Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Καλώς ήλθατε στο Ελληνικό φόρουμ για Ωρολογοποιία
Σε συνεργασία με το
www.paneristihellas.gr
MyWatch.gr Tapatalk ENABLED ! ! !
Το MyWatch.gr στο Facebook
To MyWatch.gr δέχεται το μήνα πάνω από 41.000 μοναδικές επισκέψεις, από την Ελλάδα και το εξωτερικό!
Νέο Ενότητα: Εντός Εκτός και Επί τα Αυτά --> Η Γωνία του ερασιτέχνη Ωρολογοποιού
ΝΕΑ ΕΝΟΤΗΤΑ στα Τεχνικά θέματα
Τι φοράνε τα μέλη του MyWatch.gr ? ? ?
NEΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΘΕΜΑ: Modular, Integral Caliber ορισμοί, απόψεις, διαξιφισμοί !
To MyWatch.gr είναι ενεργό, αδιάλειπτα από τον Μάρτιο 2006, και δέχεται καθημερινά πάνω από
1000
μοναδικές επισκέψεις
NEA ENOTHTA - ΟΔΗΓΟΣ: Πώς να φωτογραφίσω το ρολόι μου...?
Για Επιλογή-Αγορά ρολογιού,
Ζητήστε την άποψη άλλων μελών.
Kαταστήματα και αντιπροσωπείες στην Ελλάδα, το εξωτερικό και το Internet.
Αρχική
Βοήθεια
Σύνδεση
- MyWatch.gr - The Hellenic Wrist & Pocket Watch Enthusiasts Forum / Founded in March 2006
»
ΡΟΛΟΓΙΑ
»
Ρολόγια χειρός και τσέπης
»
suunto t3c black arrow
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: suunto t3c black arrow (Αναγνώστηκε 1644 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
lethes
Just Registered
suunto t3c black arrow
«
στις:
Ιούλιος 23, 2010, 03:19:20 μμ »
καλησπερα μολις πριν λιγες μερες πηρα το συγκεκριμενο ρολοι επειδη ειμαι γυμναστης-προπονητης ωστε να κανω την δουλεια μου πιο ευκολη αλλα και για προσωπικη χρηση...θελω να μου πειτε οποιος εχει αποψη την γνωμη του για το συγκεκριμενο μοντελο...και ενα δευτερο οτι γρατζουνισα το τζαμι θελω να μου πειτε αν υπαρχει καποιος τροπος ωστε να διορθωθει η γρατζουνια...ευχαριστω εκ των προτερων..
Καταγράφηκε
Voodooman
44mm case
Απ: suunto t3c black arrow
«
Απάντηση #1 στις:
Ιούλιος 23, 2010, 07:13:49 μμ »
Καλησπέρα!
Έχω το προηγούμενο t3c. Είμαι ερασιτέχνης δρομέας της πλάκας και με έχει βολέψει πάρα πολύ σε όλα. Δεν ξέρω όμως με ποιόν τρόπο μπορεί να το αξιοποιήσει ένας επαγγελματίας.
Για την γρατζουνιά υπάρχουν ειδικές αλοιφές, δύο γνωστές είναι οι displex και polywatch. Ψάξε τις στο google. Έχω την πρώτη και την βρίσκω εξαιρετική.
Για να μην επαναλάβεις όμως το λάθος, αγόρασε και αυτό:
http://cgi.ebay.com/suunto-t3-c-watch-display-protector-x-6-/110403240889?cmd=ViewItem&pt=UK_Sporting_Goods_Activity_Monitoring_MJ&hash=item19b48bc3b9
To βρήκα με πολύ πρόχειρο ψάξιμο, ψάξου και λίγο παραπάνω.
Εγώ έχω αυτήν.
http://www.zagg.com/invisibleshield/suunto-t1-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php
Πολύ ικανοποιημένος. Δεν είναι τόσο εξαιρετική όσο την διαφημίζει στο site, αλλα είναι πάρα πολύ καλή. Κατάφερα να της κάνω μία μικρή γρατζουνιά,αλλά δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου. επίσης, είναι εξαιρετικά διαφανής, δεν μπορείς να καταλάβεις ότι το ρολόι έχει πάνω ζελατίνα.
Καταγράφηκε
lethes
Just Registered
«
Απάντηση #2 στις:
Ιούλιος 23, 2010, 09:08:17 μμ »
Σ ευχαριστω παρα πολυ Voodooman να εισαι καλα...θα παραγγειλω σιγουρα κατι απο αυτα..το ρολοι το χρησιμοποιω συχνα μιας που ειμαι προπονητης μπασκετ οποτε με διευκολυνει στο να βλεπω σε τι παλμους δουλευει η ομαδα καθε φορα οπως και τον αυγουστο στη προετοιμασια τον χρονο αποκαταστασης των αθλητων...Σ ευχαριστω και παλι..
Καταγράφηκε
Voodooman
44mm case
«
Απάντηση #3 στις:
Ιούλιος 23, 2010, 09:21:36 μμ »
Τότε ζήτα από τον πρόεδρο ένα suunto για όλους!!!
Να τα ενώσεις όλα σε laptop και να βλέπεις real time πώς τα πάει ο καθένας ξεχωριστά!
Αγοράζεις και ένα foot POD για τον έναν αθλητή και βλέπεις στο τρέξιμο την απόσταση που διένυσε η ομάδα και την ταχύτητά της.
Τελικά μπορείς να κάνεις πολλά και σε μία ομάδα!
Καταγράφηκε
lethes
Just Registered
«
Απάντηση #4 στις:
Ιούλιος 31, 2010, 08:11:45 μμ »
παιδια κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω το συγκεκριμενο μοντελο που εχω γραφει 30 μετρα οτι ειναι αδιαβροχο και καταλληλο για κολυμπι μονο αρκει να μην πατηθει καποιο κουμπι μεσα στο νερο ..να το εμπιστευτω η να το βγαζω καθε φορα πριν μπω στην θαλασσα??
Καταγράφηκε
avionic
38mm case
«
Απάντηση #5 στις:
Ιούλιος 31, 2010, 09:15:15 μμ »
Επισήμως:
Water Resistant 3atm or 30m: Suitable for everyday use. Splash/rain resistant.
NOT
suitable for swimming, snorkeling, water related work and fishing. NOT suitable for diving
Αναγράφει στις οδηγίες πως είναι κατάλληλο για κολύμβηση? Προσωπικά δεν θα το πολυεπιχειρούσα...
Καταγράφηκε
Voodooman
44mm case
«
Απάντηση #6 στις:
Ιούλιος 31, 2010, 10:46:56 μμ »
Διαβάζω κάποιους που το φοράνε και στο κολύμπι, αλλά δεν θα το διακινδύνευα. Λογικά αντέχει, αλλά καλύτερα να είμαστε σίγουροι. Το έχω βρέξει πολύ σε βροχή, κάτω από βρύση για καλό πλύσιμο κτλ, αλλά το κολύμπι λέω να μην το δοκιμάσω.
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
Πάνω
- MyWatch.gr - The Hellenic Wrist & Pocket Watch Enthusiasts Forum / Founded in March 2006
»
ΡΟΛΟΓΙΑ
»
Ρολόγια χειρός και τσέπης
»
suunto t3c black arrow