Αποστολέας Θέμα: επιλογή ρολογιού έως 700ε  (Αναγνώστηκε 2615 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος crimson

• Just Registered
    • Προφίλ
επιλογή ρολογιού έως 700ε
« στις: Σεπτέμβριος 30, 2010, 06:20:49 μμ »
Χαίρετε κύριοι  :)

θα χρειαστώ την βοήθειά σας στην επιλογή ρολογιού για τον αδερφό μου. Τα χρήματα που διατίθενται φτάνουν μέχρι και τα 700 ευρώ περίπου και ψάχνουμε κάτι που να συνδυάζει το κλασσικό/σοβαρό με το πιο σπορτίφ/μοντέρνο (στο μέτρο που είναι δυνατόν κάτι τέτοιο) με αυτόματο μηχανισμό φυσικά. Στο χρηματικό αυτό εύρος λοιπόν, με τις γνώσεις που έχω αποκτήσει εδώ μέσα, θεωρώ πως η Hamilton είναι πολύ καλή επιλογή και συγκεκριμένα, καταλήξαμε στο εξής :

http://www.oroloi.gr/product_info.php?cPath=457_465&products_id=13198

Με βάση λοιπόν το παραπάνω, θα ήθελα πολύ να ακούσω και τις δικές σας απόψεις τόσο για την εταιρία και για το συγκεκριμένο της μοντέλο/μηχανισμό, όσο και για άλλες προτάσεις που μπορεί να έχετε και θεωρείτε καλύτερες/κομψότερες  ;)

Σας ευχαριστώ πολύ.

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: επιλογή ρολογιού έως 700ε
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 30, 2010, 07:35:54 μμ »
Nαι στο ρολόι, αλλά πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος το έχει πολύ τσιμπημένο.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 30, 2010, 07:37:42 μμ »
To ρολόι είναι καλή επιλογή, η τιμή όμως του σάιτ είναι χωρίς έκπτωση, είναι δηλαδή τιμή λιανικής. Υπολόγισε τουλάχιστον 25% λιγότερα για αγορά από κατάστημα.

Με μια μικρή οικονομική θυσία(50-100 ευρώ) μπορείς να πας και σε χρονογράφο της ίδιας εταιρείας, όπως το κλασσικό-διαχρονικό αλλά και σπόρ Field Chrono Auto

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος crimson

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 30, 2010, 07:53:53 μμ »
Παιδιά, η αγορά κατά πάσα πιθανότητα ΔΕΝ θα γίνει από το παραπάνω site, απλώς ανέβασα από εκεί το μοντέλο γιατί το περιγραφεί με πολύ καλό τρόπο (πέραν της τιμής προφανώς) και επειδή το χρησιμοποίησα σαν προσπέκτους (μιας και δεν ξέρω που αλλού μπορώ να βρω συσωρευμένα ρολόγια και τιμές).

Σχετικά με τον παραπάνω χρονογράφο, καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη, θα το λάβω σοβαρά υπόψη, απλώς στα 700ε βρίσκομαι ήδη οριακά από οικονομικής πλευράς και συν τοις άλλοις θα ήθελα να νιώθω ασφάλεια ότι βρίσκομαι εντός της τιμής και χωρίς την έκπτωση ώστε να πέσω μέσα σίγουρα  ;)

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 30, 2010, 08:22:30 μμ »
γνώμη μου, χωρίς πολλές σκέψεις, ποιό status symbol εταιρεία σε αυτά τα λεφτά δε θα βρείς, κατευθείαν στην υψηλή ελβετική ωρολογοποιία....κυνήγα αυτό...(τιμή καταλόγου δε γνωρίζω)

http://cgi.ebay.com/Maurice-Lacroix-Mens-Miros-Diver-200-Meter-BROWN-DIAL-/150499075984?pt=Wristwatches&hash=item230a71a790

με εκτίμηση Σπύρος

Αποσυνδεδεμένος vord

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 30, 2010, 08:36:19 μμ »
γνώμη μου, χωρίς πολλές σκέψεις, ποιό status symbol εταιρεία σε αυτά τα λεφτά δε θα βρείς, κατευθείαν στην υψηλή ελβετική ωρολογοποιία....κυνήγα αυτό...(τιμή καταλόγου δε γνωρίζω)

http://cgi.ebay.com/Maurice-Lacroix-Mens-Miros-Diver-200-Meter-BROWN-DIAL-/150499075984?pt=Wristwatches&hash=item230a71a790

με εκτίμηση Σπύρος

Προσοχή ο πωλητής είναι Αμερική
i hear the roar of a big machine

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 30, 2010, 08:40:32 μμ »
Παιδιά, η αγορά κατά πάσα πιθανότητα ΔΕΝ θα γίνει από το παραπάνω site, απλώς ανέβασα από εκεί το μοντέλο γιατί το περιγραφεί με πολύ καλό τρόπο (πέραν της τιμής προφανώς) και επειδή το χρησιμοποίησα σαν προσπέκτους (μιας και δεν ξέρω που αλλού μπορώ να βρω συσωρευμένα ρολόγια και τιμές).

Σχετικά με τον παραπάνω χρονογράφο, καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη, θα το λάβω σοβαρά υπόψη, απλώς στα 700ε βρίσκομαι ήδη οριακά από οικονομικής πλευράς και συν τοις άλλοις θα ήθελα να νιώθω ασφάλεια ότι βρίσκομαι εντός της τιμής και χωρίς την έκπτωση ώστε να πέσω μέσα σίγουρα  ;)

Έχω την εντύπωση ότι μπορεί να είναι φθηνότερο σε λιανική από τα X-Wind, X-Copter κλπ, οπότε τo ρολόι μπορείς να το βρείς και με 700 ευρώ ή και λιγότερο. Αν σου αρέσει μάθε τιμή λιανικής(τηλ με τον κωδικό στο swatch group) και υπάρχουν καταστήματα που θα σου κάνουν την ανάλογη έκπτωση ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος apo1

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Σεπτέμβριος 30, 2010, 09:32:58 μμ »
Προσοχή ο πωλητής είναι Αμερική
Αν τα στελνει μεσω ΕΛΤΑ δεν υπαρχει προβλημα

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σεπτέμβριος 30, 2010, 11:46:58 μμ »

[url]http://cgi.ebay.com/Maurice-Lacroix-Mens-Miros-Diver-200-Meter-BROWN-DIAL-/150499075984?pt=Wristwatches&hash=item230a71a790[/url]

με εκτίμηση Σπύρος

Αγαπητέ crimson, έχεις π.μ.!