Αποστολέας Θέμα: Longines Master collection Retrograde Vs IWC Portofino Chronograph  (Αναγνώστηκε 1527 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GcSof

• Just Registered
    • Προφίλ
Longines Master collection Retrograde Vs IWC Portofino Chronograph
« στις: Σεπτέμβριος 02, 2010, 08:51:12 μμ »
Γεια σας παιδιά,
είναι το πρώτο μου post στο forum σας. Είμαι σχεδόν εντελώς άσχετος με τις λεπτομέριες των ρολογιών και επειδή βλέπω πως εδώ υπάρχουν αρκετοί που γνωρίζουν θα ήθελα μια βοήθεια για να μπορέσω να επιλέξω.

Ευχαριστώ
Swatch, Vicorinox Swiss Army, Guess, IWC

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
Απ: Longines Master collection Retrograde Vs IWC Portofino Chronograph
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 04, 2010, 03:07:48 μμ »
Καλησπέρα. Όμορφα και τα δύο ρολόγια, αλλά νομίζω ότι έχουν μεγάλη  διαφορά στην τιμή, κάτι που έχει σχέση και με το..επίπεδο πρεστίζ, του κάθε μοντέλου. Το IWC πάντως, θεωρείται καλύτερο σαν όνομα.

Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος GcSof

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 05, 2010, 08:05:30 μμ »
Ευχαριστώ πολύ. Τελικά κατέληξα στο IWC. όταν λες διαφορά πρεστιζ του κάθε μοντέλου φαντάζομαι ανεφέρεσαι στο marketing της σειράς και όχι στην ποιότητα.
Swatch, Vicorinox Swiss Army, Guess, IWC

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 05, 2010, 08:21:57 μμ »
 Σε όλα. Η IWC είναι κορυφαία εταιρεία και η Longines (παρά την ιστορία της) μεσαία.  :)