Αποστολέας Θέμα: U BOAT CLASSICO U 1001  (Αναγνώστηκε 10121 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• 42mm case
    • Προφίλ
Απ: U BOAT CLASSICO U 1001
« Απάντηση #20 στις: Αύγουστος 13, 2010, 07:13:40 πμ »
Κρατανε τιμη ,σαν μεταχειρισμενα τα U BOAT ?

ειδικά μάλιστα όταν φημολογείται ότι έχει καλύτερη ποιότητα από την πανερέι...

Λιγο δυσκοκλο αυτο,εαν σκεφτεις οτι ανηκει σε ενα πολυ μεγαλο γκρουπ.Οσα εχω δει παντως,μου φανηκαν πολυ ποιοτικα..

δε γνωρίζω αν κρατάνε τιμή, αλλά φαντάζομαι όταν θα φτάσουν στα χρόνια τους κ συνεχίσουν έτσι τότε πιθανόν ναι...τα πανερέι κρατούσαν? τα Breguet ελέω μεγάλου γκρούπ κρατάνε?

ανάμεσα σε panerai & u-boat θα επέλεγα το πρώτο αλλά δε βρίσκω σκόπιμο να μπω στη διαδικασία σύγκρισης ούτε είμαι "καψούρης" με μία φίρμα ώστε να μειώσω μία άλλη, τέλοσπαντων, "καλομελέτα κ έρχεται" λέει ο λαός κ χθες είχα συνάντηση με ένα uboat στη Μίλατο Κρήτης!!!!!!!!!! ηταν σαν αυτό της φωτογραφίας με μαύρη κάσα κ καντράν. να πω την αλήθεια δε μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, το φορούσε ένας πρώην μπασκετμπολίστας (για όγκο το αναφέρω) ταίριαζε γάντι σαν μέγεθος στο καρπό του, αλλά το ρολόι οπτικά δε δικαιολογεί επουδεινεί τα λεφτά του. επισημαίνω για να μην παρεξηγηθώ..."οπτικά"....με τη μαυρίλα που είχε δε μου έκανε καμία ιδιαίτερη εντύπωση (ίσως να φταίει το χρώμα)...όπως το σκεπόμουν μέσα μου εκείνη την ώρα θα το επέλεγα μόνο εφόσον μου περισεύανε κ ήθελα να έχω ένα ποιοτικό "υποβρύχιο" στη συλλογή μου...

με εκτίμηση Σπύρος
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 13, 2010, 07:32:39 πμ από DragonAce »

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #21 στις: Αύγουστος 13, 2010, 09:35:32 πμ »
Δρακοασε , να γνωριζεις οτι τα περισοτερα PVD ρολογια χανουν λιγο απο την ''λαμψη'' τους λογω μαυρίλας !!!

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Αύγουστος 13, 2010, 09:56:02 πμ »
Δρακοασε , να γνωριζεις οτι τα περισοτερα PVD ρολογια χανουν λιγο απο την ''λαμψη'' τους λογω μαυρίλας !!!

το διαπίστωσα χθές  ::)
πάντος πιστεύω αν ήταν ποιό μικρό σε μέγεθος να μην ήταν τόσο έντονο το φαινόμενο..γενικά δεν είμαι του πολύ ογκόδες ρολογιού (παν μέτρον άριστον) οπότε...

(αν έχεις κάποιος κάποιο λίνκ για pvd στην βιομηχανία ορολογοποιίας καλοδεχούμενο....)

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #23 στις: Αύγουστος 13, 2010, 09:57:18 πμ »
PVD δες στο wikipedia πληροφοριες ....