Αποστολέας Θέμα: U BOAT CLASSICO U 1001  (Αναγνώστηκε 10139 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GABRIEL

• 34mm case
    • Προφίλ
U BOAT CLASSICO U 1001
« στις: Αύγουστος 09, 2010, 10:26:53 μμ »
Αγαπητοί φίλοι θα ήθελα την γνώμη σας για το συγκεκριμένο μοντέλο , και που παιζει η τιμή (περίπου), ευχαριστώ και πάλι!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: U BOAT CLASSICO U 1001
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 09, 2010, 11:18:55 μμ »
Για τιμη πάρε καλύτερα τηλέφωνο στον Καίσαρη ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος GABRIEL

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 11, 2010, 08:57:00 μμ »
Ρε παιδιά βοήθεια κανείς ?, τι γνωμη έχετε για το συγκεκριμένο μοντέλο, μετράει πολυ η άποψή σας..

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 11, 2010, 10:06:44 μμ »
Φιλε μου αναφερεσαι σε καποιο απ τα παρακατω?Αν ναι βουρ στον πατσα,γενικα αν σ αρεσουν πηγαινε για υποβρυχιο ;)

Αποσυνδεδεμένος GABRIEL

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 11, 2010, 10:11:24 μμ »
Μέσα είσαι φίλε ...σουπερ ειναι ....απο τιμή ?

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 11, 2010, 10:15:40 μμ »
Λογικα λιγο τσιμπημενη θα ναι!Σου στελνω ενα π.μ με ενα μαγαζι που μπορεις να βρεις καλη τιμη νομιζω ;)

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 11, 2010, 10:19:15 μμ »
Σβησε μηνυματα απ την θυριδα σου Gambriel ειναι γεματη ;)

Αποσυνδεδεμένος GABRIEL

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 12, 2010, 06:30:55 πμ »
 οκ ευχαριστώ

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 12, 2010, 09:53:37 πμ »
σιγουρα εχει
+ 2.000 €

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Αύγουστος 12, 2010, 09:55:32 πμ »
πολλα για ρολογια μοδας....

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Αύγουστος 12, 2010, 10:21:03 πμ »
http://www.uboatwatch.it/history.php
Χειροποίητα σε σημεία κ με ΕΤΑ μηχανισμούς...στην Αμερική έχουν γίνει γνωστά ελέω Σβαρτζενέγκερ κ τώρα Σταλόνε.
Για πολλούς τα ποιό ποιοτικά στρατιωτικού στυλ ρολόγια (ναι κ από πανερέι) κ πλέον μονόδρομος στο ακριβό russian diver στυλ.
Οι κορόνες τοποθετούνται μόνο στην αριστερή πλευρά χάρι ανέσεως στο καρπό.

"Italo Fontana created the original U-Boat watches as a designer. The watches were mostly regarded as fashion accessories rather then high-end watches thanks to the use of Japanese quartz movements and K1 mineral crystals. Today, the company and their timepieces have evolved. While one of their most appealing aspects is still their look, this aspect is backed by all the features of high-end watch production, including modified mechanical ETA movements, sapphire crystals, hand-made straps, and sturdy well designed cases."

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Αύγουστος 12, 2010, 11:10:12 πμ »
και κάποιοι ανταγωνιστές (στο στύλ μόνο)....

-invicta russian diver το αντίπαλο δέος από την Αμερική/Ελβετία (του προέδρου της εταιρείας του είχε χαρίσει ένα η γιαγιά του, είχε φάει κόλημα κ από τότε έφτιαξε την αντίστοιχη σειρά στην οποία η ινβίκτα δίνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον κ το είχε ρεπλικάρει όσο καλύτερα μπορούσε. Μια άλλη ιστορία λέει ότι η Σοβιετική Ένωση της είχε ζητήσει να της φτιάξει 100 κομμάτια για τους καλύτερους δύτες της με ελβετικές προδιαγραφές κ μετά η ινβίκτα απλά συνέχισε τη σειρά μόνη της.)

-parnis russian diver, καιροσκοπική κινέζικη, η οποία όμως έιναι πολλά υποσχόμενη κ ανερχόμενη..προς το παρών απλά αντιγράφει ότι πουλάει κ είναι ξεχωριστό (βλ. επίσης πανεράι στυλ, pilot κλπ), καλές τιμές κ ΕΤΑ (δε πέρνω όρκο) μηχανισμός είτε κουρδιστός είτε αυτόματος μέσα

-TW steel (μόδας) το αντίπαλο δέος από την Αυστρία (νομίζω)

και...
το αυθεντικό...

-Zlatoust Diver's Watch (58mm)!!! για να πετύχουν το φωσφορισμό στις ενδείξεις οι ρώσοι χρησιμοποιούσαν ράδιο...οι ενδέιξεις ραδιενέργειας έπιαναν ταβάνι κ σε συνδυασμό με τις επίσης κάσες από ραδιενεργό μέταλλο (ρετάλια πιθανόν) ξεκίνησε ο μύθος τους!! έχει κλείσει απο το 1970...κάτοικος της ομόνυμης πόλης αναβίωσε την εταιρία κ πλέον μπορείς να αγοράζεις τη συνέχειά τους μόνο από το επίσημο site της εταιρία (http://agatfactory.com/index/?lang=en)

ζητάω συγγνώμη αν υπάρχει παραπληροφόρηση, αλλά οι πηγές είναι όλες από το ίντερνετ, οι μύθοι γύρω από τα ρωσσικά ρολόγια έιναι πολλοί οπότε απλά ευχόμαστε για την ακρίβειά τους...

Με εκτίμηση Σπύρος

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #12 στις: Αύγουστος 12, 2010, 01:46:13 μμ »
πολλα για ρολογια μοδας....

τωρα πια δεν ειναι απλα μονο ρολογια μοδας. Ετσι ξεκινησαν πριν 15 χρονια τα Panerais και δες που εφτασαν.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Αύγουστος 12, 2010, 02:01:20 μμ »
H panerai? Η μια ειναι εταιρια με ιστορια και εχει πιασει.ποσες εταιριες Ιταλικης προελευσης γνωριζεις,που τα καταφεραν?

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Αύγουστος 12, 2010, 02:56:57 μμ »
στην αναφορά που έκανα λίγα ποστ πριν φαίνεται ότι ξεκίνησε σαν εταιρία με ρολόγια μόδας κ τελικά μετεξελίχθηκε σε μία ποιοτικότατη εταιρία η οποία πλέον είναι αναγνωρίσημη. δε γνωρίζω το χρονικό της, όμως ακολουθεί σωστά βήματα μάρκετινγκ όπως η πάνερέι (εξού κ η αναφορά μου στον άρνολντ) οπότε σύντομα θα την γνωρίζουν εξίσου καλά κ στην ελλάδα κ θα αποκτήσει κ εδώ "κοινό", ειδικά μάλιστα όταν φημολογείται ότι έχει καλύτερη ποιότητα από την πανερέι...ο χρόνος θα δείξει οπότε δε χρειάζεται να είμαστε προκατελημένοι...στην αμερική πάντος κάνει θραύση κ με τιμές πάνω από 5000$...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Αύγουστος 12, 2010, 03:26:49 μμ »
Κρατανε τιμη ,σαν μεταχειρισμενα τα U BOAT ?

ειδικά μάλιστα όταν φημολογείται ότι έχει καλύτερη ποιότητα από την πανερέι...

Λιγο δυσκοκλο αυτο,εαν σκεφτεις οτι ανηκει σε ενα πολυ μεγαλο γκρουπ.Οσα εχω δει παντως,μου φανηκαν πολυ ποιοτικα..

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Αύγουστος 12, 2010, 03:39:40 μμ »
μοδάτα και μουράτα,όπως όλα τα oversized watches,να'ναι καλά η Panerai που ξεκίνησε αυτήν την φάση πριν καμια δεκαετία+ και ξεφύγαμε από τα μικροσκοπικά 34,35,36 mm ρολόγια.Κατά τα άλλα δεν έχω και μάλλον ούτε πρόκειται να πάρω U-BOAT,πάντως περι ορέξεως..... ;D
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Αύγουστος 12, 2010, 06:57:18 μμ »
Ως πρώην κάτοχος U-Boat έχω να πω ότι σου δίνουν μια αίσθηση πολύ καλής ποιότητας. Σχεδιαστικά έχουν δικό τους στυλ το οποίο και έχει αντιγραφεί από δεκάδες εταιρείες. Δεν την βάζω επουδενί στις fashion εταιρείες, πιστεύω μάλιστα πως η πορεία της θα είναι συνεχώς ανοδική. Από εμφάνιση φυσικά ο καθένας κρίνει με το γούστο του ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος nt1969

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Αύγουστος 12, 2010, 07:07:38 μμ »
σαν κατοχος 3 ρολογιων uboat θα ηθελα να πω τη γνωμη μου :  αρκετα καλη ποιοτητα, αναγνωρισιμα , ισως λιγο ακριβα , μοναδικα σχεδια...

Αποσυνδεδεμένος referee

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Αύγουστος 12, 2010, 09:10:20 μμ »
Φοβερό σχεδιο το συγκεκριμένο! Αν σου αρέσει χτυπα το ;)
Είμαι κάτοχος 2 U-BOAT και θα το έπαιρνα το συγκεκριμένο αλλά ο καρπός μου υποστηριζει μέχρι 45-46μμ το πολύ... Ποιοτικά και σαν αισθηση μου έχουν δωσει τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά και τα σχόλια άλλων ειναι πάντα θετικά όταν τα φοράω. Ειμαι "υποβρυχιάκιας" μαλλον ;D
Κοιτα και το παρακατω αν και θα ειναι ακριβότερο

Καλό ψάξιμο και καλή τυχη στην επιλογή σου

Όποιος θέλει PANERAI
5 χρόνια να μη φάει :D