Αποστολέας Θέμα: VAN CLEEF & ARPELS  (Αναγνώστηκε 1612 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kosmr1

• Just Registered
    • Προφίλ
VAN CLEEF & ARPELS
« στις: Απρίλιος 21, 2007, 02:31:43 μμ »
Καλησπέρα σε όλους και όλες.
Είμαι νέο μέλος του φόρουμ και μπορώ να πώ ότι με εντυπωσίασε ευχάριστα αυτό το foroum σχετικά με την ωρολογοποιϊα. Θα ήθελα τη γνώμη σας για τα ρολόγια Van Cleef & Arpels.

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
VAN CLEEF & ARPELS
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 21, 2007, 03:19:57 μμ »
Καλώς ήρθες φίλε . Δεν έχω πολλές γνώσεις για τα VC&A αλλά περισσότερο έχουν την φήμη ρολογιών-κοσμημάτων με πολύτιμα μέταλλα και πέτρες. Πολλά είναι quartz και τα αυτόματα χρησιμοποιούν μηχανες της JLC.
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
VAN CLEEF & ARPELS
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 22, 2007, 12:38:42 πμ »
Kαλοσωρισες στο forum κι απο μενα.Μου κανει εντυπωση που στην ηλικια σου ενδιαφερεσαι γι αυτη τη μαρκα.Απ τα λιγα που γνωριζω ειναι πως η VanCleef&Αrpels ειναι κατεξοχην ενας αριστοκρατικος θα λεγαμε οικος κοσμηματων και αρωματοποιιας,γαλλικης καταγωγης.Στην γκαμα του εχει και καποια ρολογια με εκλεπτυσμενο,ελιτιστικο design φτιαγμενα με πολυτιμα μεταλλα και πετρες,που ταιριαζουν σιγουρα με την «ευγενη» καταγωγη και ιστορια της φιρμας.Τα μοντελα δεν ειναι πολλα,εχει και turbillon η γκαμα,αλλα κατα τη γνωμη μου δεν εχουν να δειξουν κατι σημαντικο στην υψηλη ωρολογοποιια.Ανηκουν στο Ritchmont group και φορανε μηχανες JLC.Νομιζω οτι οι τιμες ξεκινουν απ τα 7000ευρω για το Moncieur Arpels,αυτοματο με ωρα-ημερομηνια και ανεβαινουν.

Αποσυνδεδεμένος kosmr1

• Just Registered
    • Προφίλ
VAN CLEEF & ARPELS
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 22, 2007, 01:50:35 μμ »
Έχω ένα VC&A, το le chronographe, είναι αυτόματο και με οραίο design, δεν βρίσκω φώτο καλή να δημοσιεύσω.