Αποστολέας Θέμα: συνεντευξη του προεδρου της πανεραι  (Αναγνώστηκε 2686 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
συνεντευξη του προεδρου της πανεραι
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 04, 2007, 06:51:10 μμ »
Ενδιαφερουσα συνεντευξη.Ο προεδρος φαινεται σιγουρος για την αξιοπιστια των νεων μηχανων,πραγμα που ειναι λογικο αν λαβουμε υπ οψιν την αμεριστη φροντιδα και συμπαρασταση της JLC...Νεα εποχη για την Panerai παιδες.Ομορφο σχεδιο,δυναμικα ρολογια,ποιοτητα κατασκευης,και επιτελους αυτο που ελειπε,το κυρος και η μοναδικοτητα που προσφερουν στη φιρμα οι inhouse μηχανες. :respect: george,πολυ καλο =D>

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 04, 2007, 07:03:36 μμ »
jlc οπως εχουμε αναφερει βεβαιως  βεβαιως,εγγυηση.
 :partyman:

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 04, 2007, 10:59:55 μμ »
όλα καλά και τα μοντέλλα όμορφα και μοναδικά αλλά μηχανές Jaeger δέν είναι και ιδιαίτερα in house απο την Πανεραι και τους μηχανικους της! Μιάς και οι μηχανικοί της φλωρεντίας που είχε πλέον ανήκουν στην Anonimo και όχι στην Πανεραι. Αυτό που μπορώ να πώ είναι οτι έχει ωραίες κάσες, στις μηχανές άλλο group κάνει την δουλειά όπως πολύ σωστά είπατε!

Έχετε την εντύπωση οτι το 8 days ή το tourbillon ή το ratrapante ή το flyback είναι Πανεραι????

JLC (8 days and tourbillon)
GP (ratrapante)
Flyback (ETA)
Chrono (ETA valjoux 7750)

Μόνο τα decoration και τα swan neck και τις μπλε βίδες αλλάζει η Πανεραι.

Αλλά κάνει ΑΠΑΙΧΤΕΣ κάσες! ! ! Εκέι τις βγάζω το καπέλο! ! !
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 04, 2007, 11:21:56 μμ »
Μarketer εχω την ιδια αποψη εννοειται, και το χουμε ξαναθιξει και παλιοτερα,αλλα αφου η Panerai διατυμπανιζει παντου οτι ειναι inhouse;Μαλλον λογω group κανει και η JLC την παπια,βλεπωντας οτι τα τελευταια χρονια οι πωλησεις της Panerai ειναι υψηλες!!!Δηλαδη και η Ω και η Longines φορανε ΕΤΑ αλλα δε βγηκανε να πουνε φοραμε inhouse μηχανες κι ας ειναι του group.Mαλλον marketing ειναι για να ανεβουν κι αλλο οι πωλησεις και οι τιμες τους...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 05, 2007, 12:55:40 πμ »
Παράθεση από: "Marketer"
όλα καλά και τα μοντέλλα όμορφα και μοναδικά αλλά μηχανές Jaeger δέν είναι και ιδιαίτερα in house απο την Πανεραι και τους μηχανικους της! Μιάς και οι μηχανικοί της φλωρεντίας που είχε πλέον ανήκουν στην Anonimo και όχι στην Πανεραι. Αυτό που μπορώ να πώ είναι οτι έχει ωραίες κάσες, στις μηχανές άλλο group κάνει την δουλειά όπως πολύ σωστά είπατε!

Έχετε την εντύπωση οτι το 8 days ή το tourbillon ή το ratrapante ή το flyback είναι Πανεραι????

JLC (8 days and tourbillon)
GP (ratrapante)
Flyback (ETA)
Chrono (ETA valjoux 7750)

Μόνο τα decoration και τα swan neck και τις μπλε βίδες αλλάζει η Πανεραι.

Αλλά κάνει ΑΠΑΙΧΤΕΣ κάσες! ! ! Εκέι τις βγάζω το καπέλο! ! !

εχει τους μηχανικους?ετα βαζει απο μηχανες και θα σου μεταφερω κατι απο πρωτο χερι διοτι και εγω καποτε ειχα μια αδυναμια στην ανονιμο,απο επισημο αντιπροσωπο εδω μου πε δε τραβανε παιδι μου σε αυτα τα λεφτα και μου δινε το μιλεμετρι στα 1400.οσο για την jlc ειναι τιμη και δινει αξια σε οποιο ρολοι φοραει ,δε τιθεται θεμα να το βλεπουμε τοσο στενα η ειναι δικη σου μια καλη μηχανη η την πηρες κατα καποιο τροπο,εδω το θεμα ειναι απο που και ποσο πουλας το κονσεπτ.τεσπα μεγαλη κουβεντα θελει

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 05, 2007, 01:24:17 πμ »
εγώ δέν είπα οτι δέν φοράνε ΕΤΑ. Είπα οτι οι μηχανικοί της Ανονιμο είναι οι Ιταλοί που δούλευαν στην Πανεραι που έφυγε και πήγε ελβετία.
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 05, 2007, 01:27:00 πμ »
πιστευω οτι η ουσια βρισκεται σε αυτο που μου απαντησε ο επισημος αντιπροσωπος,μεγαλο μαγαζι .

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 05, 2007, 10:22:20 πμ »
Γιώργο αν κατάλαβα καλά  εννοείς ότι τα anonimo δεν πουλιούνται στην Ιταλία λόγω του ότι έχουν υψηλή τιμή.

Δηλαδή με δυο λόγια δεν αξίζουν τα λέφτά τους ενώ αντίθετα τα πανεραί αξίζουν και πουλιούνται (η λόγω φήμης).
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάιος 05, 2007, 11:35:24 πμ »
αυτο που μου μετεφεραν ειναι πως σε αυτα τα λεφτα η κοντα σε αυτα βρικσεις τα πιο διασημα πανεραι που εχουν μεγαλη ζητηση για πολλους λογους,δε το αναλυω εδω,ετσι η ανονιμο μετα απο ενα πρωτο μπαμ επεσε.ειπα πως απο επισημο το μιλεμετρι το περνες στα 1400 με εκπτωση,θα το βρεις και φθηνοτερα ισως.