Αποστολέας Θέμα: Omega Seamaster Planet Ocean - ΜπρασελέΜαύρο καουτσούκ  (Αναγνώστηκε 3775 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gus

• Just Registered
    • Προφίλ
Omega Seamaster Planet Ocean - ΜπρασελέΜαύρο καουτσούκ
« στις: Αύγουστος 08, 2010, 01:09:30 μμ »
Ειμαι καινουργιος στο forum και σκεφτομαι να κανω την αγορα του Omega Seamaster Planet Ocean με μπρασελε μαυρο καουτσουκ.
Θα ηθελα την γνωμη σας για αυτην την αγορα και γι'αυτο το ρολοι.Και αν ειναι δυνατον να μου προτεινετε και κατι αλλο με βαση την τιμη και την ποιοτητα!

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Omega Seamaster Planet Ocean - ΜπρασελέΜαύρο καουτσούκ
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 08, 2010, 01:22:27 μμ »
Γεια σας,

καλυτερα να γινει η αγορα με το μπρασελε ...συμφερει ...το καουτσουκ μπορει να το αγορασετε μετα.

Για αλλες προτασεις?θα σας ενημερωσουν πιο εμπειρα μελη συντομα

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 08, 2010, 02:17:19 μμ »
Το Planet Ocean από τις καλύτερες-αν όχι η καλύτερη-επιλογές στα χρήματά του. Τώρα για μπρασελέ ή λουράκι, σαφώς και συμφέρει με μπρασελέ, αν και τίθεται και θέμα γούστου.....εγώ προσωπικά προτιμώ το καουτσούκ ;D

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος Voodooman

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 08, 2010, 02:20:17 μμ »
καλυτερα να γινει η αγορα με το μπρασελε ...συμφερει ...το καουτσουκ μπορει να το αγορασετε μετα.

Ασυζητητί. Μπορεί τώρα να μην θέλεις να το δεις στα μάτια σου το μπρασελέ, αλλά, πίστεψέ με, κάποια στιγμή θα θελήσεις να το αγοράσεις. Και τότε, όταν θα δεις την τιμή του, ίσως λιποθυμήσεις!
Οποιοδήποτε λουράκι άλλο από το μεταλλικό μπρασελέ ξεραίνεται, κόβεται, φθείρεται και τελικά χρειάζεται αντικατάσταση. Λουράκι από κάθε είδους υλικό και σε κάθε ποιότητα βρίσκεις πολύ εύκολα, το original μπρασελέ όμως θα σου κοστίσει πανάκριβα.
Στην τελική αγόρασέ το με μπρασελέ, αγόρασε και το original από καουτσούκ  (αν αντέχεις οικονομικά) και άλλαξέ το αμέσως. Θεώρησέ το ως επένδυση.

Αποσυνδεδεμένος argy6

• 38mm case
  • θαρρος φυλασσου βαδιζων
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 08, 2010, 07:36:41 μμ »
το λαθος του καουτσουκ το χω κανει και εγω στο παρελθον
καθοτι μου αρεσε τοτε περισσοτερο!!τωρα εχω βαλει aftermarket μπρασελε
μεχρι καποια στιγμη να βαλω το δικο του...
πιστεψε με καποια στιγμη θα το βαλεις να σαι σιγουρος...
παντως το ρολοι σκιζει παρ το με κλειστα ματια!!! :up:
!!..You ll never silence the voice of the voiceless..!!

Αποσυνδεδεμένος thanasisn

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 08, 2010, 08:31:19 μμ »
εγω θα προτεινα αγορα του Ω με μπρασελε αλλα ταυτοχρονη αγορα τις μπουκλας και του λουριου απο καουτσουκ ;)
ετσι δεν φαινεται το κοστος του(260 ευρω αν θυμαμαι καλα) σαν τμημα ενος σεβαστου ποσου και επιπλεον θα εχει και αυτο την αναλογη εκπτωση....
αυτο ειχα κανει και εγω... ;)γιατι μετα την αγορα του ρολογιου δεν πιστευω οτι θα εδεινα 260 ευρω για το γνησιο λουρακι Ω ;D ;D...

Αποσυνδεδεμένος amartolos

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 08, 2010, 09:53:58 μμ »
Εγω παλι με την αγορα του ρολογιου τα πηρα σχεδον ολα ...και το james bond καουτσουκ και το καουτσουκ με την ασπρη ραφη και το αναδιπλούμενο κουμπωμα. Το 1ο πωληθηκε μετα απο 1 μερα στο χερι μου ,  απλο κουμπωμα(τοκάς) ,χοντρο  και  ακαμπτο γενικα δεν μου καθησε καθολου καλα στο χερι
το 2ο με την ασπρη ραφη ηταν καλο αλλα πωληθηκε για να αγορασω το αντιστοιχο με την στρογγυλεμένες ακρες.

Εγω προτεινω στο φιλο να παρει αρχικα το ρολοι με bracelet , και αν του αρεσει και τον βολεψει να μεινει εκει, κανενα λουρακι δεν ειναι καλυτερο απο το bracelet

Αποσυνδεδεμένος Nick78

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 08, 2010, 09:58:42 μμ »
Καταρχήν καλωσήρθες...και κατα δεύτερον μπράβο για την επιλογή σου!
Θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους, απ' όποια μεριά και αν το δεις προχώρα αρχικά στην αγορά με μπρεσελέ και αγόρασε το λουράκι αμέσως μετά ή και αργότερα.
We are never gonna survive...unless we get a little crazy!

Αποσυνδεδεμένος amartolos

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 08, 2010, 10:11:24 μμ »
Παντως τα λουρακια  ειναι πολυ ευκολο να τα τεσταρεις  , πας σε ενα μαγαζι που εχει το αντιστοιχο μοντελο και το προσαρμοζεις πανω στο χερι σου επιτόπου.Εγω αν τα δοκιμαζα πχ το james bond δεν θα το αγοραζα καθολου, αφου στο χερι μου αποδείχτηκε ή πολυ σφιχτο ή πολυ χαλαρο...αλλα στο δικο σου μπορει να καθησει αριστα οποτε την βγαζεις με 100 ευρω και δεν χρειαζεται να καταφυγεις στις πιο ακριβες ή σε aftermarket λυσεις.  ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 08, 2010, 10:56:39 μμ από amartolos »