Αποστολέας Θέμα: seiko παλιο  (Αναγνώστηκε 2214 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος giabritsos

• 34mm case
    • Προφίλ
seiko παλιο
« στις: Ιούλιος 23, 2010, 09:15:12 μμ »
πριν 3 χρόνια και ενώ δούλευα στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης ,ένας ταξιδιώτης,δεν θυμάμαι από πια χώρα,βόρεια Ευρώπη αν θυμάμαι καλά ,μετά από μια εξυπηρέτηση που του έκανα μου άφησε δώρο το παρακάτω ρολόι και μου είπε ότι ήταν αρκετά παλιό.στην αρχή μου φάνηκε της πλάκας αλλά από τις λειτουργίες του κατάλαβα ότι είναι καλό ρολόι.θα ήθελα να μου πει κάποιος αν ξέρει τι μπορώ να φτιάξω σε αυτό το ρολόι.πρώτον δεν θέλω χρυσό μπρασελέ .από ένα μαγαζί στη δράμα που πήγα μου είπαν ότι είναι παλιό και μάλλον δεν υπάρχει κάτι σε μπρασελέ .
δεύτερον θα ήθελα να το γυαλίσω να γίνει το ρολόι ασημί ,το χρυσό δεν νομίζω ότι είναι για μένα.
τρίτον θα ήθελα τις γνώμες σας για κάτι που θα μπορούσα να κάνω με το ρολόι για να γίνει καλύτερο.Υπόψιν δεν ξέρω πολλά από ρολόγια και μένω δράμα.

μια φωτογραφία είναι αυτή,θα ανεβάσω και άλλη...

http://img837.imageshack.us/img837/2129/imag0034.jpg

http://img408.imageshack.us/img408/8532/imag0035gg.jpg

ηδη επικοινωνησε καποιος μαζι μου και δειχνει αρκετα εμπειρος αλλα θα ηθελα και αλλες γνωμες

• 34mm case
    • Προφίλ
Απ: seiko παλιο
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 23, 2010, 09:16:56 μμ »
αν το ξερει κανεις το ρολοι θα ηθελα να μου πει αν αξιζει να δωσω χρηματα να το καθαρισω να το γυαλισω και να φτιαξω το μπρασελε

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 23, 2010, 09:21:48 μμ »
Νομιζω καλο ειναι να το φτιαξεις γιατι απ οτι βλεπω αξιζει και ειναι ομορφο ρολοι.Ειναι μαλλον vintage Seiko που βλεπω πως εχει και ξυπνητηρι?Τωρα για τα μπρασελε και τα γυαλισματα δεν ειμαι ειδικος και δεν ξερω αν γινετε αυτο που ζητας.Παντως μονταρετο και φορα το,προσωπικα μ αρεσει πολυ ;)

Αποσυνδεδεμένος DimGR

• 38mm case
    • Προφίλ
    • The Relumer
« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 24, 2010, 12:53:23 πμ »
αν το ξερει κανεις το ρολοι θα ηθελα να μου πει αν αξιζει να δωσω χρηματα να το καθαρισω να το γυαλισω και να φτιαξω το μπρασελε

αν αξιζει οχι
αν σου αρεσει ομως τοτε ναι

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιούλιος 24, 2010, 01:37:23 πμ »
διευκρινησε λιγο την απαντηση σου οταν λες "αν αξιζει οχι"

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιούλιος 24, 2010, 09:13:32 πμ »
Το ρολόι είναι πανέμορφο, στη θέση σου θα έβγαζα το μπρασελέ, θα του έβαζα εφόσον πέρνει ένα καλό δερμάτινο λουράκι κ ένα μικρό γυάλισμα κ τέλος. Το ρολόι είναι quartz κ πιθανόν γιαυτό να σου είπε ο φίλος ότι δεν αξίζει.
Το αν θα διαθέσεις λεφτά είναι υποκειμενικό κ συναισθηματικό. Το ίδιο κ το κόστος όπως το εκλαμβάνει ο καθένας.
Προσωπικά ξέθαψα το swatch irony που φόραγα σαν φοιτητής, κ έκανα ότι σου είπα, όχι γιατί το φοράω συχνά, απλά γιατί θέλω να το βλέπω καλοσυντηρημένο. Δες το στη φωτογραφία, 2ο από αριστερά:
http://img256.imageshack.us/i/dsc019839951255.jpg/
Κ να σου πω την μαιμουνιά μου, έβαλα λίγο viacal casa, που είναι για τα άλατα του μπάνιου, σε μια μπατονέτα κ το καθάρισα..τέτοιο γυάλισμα τί να σου πω..άστραψε κ μαζί με το νέο λουράκι έγινε ολοκαίνουριο!

Με εκτίμηση Σπύρος