Αποστολέας Θέμα: Tissot Seastar 1000 μετα απο service.  (Αναγνώστηκε 8992 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ovabus

• 34mm case
    • Προφίλ
Tissot Seastar 1000 μετα απο service.
« στις: Οκτώβριος 08, 2010, 10:14:33 πμ »
Καλημερα,

ειμαι κατοχος ενος Tissot Seastar 1000 εδω και 6 χρονια. Το ρολοι αναγκαστηκα να το δωσω για service πριν 3 μηνες γιατι μετα απο πεσιμο κατι φαινεται λασκαρισε και μπηκε μεσα μικρη ποσοτητα νερου.

Τελος παντων, το πηρα χθες και φαινεται να εχει γινει πολυ καλη δουλεια. Αλλαχτηκαν ολοι οι δεικτες (πραγμα που με χαροποιησε μιας και μου εβαλαν τον λεπτοδεικετη που εχει full φωσφορο επανω, ο original ειχε μονο στο ακρο του), το καντραν και το πισω τζαμακι. Επισης εγινε εκ νεου στεγανοποιηση και full service στο ρολοι μιας και δεν το ειχα παει ποτε (πηρα και ενα πλαστικοποιημενο χαρτακι με τα tests που εγιναν στο ρολοι, τα νουμερα δε γνωριζω τι σημαινουν).

Το ρολοι πριν το δωσω για service, "κερδιζε" περιπου 6 δευτερολεπτα τη μερα, για καποιο διαστημα αυτο ειχε κατεβει στα 4. Απο χθες το απογευμα που το πηρα και ρυθμισα την ωρα, και μετα απο 15 ωρες δεν εχει χασει/κερδισει ουτε 1!!

Γνωριζω οτι ειδικα μετα απο καποια απραξια πρεπει ο μηχανισμος να δουλεψει λιγο για να δω τι ακριβως αποκλιση θα εχει αλλα μου εχει κανει εντυπωση αυτο...

Αποσυνδεδεμένος TATAR

• 38mm case
    • Προφίλ
Απ: Tissot Seastar 1000 μετα απο service.
« Απάντηση #1 στις: Οκτώβριος 08, 2010, 10:50:40 πμ »
Όλα αυτά στο σερβις swatch group στην ΑΘΗΝΑ ?  ??? ??? :o :o Δεν το πιστεύω !!! εκτος και αν ξηλώσανε τους πάντες !!!

Αποσυνδεδεμένος ovabus

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Οκτώβριος 08, 2010, 10:55:35 πμ »
Όλα αυτά στο σερβις swatch group στην ΑΘΗΝΑ ?  ??? ??? :o :o Δεν το πιστεύω !!! εκτος και αν ξηλώσανε τους πάντες !!!

Ναι, εδω. Στην αρχη νομισα οτι πηγε Ελβετια μιας και εκανα 3 μηνες να το παρω πισω...Τι εννοεις "εκτος και αν ξηλώσανε τους πάντες"  :)

Αποσυνδεδεμένος jimko7

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Οκτώβριος 08, 2010, 11:09:34 πμ »
Ναι, εδω. Στην αρχη νομισα οτι πηγε Ελβετια μιας και εκανα 3 μηνες να το παρω πισω...

Είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος SEASTAR 1000!
Αλλά 3 μήνες....????
Είπαμε αλλά αυτοί το παρακάνουν..Θα το σκεφτώ πολύ για servive εκει..
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Αποσυνδεδεμένος ovabus

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Οκτώβριος 08, 2010, 11:13:07 πμ »
Είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος SEASTAR 1000!
Αλλά 3 μήνες....????
Είπαμε αλλά αυτοί το παρακάνουν..Θα το σκεφτώ πολύ για servive εκει..

Για να ειμαι ειλικρινης βεβαια, με ειχαν "προειδοποιησει" απο το καταστημα που εδωσα το ρολοι (13/7) οτι τον Αυγουστο υπολειτουργει το service οποτε "απο Σεπτεμβριο να υπολογιζετε να το παρετε πισω".

Χθες που πηγα και το πηρα μου ειπαν οτι δεν υπηρχαν εδω τα ανταλλακτικα και τα παρηγγειλαν απο Ελβετια, οποτε...Αν το πας δηλαδη για απλο service, πιστευω οτι θα το παρεις πισω πολυ γρηγορα.
Τεσπα, φαινεται οτι εγινε πολυ καλή δουλεια αρα δεν πειραζει!

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Οκτώβριος 08, 2010, 12:42:29 μμ »
Καλορίζικος λοιπόν. Ελπίζω τώρα να πάνε όλα καλά. Επειδή το έχω και εγώ το Seastar αν δεν σε πειράζει πες μας και πόσο σε χρέωσαν, για να έχουμε μια εικόνα αν χρειαστούμε κάτι στο μέλλον.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος ovabus

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Οκτώβριος 08, 2010, 12:52:27 μμ »
Καλορίζικος λοιπόν. Ελπίζω τώρα να πάνε όλα καλά. Επειδή το έχω και εγώ το Seastar αν δεν σε πειράζει πες μας και πόσο σε χρέωσαν, για να έχουμε μια εικόνα αν χρειαστούμε κάτι στο μέλλον.

Κανενα προβλημα. Το κοστος ηταν 177 ευρω και εγινε οτι ειπα πιο πανω + αλλαγη του crown.

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Οκτώβριος 08, 2010, 01:36:48 μμ »
Κανενα προβλημα. Το κοστος ηταν 177 ευρω και εγινε οτι ειπα πιο πανω + αλλαγη του crown.

Κατι τετοιες τιμες πολυ μου αρεσουν.

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Οκτώβριος 08, 2010, 02:05:16 μμ »
Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Ψιλοακριβά, αλλά αφού έγινε καλή δουλειά χαλάλι τους.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #9 στις: Οκτώβριος 08, 2010, 02:10:18 μμ »
με 250,00 € επαιρνες καινουργιο .... αλλα που να το βρεις βεβαια !

Αποσυνδεδεμένος ovabus

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Οκτώβριος 08, 2010, 02:18:09 μμ »
Εψαξα για καινουριο αλλα δε βρηκα πουθενα παιδια, ως γνωστον δε βγαινει πλεον το συγκεκριμενο ρολοι. Κι ουτε απο καποιο αξιοπιστο eshop βρηκα κατι οποτε η επισκευη ηταν μονοδρομος για μενα. (μεταχειρισμενο ουτε να το ακουσω)

Το κοστος (για το οποιο ειχα ενημερωση απο αυτους πριν το επισκευασουν) ισως ειναι λιγο too-much αλλα 500 το ειχα παρει οποτε δικαιολογησα την επισκευη, κυριως για το οτι δεν μπορω να το ξαναβρω.
Τεσπα, οπως λεει και ο φιλος koubilaihan πιο πανω, "αφου εγινε καλη δουλεια..."