 07:27:13 μμ »
Έχεις απόλυτο δίκιο . Αυτό δεν είναι όμως τροχοπέδη για την αγορά μου . Η χαρά που θα δώσω στην γυναίκα μου έχει σχεδόν αποτυπωθεί στο πρόσωπό της από την στιγμή που το δοκίμασε . Αυτό δεν χάνεται . Εκείνο που χάνεται είναι η αξία του σαν ρολόι εάν χαλάσει και για να επισκευαστεί πρέπει να αναστήσω τον συγχωρεμένο τον Gianni για να δουλέψει . Επιμένω λοιπόν να ρωτώ εάν έχετε κάτι να προσθέσετε για το ρολόι , το κόσμημα είναι δεδομένο τι αξία έχει .   

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5 στις: Οκτώβριος 11, 2010, 07:30:59 μμ »
Φίλε πάρτι στη σύζυγο . Έχω πάρει παρόμοιο σε ατσάλι με croco κουτί. Είναι Πολύ καλή ποιότητα

• 38mm case
    • Προφίλ
    • www.softone.gr
« Απάντηση #6 στις: Οκτώβριος 11, 2010, 07:39:26 μμ »
Ευχαριστώ πολύ αυτό ήθελα να ακούσω . Πριν από 5 λεπτά με πήραν τηλέφωνο από το μαγαζί στο Ναύπλιο και μου έδωσαν και καλή τιμή (εδώ στην Θεσσαλονίκη είναι λίγο ακριβότερο λόγω βιτρίνας βλέπετε κάνει παρέα με κάτι Nardin , Patek και άλλους διαφθορείς τιμών  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D) .
Πάω για ψώνια . Άμα πείσω την γυναίκα μου να το φορέσει και να την φωτογραφίσω θα ανεβάσω και photo . Μου είπαν σε κανα 2 εβδομάδες θα το έχω . Πολλά ευχαριστώ και πάλι σ' όλους .

Αποσυνδεδεμένος gsb

• 48mm case
  • ..θελω να μαθω!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Οκτώβριος 11, 2010, 08:10:44 μμ »
οκ φιλε μας, με το καλο να ολοκληρωσεις την αγορα!!  :)
οσο για φωτο ρολογιων, αλλο που δεν θελουμε!!
το 'πε και το 'κανε!!

• 38mm case
    • Προφίλ
    • www.softone.gr
« Απάντηση #8 στις: Οκτώβριος 11, 2010, 08:31:31 μμ »
Το πιο καλό της υπόθεσης είναι ότι δεν θα το περιμένει ... Το έχει ακυρώσει στο μυαλό της λόγω κόστους ... αλλά δεν της έχω πάρει τίποτα μετά από τόσα χρόνια γάμου μεγάλης αξίας . Το δικαιούται . Τα λέμε τότε .