Αποστολέας Θέμα: revue thommen  (Αναγνώστηκε 15359 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

jim teo

• Επισκέπτης
Απ: revue thommen
« Απάντηση #20 στις: Ιανουάριος 20, 2011, 09:30:10 πμ »
Γνωρίζει κανείς που αλλού μπορώ να βρω "revue thommen" εκτος απο το κατάστημα "on time";(Εμμαν.Μπενάκη & Πανεπιστημίου).Μου αρέσει πού το μοντέλο pro divers http://www.chrono24.com/en/revuethommen/diver-professional-automatic--id1489657.htm?manufacturerIds=216&urlSubpath=/revuethommen/index-3.htm&searchResultIndex=68 αλλά ο συγκεκριμένος δεν το έχει.

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιανουάριος 20, 2011, 09:31:36 πμ »
Eχω δει RT στα Hondos στο Κολωνακι,δεν ξερω παντως αν το χει ;)

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιανουάριος 20, 2011, 09:44:52 πμ »
Το συγκεκριμένο είναι ειδική έκδοση, δεν υπάρχει στην Ελλάδα.
Δες εδώ http://www.revue-thommen.ch/SPECIAL%20SERIES.pdf
Μόνο από νετ, εδώ από Γερμανία: http://stores.ebay.com/MacArthurs/Revue-Thommen-/_i.html?_fsub=8&_sid=217447848&_trksid=p4634.c0.m322
Είναι ο.κ., έχω αγοράσει το RT που ψάχνεις και εγώ... ;)

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιανουάριος 20, 2011, 12:21:07 μμ »
Γνωρίζει κανείς που αλλού μπορώ να βρω "revue thommen" εκτος απο το κατάστημα "on time";(Εμμαν.Μπενάκη & Πανεπιστημίου).Μου αρέσει πού το μοντέλο pro divers http://www.chrono24.com/en/revuethommen/diver-professional-automatic--id1489657.htm?manufacturerIds=216&urlSubpath=/revuethommen/index-3.htm&searchResultIndex=68 αλλά ο συγκεκριμένος δεν το έχει.

Στη Στοα Φεξη (καταστημα -εαν ενδιαφερεσαι- μεσω Π.Μ.), οχι ομως το μοντελο που ψαχνεις.

Φιλικα,
Watch-Collector
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #24 στις: Ιανουάριος 20, 2011, 12:29:23 μμ »
Στη Στοα Φεξη (καταστημα -εαν ενδιαφερεσαι- μεσω Π.Μ.), οχι ομως το μοντελο που ψαχνεις.

Φιλικα,
Watch-Collector

Αν σου είναι εύκολο στείλε μου την επωνυμία του καταστήματος.Ευχαριστώ πολύ!

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιανουάριος 20, 2011, 12:55:41 μμ »
Αν σου είναι εύκολο στείλε μου την επωνυμία του καταστήματος.Ευχαριστώ πολύ!

Εχεις Π.Μ.(!)

Φιλικα,
Watch-Collector

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #26 στις: Ιανουάριος 20, 2011, 06:08:51 μμ »
Εχεις Π.Μ.(!)

Φιλικα,
Watch-Collector

Σ'ευχαριστώ πολύ.Πέρασα απο εκεί μετά τη δουλειά αλλά είχε μπαρούφες.Θα ήθελα τη γνώμη σου όμως για το εξής.Βρήκα σε ένα μαγαζί τα R.T. και συγκεκριμένα το airspeed xl το οποίο είναι καταπληκτικό.Εκείνο που με προβλημάτισε είναι ότι τα έχει όλα στη μισή τιμή.Το airspeed μου το δίνει απο 1650,00€ με 820,00€.Τα ρολόγια είναι γνήσια γιατί τον προμηθεύει η χρονοτημ και αυτοι μου έδωσαν το τηλέφωνό του.Γιατί όμως μισή τιμή;Μήπως θέλουν να τα ξεφορτωθουν;Παρουσιάζουν προβλήματα τα συγκεκριμένα ρολόγια;

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιανουάριος 20, 2011, 09:06:22 μμ »
To δα και εγω σημερα αυτο το μαγαζι με την μιση τιμη στα RT.Προφανως εχουν μεινει και τα χει βαλει μιση τιμη για να δελεασει τους ανθρωπους να αγορασουν.Κανενα προβλημα δεν εχει η εταιρεια το ξεφορτωμα γινεται γιατι μαλλον δεν θα ξαναφερει τα ρολογια της εταιρειας αυτης ;)

Αποσυνδεδεμένος i palios

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Ιανουάριος 20, 2011, 09:35:31 μμ »
Σ'ευχαριστώ πολύ.Πέρασα απο εκεί μετά τη δουλειά αλλά είχε μπαρούφες.Θα ήθελα τη γνώμη σου όμως για το εξής.Βρήκα σε ένα μαγαζί τα R.T. και συγκεκριμένα το airspeed xl το οποίο είναι καταπληκτικό.Εκείνο που με προβλημάτισε είναι ότι τα έχει όλα στη μισή τιμή.Το airspeed μου το δίνει απο 1650,00€ με 820,00€.Τα ρολόγια είναι γνήσια γιατί τον προμηθεύει η χρονοτημ και αυτοι μου έδωσαν το τηλέφωνό του.Γιατί όμως μισή τιμή;Μήπως θέλουν να τα ξεφορτωθουν;Παρουσιάζουν προβλήματα τα συγκεκριμένα ρολόγια;
Aγαπητε φιλε το ρολοι αυτο το πηρα τον αυγουστο απο την αντ/πεια.Στην οδο φεξη ο συγκ/νος το ειχε τιμη ονομαστκη 820 ε
οπως και η αντ πεια. Τετοια τιμη 1650 δεν υπαρχει προσεχε
Φιλικα palios
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 20, 2011, 10:50:27 μμ από i palios »

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Ιανουάριος 20, 2011, 10:10:36 μμ »
Θα ήθελα τη γνώμη σου όμως για το εξής.Βρήκα σε ένα μαγαζί τα R.T. και συγκεκριμένα το airspeed xl το οποίο είναι καταπληκτικό.Εκείνο που με προβλημάτισε είναι ότι τα έχει όλα στη μισή τιμή.Τα ρολόγια είναι γνήσια γιατί τον προμηθεύει η χρονοτημ και αυτοι μου έδωσαν το τηλέφωνό του.Γιατί όμως μισή τιμή;Μήπως θέλουν να τα ξεφορτωθουν;Παρουσιάζουν προβλήματα τα συγκεκριμένα ρολόγια;

Καταρχας γνωριζω τον εν λογω επαγγελματια -απο το ποσοστο εκπτωσης που αναφερεις- ο οποιος παρεμπιπτοντως ειναι κυριος με ολη τη σημασια της λεξης.
Η εταιρια ειναι ιστορικη, αξιοπιστη και 100% value for money!
Η δυνατοτητα του υψηλου ποσοστου εκπτωσης του συγκεκριμενου καταστηματος -περαν της μη εμπορικοτητας της εταιριας στη χωρας μας ελλειψει προβολης της- οφειλεται τοσο στην ιδιαιτερη σχεση του με την αντιπροσωπια (λεπτομερειες μεσω Π.Μ.), οσο και στο περιθωριο που προκυπτει απο την υπερκοστολογηση του προ'ι'οντος συγκριτικα με αλλες ευρωπα'ι'κες αγορες και δη απο τις τιμες στο ΕΒΑΥ!

Φιλικα,
Watch-Collector

Αποσυνδεδεμένος rugged

• 40mm case
    • Προφίλ
    • Rugged
« Απάντηση #30 στις: Ιανουάριος 21, 2011, 02:45:57 μμ »
Μας πιάνουν τον κ@λο με τις υψηλές τιμές, δε μας αρέσει..
Τα βρίσκουμε σε πολύ καλή ευκαιρία, πάλι δε μας πολυαρέσει..

Είμαστε περίεργος λαός τελικά!!

Αποσυνδεδεμένος sunsea

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Ιανουάριος 21, 2011, 02:56:20 μμ »
 ;D
"Ho attraversato oceani,eplorato i continenti e conquistato le
 altitudini...
 alla ricerca del mio "Tempo"  ''Διεσχισα τους ωκεανους,εξερευνησα τις ηπειρους και κατεκτησα   τα υψη...  προς αναζητηση του ''Χρονου" μου       Vivere veramente,non puramente trascorrere i giorni.

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #32 στις: Φεβρουάριος 08, 2011, 12:43:11 πμ »
Μου αρέσει πολύ το συγκεκριμένο R.T. http://www.amazon.co.uk/Revue-Thommen-Gents-Professional-17030-2137/dp/B002GP7IKW/ref=sr_1_15?s=watch&ie=UTF8&qid=1297117657&sr=1-15 αλλά δεν έχω ξαναψωνίσει απο το amazon.Είναι αξιόπιστο;Δε βλέπω πουθενά να γράφει αν είναι καινούριο ή αν είναι δεύτερο χέρι.Πως μπορώ να σιγουρευτώ ότι το ρολόϊ είναι εντάξει και αυθεντικό;

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Φεβρουάριος 08, 2011, 01:11:33 πμ »
   Boηθήστε με αν κάνω λάθος ΙliasG, Watch-Collector και όποιος άλλος πιθανόν γνωρίζει, αλλά έχω την εντύπωση ότι τόσο έχει κι εδώ.......

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #34 στις: Φεβρουάριος 08, 2011, 07:49:11 πμ »
Που εδώ;Στην Αθήνα;Αποκλείεται.Έχω μιλήσει με την αντιπροσωπεία και δεν το εισάγουν.Άν ωστόσο γνωρίζεις κάτι παραπάνω σε παρακαλω ενημέρωσέ με.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Φεβρουάριος 08, 2011, 08:08:29 πμ »
   Aπ'ότι θυμάμαι το έχει ο IliasG...αλλά πιθανότατα το έχει πάρει απ'έξω....όταν "μπεί" στο φόρουμ θα μας πεί λεπτομέρειες. 

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Φεβρουάριος 08, 2011, 09:33:02 πμ »
Απαντώ σε όλα παραπάνω (ποστ #22) στην ίδια σελίδα... ;D

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Φεβρουάριος 08, 2011, 09:39:01 πμ »
   Έχει προβλέψει ο Ηλίας για μας πριν από μας!!! ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Φεβρουάριος 08, 2011, 09:50:26 πμ »
Είναι περιορισμένη έκδοση. Δεν παράγεται πλέον. Αν είσαι τυχερός και το βρεις καινούριο στο εξωτερικό. Ειδάλλως μεταχειρισμένο πάλι εξωτερικό.
Όπως και να 'χει, καλό κυνήγι.

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Φεβρουάριος 08, 2011, 11:44:52 πμ »
Είναι περιορισμένη έκδοση. Δεν παράγεται πλέον. Αν είσαι τυχερός και το βρεις καινούριο στο εξωτερικό. Ειδάλλως μεταχειρισμένο πάλι εξωτερικό.
Όπως και να 'χει, καλό κυνήγι.

Μεσω Γερμανιας, πλεον μονον εδω:

http://www.chrono24.com/en/revuethommen/diver-professional-automatic--id1489655.htm?dosearch=true&watchTypeId=U&searchexplain=true&manufacturerIds=&query=revue+thommen+diver&STARTSEARCH=Search&caseMaterials=&countryIds=&SEARCH_REGION_ID=&braceletMaterial=&maxAgeInDays=&priceFrom=&priceTo=&sortorder=0&SEARCHSTATS_BRAND_ID=&SEARCHSTATS_MATERIAL_ID=&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm&searchResultIndex=1

Oυσιαστικα προκειται για το ιδιο καταστημα και αξιοπιστο πωλητη, στον οποιο αναφερεται ο φιλος Ηλιας παραπανω (εχω και εγω προσωπικη και πολυ θετικη εμπειρια στο παρελθον).
Βεβαια, η τιμη δεν ειναι ιδια με αυτην οταν διατιθετο σε δημοπρασια στο ΕΒΑΥ, ωστοσο ειναι διαπραγματευσιμη...
Επικοινωνησε μαζι του, ειναι πολυ ευγενικος, θα σε εξυπηρετησει!...

Φιλικα,
Watch-Collector