Αποστολέας Θέμα: ΑΓΟΡΑ Casio G-Shock Riseman GW-9200  (Αναγνώστηκε 2848 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vince02

• Just Registered
    • Προφίλ
ΑΓΟΡΑ Casio G-Shock Riseman GW-9200
« στις: Σεπτέμβριος 17, 2010, 01:04:20 μμ »
καλησπέρα στην παρεα του mywatch!! είμαι καινουριος στην παρέα και ψάχνω να αγοράσω το "Casio G-Shock Riseman GW-9200 (όχι το mat black edition)" από το διαδίκτυο.
κάποια λινκ που έχω βρεί από άλλα θέματα του φορουμ δεν λειτουργούν και άλλα δεν εχουν κάποια χαμηλή τιμη να δώσουν..
Ξέρει μήπως καποιος να με βοηθήσει ή να με οδηγήσει σε κάποιο site?
Σας ευχαριστώ πολύ και καλώς σας βρήκα!!!

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• 42mm case
    • Προφίλ
Απ: ΑΓΟΡΑ Casio G-Shock Riseman GW-9200
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 17, 2010, 01:11:06 μμ »
http://cgi.ebay.com/NEW-CASIO-G-SHOCK-ATOMIC-RISEMAN-WATCH-GW9200-GW-9200-1-/200520161873?pt=Wristwatches&hash=item2eafeeda51

καλός ήρθες κ καλά ρολόγια  :)

υγ. το ebay το θεωρώ το πλέον αξιόπιστο μάρκετ στο ίντερνετ, ειδικά αν ο πωλητή είναι top rated κ με υψηλό feedback

Αποσυνδεδεμένος vince02

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 17, 2010, 05:13:42 μμ »
φιλε μου σωστο σε βρησκω και συμφωνω αλλα φοβάμαι μήπως φάω καμια καμπανα στο τελωνειο, επειδη ο αποστολεας ειναι απο Αμερικη.. Απ'οτι ξερω αν το δεμα ειναι σταλμενο με usps δεν σταματαει τελωνειο, αν ομως ειναι με ups ή κάποιες αλλες μεταφορικες  σταματαει τελωνειο, ελεγχεται και (συνηθως) πληρωνεις κατι στο τελωνειο.......
Έχεις καμια παρόμοια εμπειρια?
Thanx my friend!!

Αποσυνδεδεμένος aboulafia

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 17, 2010, 11:07:58 μμ »
Φίλε καλησπέρα και από εμένα,
δεν ξέρω πόσα είσαι διατεθιμένος να δώσεις για το συγκεκριμένο ρολόι, το οποίο σημειωτέον γλυκοκοιτάζω και εγώ τον τελευταίο καιρό, αλλά στο e-bay, από ευρώπη έχω βρει αυτά:
1. Αγγλία,
2. Γερμανία
Καλές αγορές.
Παναγιώτης

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 18, 2010, 07:11:04 πμ »
έχω εμπειρία από αμερική κ πλήρωσα 3 ευρώ τελεωνείο στην ελλάδα!! ήταν μια κουτάρα νααα με το συμπάθειο, οπότε κάνεις το κλασσικό πλέον, λες στον πωλητή να γράψει στο πακέτο επάνω "gift" κ "low cost 50$"...

Αποσυνδεδεμένος vince02

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 18, 2010, 10:28:29 πμ »
με συγκινησατε ρε παλιόπαιδα!!  :) με αναλύσατε "τσακ-μπαμ" όλες τις επιλογές !!!!!
Από Αμέρικα υπάρχει ένας "μικρός" φόβος για επικείμενο τελωνίο αλλα χαμηλή τιμή από την άλλη από ευρώπη με περίπου 20 ευρά παραπάνω ησυχάζεις!!!!! θα δείξει την τελευταια στιγμή μου φαινεται!!!
Πάντως σας ευχαριστώ πολύ όλους!!!
Thanx!

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 18, 2010, 10:45:57 πμ »
με συγκινησατε ρε παλιόπαιδα!!  :) με αναλύσατε "τσακ-μπαμ" όλες τις επιλογές !!!!!
Από Αμέρικα υπάρχει ένας "μικρός" φόβος για επικείμενο τελωνίο αλλα χαμηλή τιμή από την άλλη από ευρώπη με περίπου 20 ευρά παραπάνω ησυχάζεις!!!!! θα δείξει την τελευταια στιγμή μου φαινεται!!!
Πάντως σας ευχαριστώ πολύ όλους!!!
Thanx!

ετσι σκεφτομουν κι εγω ακριβως.
τελικα πηρα απο αμερικα μεσω usps και το δεμα εκλαπει απο τα αμερικανικα ταχυδρομεια!!!!!!
σε επικοινωνια με τον πωλητη μου ειπε οτι ειναι πολυ συνηθισμενο φαινομενο. :o
ευτυχως ηταν ασφαλισμενο.
στην αρχη περιμενε να παρει τα λεφτα του πισω απο την ασφαλεια του ταχυδρομειου.
με λιγη πιεση κι εξηγωντας του οτι ειναι καλοκαιρι, θα φυγω διακοπες και θελω να εχω το ρολοι το οποιο πληρωσα
μου εστειλε αλλο.
σε μια επικοινωνια που ειχα μαζι του 6 μηνες μετα το συμβαν ακομη δεν ειχε αποζημιωθει... :-\

απο τοτε μονο απο Ευρωπαικη χωρα για μενα οι αγορες..!!!

φιλικα
Γιωργος