Το IWC ηταν το εναυσμα για οτι ακολουθησε.Ολα ξεκινησαν το 2007,οταν ενα παληο βιβλιο με ρολογια επεσε στα χερια μου.Μεσα ειδα και λατρεψα το iwc αυτo σε titanio,kαι εβαλα στοχο να το καταφερω καποτε.Δεν αργησε πολυ,και τον δεκεμβριο του 07 εκανα ενα ταξιδι στην Βοστωνη και επεσα επανω του σε ενα μαγαζι με μεταχειρισμενα,αυτο ηταν.......ορκιστηκα οτι ηταν το πρωτο ακριβο,και τελευταιο......εις ματην ομως.....ακολουθησε η Antiquorum,οπου το 2008 πηρα τα 2 Breitling,ενα για τον γιο μου που μπηκε στη σχολη και ενα για την συζυγο[που με ανεχετε].Στην συνεχεια,2009 τωρα πια,απεκτησα το Carl Bucherer,μεταχειρισμενο απο antiquorum και παλι.Εκει επρεπε να σταματησω[νομιζα].Μαζεψα τις τελευταιες μου οικονομιες και φετος τον Ιουνιο καταφερα το πρωτο μου Ρολεξ,εινα 16800 matte dial transitional tou 1983[antiquorum].Λογω δασμων,ζηταω να παραδιδονται στην Αμερικη,οπου συγγενεις μου τα φερνουν,αρα αναμενεται συντομα[αρα και οι φωτο].Στο μεσοδιαστημα,το opus το βρηκα πολυ καλα σε τιμη,το χτυπησα και καποια στιγμη θα το διωξω[καινουργιο].το ιδιο οπως και το sd 16600,οπου ηταν ευκαιρια μεγαλη[και σιγουρο κερδος] .Και,τελειωνοντας,δεν ειμαι κανας κονομημενος ουτε το καλαμι εχω καβαλησει....προτιμω αυτα παρεα με το παληο μου αυτοκινητο.
Μιχαλης