Αποστολέας Θέμα: doxa searambler ?  (Αναγνώστηκε 6980 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nikolas

• 44mm case
    • Προφίλ
doxa searambler ?
« στις: Σεπτέμβριος 20, 2010, 01:56:56 μμ »
http://www.chrono24.com/en/doxa/1610777.htm

Αξιζει οσα ζηταει ? μια γνωμη θα με βοηθουσε απο καποιον που παρακολουθει την αγορα των  μεταχειρισμενων ,και κατι τελευταιο ,λογικα δεν θα πληρωσω τιποτα απο φορους ,τελωνειο κτλ αφου το ρολόι θα σταλει απο Γερμανια , ετσι  ?

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: doxa searambler ?
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 20, 2010, 02:06:28 μμ »
Φόρους τελωνεία κτλ εννοείται ότι δεν θα πληρώσεις αφού το ρολόι θα έρθει από Γερμανία. Η τιμή μου φαίνεται ακριβή γιατί αν δεν κάνω λάθος τώρα το έχει προσφορά στα 1600 δολλάρια, άρα 1300 ευρώ και κάνα 250άρι το τελωνείο με 1550-1600 το παίρνεις καινούργιο.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 20, 2010, 02:12:04 μμ »
με αγορα απο doxa απευθειας τελωνειο?

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
  • Head over heels for 005
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 20, 2010, 02:18:28 μμ »
Αν το παρεις απο το σαιτ τους ειναι 100% σιγουρος ο φορος. Μου το ειπαν οι ιδιοι.. :( και θα ειναι αρκετα τα λεφτα για το τελωνειο... ;)
Φιλε Δημήτρη....Φιλικα Παντα ... με αισθημα φιλιας...

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 20, 2010, 02:22:04 μμ »
Αν θυμάμαι καλά από ότι μου είπε ο elio στη συνάντηση είναι γύρω στα 300. Θα μας το επιβεβαιώσει αν διαβάζει.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 20, 2010, 02:33:54 μμ »
απο ελβετια γιατι πληρωνουμε τελωνειο και απο γερμανια οχι?

Αποσυνδεδεμένος nikolas

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 20, 2010, 02:39:55 μμ »
η Γερμανια ειναι  Ευρωπαικη ενωση ,η Ελβετια οχι.

Αποσυνδεδεμένος sol invictus

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Σεπτέμβριος 20, 2010, 02:40:23 μμ »
Γιατί η Ελβετιά δεν ανήκει στην Ευρωπαική Ένωση σε αντίθεση με τη Γερμανία
Time, the opponent that has beaten them all...

Αποσυνδεδεμένος vord

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σεπτέμβριος 20, 2010, 06:02:55 μμ »
με αγορα απο doxa απευθειας τελωνειο?
Απευθείας τελωνείο και χαλαρά η τιμή που θα δεις σε $ θα την πληρώσεις σε €. Για 2790 $ η τιμή για το 800 Τ βγήκε 2800 €. Επίσης η DOXA χρησιμοποιεί δική της ισοτιμία. ¨Οταν το € είχε 1,35 αυτοί έδιναν 1,25. Το αναγράφουν στην φόρμα της παραγγελίας
Τ
i hear the roar of a big machine

Αποσυνδεδεμένος elio

• 44mm case
  • Winter is Coming
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Σεπτέμβριος 20, 2010, 06:15:49 μμ »
Παιδια ακριβως οτι λεει ο Vord.

Πηρα απευθειας απο το εργοστασιο.

Κατ' αρχην η Ελβετια δεν εχει υπογραψει συνθηκε σενγκεν οποτε δεν ειναι τεχνικα ευρωπαικη ενωση σε θεματα τελωνειων, δασμων κτλ.

Οτι βλεπεις σε δολλαρια θα το υπολογιζεις σε ευρω. Και βαλε +100ευρω για να εισαι σιγουρος.

Εγω περυσι πληρωσα 200 φορο, 100 αμοιβη εκτελωνιστη σε Fedex, κατι προμηθειες σε eurobank, κατι 3ευρα επειδη μου το φυλαξαν μια μερα παρα πανω. Χονδρικα 320. Αυτα ομως περυσι με τον φορο στα 19%. Φετος νομιζω ειναι 23%....μπορει να κανω και λαθος.

Παντως εγω μεσω email που ειχα πει στην Ντοξα να μην βαλουν πανω την ακριβες τιμη μου ειπαν πως αυτο δεν γινεται απλα!

αυτα

ελιο
Time is the most undefinable yet paradoxical of things; the past is gone, the future is not come, and the present becomes the past even while we attempt to define it, and, like the flash of lightning, at once exists and expires.  ~Charles Caleb Colton

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Σεπτέμβριος 20, 2010, 06:53:52 μμ »
ηλια οπως καταλαβαινεις μας εχεις αρρωστησει με doxa
το μονο διλημμα μου ειναι sharkhunter ή searambler,
με τη ζυγαρια να κλινει προς το searambler

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
  • Head over heels for 005
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Σεπτέμβριος 20, 2010, 07:58:48 μμ »
Ο γενικος προχειρο κανονας για τον φορο ειναι το ποσο τιμης σε δολαρια να ειναι περιπου ο φορος σε euro... >:(

Πληρωνεις φπα, τελης αποθηκευσης, δασμολογησης, γραφειοκρατειας , freddo capuccino του τελωνειακου, χαρτι υγειας απο την επιδραση του καφε στον τελωνειακο κλπ κλπ  :D

Υπαρχει καποιο ευρωπαικο καταστημα που να κανει πωλησεις για doxa? ???
Φιλε Δημήτρη....Φιλικα Παντα ... με αισθημα φιλιας...

Αποσυνδεδεμένος elio

• 44mm case
  • Winter is Coming
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Σεπτέμβριος 20, 2010, 08:05:57 μμ »
οχι απο οτι ξερω δεν υπαρχει ευρωπαικο καταστημα που πουλαει Ντοξα. Κατευθειαν απο το εργοστασιο η μεταχειρισμενο απο τα γνωστα σαιτ.

Τωρα οσον αφορα την επιλογη. Θα ελεγα οτι η πιο ασφαλης κινηση ειναι το σαρκχαντερ 1200τ. Το μαυρο καντραν ειναι πολυ εντυπωσιακο και δημιουργει σωστην αντιθεση με τα πορτοκαλι νουμερα στο bezel οπως και με τον πορτοκαλι δεικτη. το searambler ειναι εκπληκτικο και θα το επερνα αβλεπι, εχω ομως το μαυρο. Θελω να πω πως στα ματια μου τουλαχιστον το searambler ειναι totally 70's way to vintage.

either you like it or not.
 :hello: :hello:
Time is the most undefinable yet paradoxical of things; the past is gone, the future is not come, and the present becomes the past even while we attempt to define it, and, like the flash of lightning, at once exists and expires.  ~Charles Caleb Colton

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Σεπτέμβριος 20, 2010, 08:13:41 μμ »
οχι απο οτι ξερω δεν υπαρχει ευρωπαικο καταστημα που πουλαει Ντοξα. Κατευθειαν απο το εργοστασιο η μεταχειρισμενο απο τα γνωστα σαιτ.

Τωρα οσον αφορα την επιλογη. Θα ελεγα οτι η πιο ασφαλης κινηση ειναι το σαρκχαντερ 1200τ. Το μαυρο καντραν ειναι πολυ εντυπωσιακο και δημιουργει σωστην αντιθεση με τα πορτοκαλι νουμερα στο bezel οπως και με τον πορτοκαλι δεικτη. το searambler ειναι εκπληκτικο και θα το επερνα αβλεπι, εχω ομως το μαυρο. Θελω να πω πως στα ματια μου τουλαχιστον το searambler ειναι totally 70's way to vintage.

either you like it or not.
 :hello: :hello:

σκεφτομαι το searambler οχι γιατι δεν μου αρεσει το sharkhunter -καθε αλλο- αλλα γιατι αποπνεει αυτον τον vintage αερα που προανεφερες, ειναι πιο "παιχνιδιαρικο" απο το sharkhunter και για να ξεφυγω λιγο απο τα μαυρα ρολογια.
το 1200Τ ειναι πιο μεγαλο απ' το 1000Τ?
απ' οτι βλεπω το site της doxa γραφει αοριστα και για τα δυο οτι ειναι περιπου 42mm.
Ξερει κανεις αν εχουν διαφορα στην διαμετρο (εστω και μικρη)?

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Σεπτέμβριος 20, 2010, 08:40:27 μμ »
μολις εστειλα σχετικο mail στην doxa και μου απαντησαν επιτοπια!
Η απάντηση:

Hi,

The 1000T and 1200T are both the same diameter at 42.7mm. But, the 1200T is 1mm thicker.

Αποσυνδεδεμένος elio

• 44mm case
  • Winter is Coming
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Σεπτέμβριος 20, 2010, 08:42:54 μμ »
http://www.doxa300t.com/dwlsub/dwl.htm

http://www.doxa300t.com/1000t/sub1000t.htm

Και τα δυο ειναι 43αρια (42.7) συμπεριλαμβανομενης και της κορωνας

και τα δυο ειναι 14mm σε παχος. Αν και το 1200Τ ειναι λιγο πιο τουμπανακι απο την πλευρα που εχει την βαλβιδα.

Κοιτα εδω-
http://forums.watchuseek.com/f34/1000-vs-1200-a-434852.html#post3238894 το ποστ του citymorgue!

Αντε τρελαμενοι! χε χε

Αποσυνδεδεμένος elio

• 44mm case
  • Winter is Coming
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Σεπτέμβριος 20, 2010, 08:44:29 μμ »
Κατσε ρε κωστα...επρεπε να στειλεις μειλ στην Ντοξα? Εμεις τι κανουμε εδω δηλαδη?

Αντε εχεις καει πληρως!

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Σεπτέμβριος 20, 2010, 09:29:33 μμ »
ωραιος ο ηλιας!
τα πλεον κατατοπιστικα link.
ευχαριστω φιλε

Αποσυνδεδεμένος nikolas

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Σεπτέμβριος 21, 2010, 07:55:01 πμ »
Επικοινωνησα και εγω με doxa και μου ξεκαθαρισαν οτι τα ρολογια στελνονται απο Ελβετια και δεν υπαρχει περιπτωση να σταλουν απο ευρωπαικη διευθυνση για να γλυτωσω τους δασμους .Η τιμη που αναγραφεται στο site ειναι προ φορων.
Με λιγα λογια  ενα searampler καινουργιο στοιχιζει περιπου 1700 με 1800 ευρω.
Απο τη συντομη ενασχοληση μου με την ευρεση μεταχειρισμενου βλεπω οτι η ποιο συμφερουσα λυση ειναι η αγορα μεταχειρισμενου απο αμερικη αλλα μονο εαν ο πωλητης χαρακτηρισει το δεμα δωρο ή πολυ χαμηλοτερης αξιας ,με οτι ρισκο προυποθετει αυτο και για τους δυο . Σε επικοινωνια μου με δυο τρεις απο αυτους συνηθως δεχονται . Το θεμα ειναι οτι πολλοι δεν στελνουν εξω απο USA τιποτα και δεν πειθονται για το αντιθετο .Προς το παρον εχω βρει δυο τα οποια ομως ο πωλητης δεν τα εστελνε Ελλαδα . Απο οτι βλεπω θα παω σε αγορα απο Ευρωπη με αρκετα μεγαλυτερο κοστος αλλα σιγουρα μικροτερο απο καινουργιο .

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Σεπτέμβριος 21, 2010, 08:00:40 πμ »
Επικοινωνησα και εγω με doxa και μου ξεκαθαρισαν οτι τα ρολογια στελνονται απο Ελβετια και δεν υπαρχει περιπτωση να σταλουν απο ευρωπαικη διευθυνση για να γλυτωσω τους δασμους .Η τιμη που αναγραφεται στο site ειναι προ φορων.
Με λιγα λογια  ενα searampler καινουργιο στοιχιζει περιπου 1700 με 1800 ευρω.
Απο τη συντομη ενασχοληση μου με την ευρεση μεταχειρισμενου βλεπω οτι η ποιο συμφερουσα λυση ειναι η αγορα μεταχειρισμενου απο αμερικη αλλα μονο εαν ο πωλητης χαρακτηρισει το δεμα δωρο ή πολυ χαμηλοτερης αξιας ,με οτι ρισκο προυποθετει αυτο και για τους δυο . Σε επικοινωνια μου με δυο τρεις απο αυτους συνηθως δεχονται . Το θεμα ειναι οτι πολλοι δεν στελνουν εξω απο USA τιποτα και δεν πειθονται για το αντιθετο .Προς το παρον εχω βρει δυο τα οποια ομως ο πωλητης δεν τα εστελνε Ελλαδα . Απο οτι βλεπω θα παω σε αγορα απο Ευρωπη με αρκετα μεγαλυτερο κοστος αλλα σιγουρα μικροτερο απο καινουργιο .

νικολα κρατα μας ενημερους για οτι ανακαλυψεις