Αποστολέας Θέμα: TISSOT T-Touch Expert Pilot Titanium Aγορα...?  (Αναγνώστηκε 2469 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος axilleaslarisa

• Just Registered
    • Προφίλ
TISSOT T-Touch Expert Pilot Titanium Aγορα...?
« στις: Ιούλιος 25, 2010, 02:28:33 μμ »
Καλό μεσημέρι ..είμαι νέος εδώ και θα ήθελα την άποψη σας για το  TISSOT T-Touch Expert Pilot Titanium δεν έχω άποψη για ρολόγια αλλά μου αρέσει το TISSOT T-Touch Expert Pilot Titanium λόγω των πολλών λειτουργειών......θα ήθελα την άποψη σας ...και ειδικότερα απο όποιον το έχει...!

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: TISSOT T-Touch Expert Pilot Titanium Aγορα...?
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 25, 2010, 03:43:57 μμ »
M αρεσουν πολυ τα T-touch σαν design αλλα και σαν λειτουργιες που εχου.Ωστοσο με προβληματιζει η οθονη αφης που σιγουρα θα ειναι ενα θεμα δυσκολο που θα πρεπει να προσεχεις ;)

Αποσυνδεδεμένος pancho

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 25, 2010, 08:02:50 μμ »
Χωρίς να λέμε ότι είναι άσχημο ρολόι, σίγουρα υπάρχουν εναλλακτικές (όχι όμως με τόσες λειτουργίες . . .).
Μιας και μιλάμε και για ένα σεβαστό ποσό, εσύ θα σταθμίσεις εάν τις χρειάζεσαι όλες . . .
....and after the first GP win over Alfa Romeos Alfettas, Enzo Ferrari cried out: " I’ve killed my mother"....

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 25, 2010, 10:23:30 μμ »
είναι αρκετά σεβαστό το ποσό για εμένα αλλά θα ήθελα κατι με τετοιες λειτουργέιες το θέμα είναι η βιωσημότητά του.....αληθεια ποιος το έχει να μας πει?

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιούλιος 25, 2010, 10:38:40 μμ »
έχω το t-Touch expert titanium, όχι pilot όμως... Αν ασχοληθείς λίγο στην αρχή, μετά κάνει εύκολα όλα όσα υπόσχεται, και με αξιοθαύμαστη ακρίβεια. Είναι πανάλαφρο αλλά πολύ στιβαρό. Η οθόνη αφής είναι πειρασμός... Και πανέξυπνα στημένη. Πάντως το βρίσκω πιό ευανάγνωστο και λειτουργικό από τα ανταγωνιστικά Casio και Timex που επίσης έχω... Το δε Sea-Touch που επίσης έχω με πορτοκαλί καουτσούκ, κάνει τρομερή δουλειά στην θάλασσα ειδικά. Πολύ εντυπωσιακό εργαλείο...
Φιλικά
Θάνος
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιούλιος 26, 2010, 04:43:23 μμ »
Απο βιωσημότητα πως βλέπεις το TISSOT? Τιμή που το πήρες? Τι διαφορές έχουν το  t-Touch expert titanium με το pilot ? Το φοράς και για καλό και για πρόχειρο? Η οθ\όνη αντέχει στις κακές συνθήκες"?