Πεμπτη απογευμα παρελαβα το πολυαναμενομενο 750Τ. Μαλλον θα κανω καιρο να φορεσω κατι άλλο εκτος από αυτό ,πραγματικα πανεμορφο .
Ποιοτητα κατασκευης καλυτερη από το legent diver και λιγο χειροτερη από το seamaster της γυναικας μου .Μεγεθος οριακο γιια καρπο μικροτερο από 19 ποντους αλλα σημερα που ένα 44αρι θεωρειται κανονικο αυτό είναι σχετικο .
Η εξωτερικη περιστρεφομενη στεφανη είναι αψογη σε αισθηση και σφιχτη οσο πρεπει , το πιασιμο της εχει επισης πολύ καλη προσφυση .
Η ακριβεια του ρολογιου είναι ανατριχιαστικη θα ελεγα ,το παρακολουθω από Παρασκευη μεσημερι και μεχρι σημερα το πρωι εχει χασει ένα δευτερολεπτο ,με διαφορα το ποιο ακριβες αυτοματο που εχω .
Το αρνητικο είναι ότι τραβαει τις γρατσουνιες σαν μαγνητης ,μαλλον φταιει το βουρτσισμενο ατσαλι της κασας και του μπρασελε. Τελος το βρισκω στον καρπο μου λιγο μεγαλυτερο από ότι πρεπει αλλα εγω παλι ειμαι πολύ συντηριτικος με το μεγεθος των ρολογιων .Φιλος που φοραει 44αρι χρονογραφο με μεγεθος καρπου 19 εκατοστα όπως τον δικο μου ειπε ότι το μεγεθος είναι ιδανικο ,μερικες καρπισιες και στην κριση σας .
http://yfrog.com/n1pa046458jx