Αποστολέας Θέμα: Μεγαλη ζημια σε OMEGA SPEADMASTER  (Αναγνώστηκε 1969 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος TIGERLIL

• 34mm case
    • Προφίλ
Μεγαλη ζημια σε OMEGA SPEADMASTER
« στις: Σεπτέμβριος 30, 2010, 04:35:06 πμ »
Φιλοι μου γεια σας. Πριν απο λιγες μερες, για κακη μου τυχη προξενησα μεγαλη ζημια στο δυο ετων moonwatch μου. Υστερα απο "πτωση" (μαζι μου), το ρολοι εχει τα χαλια του. Συγκεκριμμενα, το μπρασελε ειναι για πεταμα (σπασμενο σε πολλα κομματια),το hesalite crystal επισης σπασμενο,η στεφανη με τις ενδειξεις ταχυμετρου κι 'αυτη για πεταμα,οι δεικτες κι 'αυτοι μαλλον προς αλλαγη. Τι απομενει? Η καρδια του ρολογιου, που δεν ξερω αν εχει ζημια η οχι. Παντως και η κορωνα εχει φρακαρει κι 'αν και γυρναει τους δεικτες, δεν κουρδιζει... Το ερωτημα μου ειναι το εξης. Που να το παω για τυχον επισκευη? Σκεφτομαι να το παω στο καταστημα που το αγορασα να μου προτεινουν κατι,αλλα θα εκτιμουσα πρωτιστως την δικη σας αποψη. Σας ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
Απ: Μεγαλη ζημια σε OMEGA SPEADMASTER
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 30, 2010, 06:25:56 πμ »
τί ακριβώς συνέβη;αυτό δεν είναι ζημιά,είναι καταστροφή του!πες μας λίγα παραπάνω,για να δούμε ΑΝ αξίζει να φτιάξεις ένα τόσο ταλαιπωρημένο ρολοι ή να το πάρεις καινούριο!(εφοσον μιλάμε λογικά για μικρή διαφορά)
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος TATAR

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 30, 2010, 08:03:34 πμ »
κατευθείαν εξωτερικο (ΙΤΑΛΙΑ η ΕΛΒΕΤΙΑ)
πρώτα ρώτησε τιμές γιατί πιθανώς να είναι ασύμφορη η επισκευή του !

Αποσυνδεδεμένος TIGERLIL

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 30, 2010, 08:04:29 πμ »
Αυτο που συνεβη ειναι αρχικως πτωση απο ποδηλατο. Το γελοιο του πραγματος ομως (περαν του οτι φοραγα το moonwatch κανοντας ποδηλατο),ειναι οτι μετα την πτωση δεν πηρα ειδηση οτι μου ειχε φυγει το ρολοι (προφανως εσπασε το μπρασελε),σηκωθηκα και εφυγα σαν κυριος. Οταν μετα απο κανενα δεκαλεπτο κοιταξα το χερι μου "τρελλαθηκα". Επεστρεψα στο σημειο κι ενω περιμενα οτι δε θα το βρω πια,το ειδα στην κατασταση που περιεγραψα. Δεν ξερω αν τοσο μεγαλη ζημια προκληθηκε μονο απο την πτωση. Θεωρω πιθανο να το περασε και καποιο αυτοκινητο,αλλα και παλι νομιζω οτι σε αυτην την περιπτωση θα ηταν ακομα χειροτερα. Εν τελει, δε θελω να σκεφτομαι την ολη ιστορια γιατι μου σπανε τα νευρα...

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 30, 2010, 08:11:41 πμ »
από την περιγραφή σου,συμπεραίνω ότι το ρολοι σίγουρα ΠΑΤΗΘΗΚΕ από κάποιο μέσον(πιθανόν αυτοκίνητο).Έχω δει και ξανακουσει παρομοια περίπτωση και το ρολοι ξαναφτιάχτηκε!Όμως ήταν προιον ακριβής διάσημης εταιρίας με κόστος περίπου στα μισά της αρχικής αξίας του!Λογικά αφού το ρολοι ξεπερνουσε τα 12 χιλ. (ψιλοσύμφερε την ανακατασκευή του).Στην δική σου περίπτωση θα μάζευα χρήματα σιγά σιγά και θα έκανα μια νέα αγορά είτε του ίδιου μοντελου εφόσον το ποθείς και το γουστάρεις είτε άλλου ρολογιού...για να μην σου θυμίζει το ατυχές γεγονός!Καλή τύχη
konakis.

Αποσυνδεδεμένος TIGERLIL

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 30, 2010, 08:21:15 πμ »
Πρωτα απο ολα ευχαριστω για την ανταποκριση. Αν το ποσο της επισκευης ειναι μεχρι το μισο της αξιας του ρολογιου και εχω εγγυημενα καλη λειτουργια,δεν εχω προβλημα να το ξαναφτιαξω. Ισα ισα προτιμω να το "αναγεννησω". Αυτο που θα ηθελα να μαθω, ειναι το που να απευθυνθω για μια εγκυρη εκτιμηση της καταστασης.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 30, 2010, 08:28:29 πμ »
...θέλει πολύ και σωστό ψάξιμο!πληροφορίες-εκτίμηση  πρώτα από την ίδια την Ω στην Ελλάδα.Ερευνα εξωτερικό,πιθανα ανταλλακτικά και από ανεξαρτητους.....θέλει πολύ πολύ ψάξιμο.Γνώμη μου και πάλι.....πήγαινε για Καινούριο(ρώτα και άλλουςαπό εδώ μέσα ή αυτοί να σου απαντήσουν με π.μ. βλ.Aris911 π.χ. κ.α. τεχνίτες)
konakis.