Αποστολέας Θέμα: Mini Grail Accomplised  (Αναγνώστηκε 9952 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nyo

• 40mm case
    • Προφίλ
Απ: Mini Grail Accomplised
« Απάντηση #20 στις: Ιούλιος 22, 2010, 11:33:42 πμ »
Χεχε εισαι απιστευτος! Αλλα οχι ουτε αυτο!

Μην ξεχνας και την φωτο ;)

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιούλιος 22, 2010, 11:37:57 πμ »
Χεχε εισαι απιστευτος! Αλλα οχι ουτε αυτο!

Μην ξεχνας και την φωτο ;)

Φτου..μου ξέφυγε...φίλε ο δείκτης των δευτερολέπτων με το S στο τελείωμα είναι όλα τα λέφτα ;)

πανέμορφο ρολόϊ ;)

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
  • ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΚΛΕΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΑΣ ΘΝΗΣΚΕΙΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιούλιος 22, 2010, 11:38:28 πμ »
Na πω κι εγω την βλακεια μου?flightmaster?

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιούλιος 22, 2010, 11:40:35 πμ »
Na πω κι εγω την βλακεια μου?flightmaster?

δες ποιο είναι..ειδική έκδοση για τους πιλότους της συγκεκριμμένης εταιρείας ;)

http://www.google.gr/images?hl=el&q=seiko+ana&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=xxBITPGcKNH54Aai552iDA&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CD0QsAQwAw

Φιλικά Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος nyo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιούλιος 22, 2010, 11:41:39 πμ »
Φτου..μου ξέφυγε...φίλε ο δείκτης των δευτερολέπτων με το S στο τελείωμα είναι όλα τα λέφτα ;)

πανέμορφο ρολόϊ ;)

Φιλικά Γιώργος

;)
Εισαι ωραιος!!
Για να δουμε θα το βρει και κανεις αλλος πλεον με τοσα στοιχεια!

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιούλιος 22, 2010, 11:42:28 πμ »
;)
Εισαι ωραιος!!
Για να δουμε θα το βρει και κανεις αλλος πλεον με τοσα στοιχεια!

στο χάλασα :(

Φιλικά Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος nyo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιούλιος 22, 2010, 11:45:43 πμ »
Χαχαχα δεν πειραζει!
Το αξιζες αφου το εψαξες τοσο και ασχοληθηκες ;)

Ναι λοιπον ειναι το SEIKO 7s26-0620 η αλλιως 'ANA'

Designed By Pilots, for Pilots!!!

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιούλιος 22, 2010, 11:49:34 πμ »
Χαχαχα δεν πειραζει!
Το αξιζες αφου το εψαξες τοσο και ασχοληθηκες ;)

Ναι λοιπον ειναι το SEIKO 7s26-0620 η αλλιως 'ANA'

Designed By Pilots, for Pilots!!!

τα πρώτα τα έβαλα από μνήμης...για τα δύο τελευταία επιστράτευσα τον γκούγκλη ;D
το ρολόϊ το είχα δει κάπου μια φορά αλλά δεν το θυμόμουν καθόλου....αλλά μου είχε κάνει εντύπωση ο δείκτης των δευτερολέπτων...είχε άρωμα Breitling ;)

Με το καλό να το δεχτείς :)

Φιλικά Γιώργος
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 22, 2010, 12:25:54 μμ από georges »

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Ιούλιος 22, 2010, 12:22:44 μμ »
πολυ ομορφο!!!!

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Ιούλιος 22, 2010, 12:30:33 μμ »
Μ αρεσει παρα πολυ φιλε με το καλο να ρθει.Αυτο το S στον δεικτη ειναι πραγματι ολα τα λεφτα ;)

Αποσυνδεδεμένος desmo16

• 42mm case
  • Extravaganza
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Ιούλιος 22, 2010, 02:51:43 μμ »
Είναι παρα πολύ όμορφο συγχαρητήρα για την αγορά,oμολογω πως δεν το είχα ξανά δει. :applaus:
Με το καλο να το δεχτείς!

A και μην ξεχνιόμαστε...θέλουμε review :kg:

Αποσυνδεδεμένος nyo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Αύγουστος 23, 2010, 11:29:27 πμ »
Και αφου τελειωσαν οι διακοπες λοιπον και γυρισαμε πισω στις παλιες μας συνηθειες, αποφασισα να γραψω και ενα review για το πολυτιμο ρολογακι μου!
Tο ρολοι αυτο λοιπον ξεκινησε ως μια ιδεα της Seiko να αφησει τους πιλοτους της Ιαπωνικης αεροπορικης εταιριας All Nippon Airways (ANA) να σχεδιασουν το ιδανικο ρολοι για πιλοτους.

Οπως γινεται αμεσα αντιληπτο απο τις φωτογραφιες, το ρολοι εχει το κλασσικο πλεον σχεδιο "πιλοτου" στην κασα του και βεβαια την απαραιτητη για τετοιο ρολοι αντιμαγνητικη θωρακιση των 16000 A/m. Εχει διαμετρο 40mm χωρις την κορωνα ενω δανειζεται και πολλα εργονομικα στοιχεια απο τα καταδυτικα οπως την κορωνα στο 4 αλλα και τον προτοκαλι δεικτη για τις ωρες (κανει την αναγνωση της ωρας παιχνιδι!).Βεβαια και η μηχανη δεν θα μπορουσε να ειναι αλλη απο την 7s26 που απο τη μια ειναι γνωστο το ποσο αξιοπιστη ειναι και εχει και καλη ακριβεια, απο την αλλη δεν εχει ικανοτητα hacking ωστε να μπορει να ρυθμιστει με την μεγιστη δυνατη ακριβεια! (πραγμα υποτιθεται απαραιτητο για πιλοτους!). Το καντραν του εχει μεγαλους ευαναγνωστους αριθμους ανα 2 ωρες και στα ενδιαμεσα μακριες γραμμες ενω δεν λειπει το λογοτυπο της ANA στο 9 για να υπαρχει συμμετρια με την ημ/νια στο 3. Περιμετρικα του καντραν υπαρχει και ενας δακτυλιος που παρουσιαζει τα λεπτα ανα 5 και στο 12 ενα πορτοκαλι τριγωνο. Το λογοτυπο της ΑΝΑ υπαρχει χαραγμενο με lazer και στο πλαι της ατσαλινης κασας.
Και βεβαια το 'S' στο τελειωμα του δεικτη των δευτερολεπτων δινει στο ρολοι ενα διαφορετικο αερα, και εχει κανει πολλους να το αγαπησουν μονο και μονο γι αυτο!
Το λουρακι του ειναι ενα απλο δερματινο με αναδιπλουμενη μπουκλα ομως και κυρτωμενο ηδη ωστε να καθεται αψογα στον καρπο!
Για την λουμινοβα δεν ειπα τιποτα, τι να πω αλλωστε, Seiko ειναι!  ;) (θα το διαπιστωσετε απο τις φωτο)
Γενικα σαν κατασκευη ειναι πολυ ποιοτικο, με κυρτο παχυ κρυσταλλο, χοντρο καπακι πισω ωστε να επιτυχγανεται η αντιμαγνητικη προστασια αλλα ειναι και αδιαβροχο στα 100 μετρα πραγμα σπανιο για ρολοι pilot! Και βεβαια ειναι πανεμορφο (ναι ειμαι πολυ αντικειμενικος ...ξερω :p ) οπως γινεται σχεδον σε ολα τα ρολογια περιορισμενης παραγωγης της Seiko!

Μεσα απο τη συνεργασια αυτη λοιπον γεννηθηκε το Seiko ANA, το οποιο εκτος απο το οτι το φορεσαν οι εν λογω πιλοτοι, εγινε και διαθεσιμο προς το "ευρυ" κοινο οχι σε καποια μαγαζια, αλλα κατα τη διαρκεια της πτησης (μονο σε πτησεις εσωτερικου) της αεροπορικης εταιριας! Ετσι οποιος τυχερος επιβατης επαιρνε χαμπαρι οτι πουλιεται και του αρεσε μπορουσε να το αγορασει απο τις αεροσυνοδους. Δυστυχως η κυκλοφορια του κρατησε περιπου ενα χρονο (μολις!)
Ολα τα παραπανω οπως καταλαβαινετε κατεστησαν το ρολοι σχεδον αγνωστο στον υπολοιπο κοσμο αλλα παραλληλα και πολυ δυσκολο για να βρεθει απο καποιον που εβλεπε καποια φωτογραφια του και ηθελε να το κανει δικο του! Ευτυχως υπηρχαν οι Yeoman και Sheiya που σε καποιες περιπτωσεις ανελαβαν να κανουν τον μεσιτη για ανθρωπους εκτος Ιαπωνιας.
Εγω η αληθεια ειναι αργησα πολυ να το παρω χαμπαρι, γυρω στα τελη του 2009 ηταν που το ειδα σε μια φωτογραφια στο google ψαχνωντας για καποιο αλλο Seiko.
Ξετρελαθηκα!!! Ηθελα να το παρω εκεινη τη στιγμη, αλλα ψαχνωντας περισσοτερο αρχισα να απογοητευομαι! Υπηρχε μολις ενα review για το ρολοι και καποιοες κλειστες πλεον αγγελιες πωλησης του στα γνωστα φορα. Εστειλα μηνυματα οπου μπορουσα στην Ιαπωνια και τους εβαλα να ψαχνουν να μου βρουν ενα!
Και βεβαια κι εγω δεν καθησα με σταυρωμενα τα χερια αλλα 3 φορες την μερα εμπαινα στις δημοπρασιες του Yahoo μιας που καποιες φορες εμφανιζοταν ενα και εξαφανιζοταν με λιγες ωρες (αν ειχε σωστη τιμη!). Ετσι λοιπον βρηκα και το δικο μου περιπου ενα μηνα πριν! Η υπομονη μου ανταμοιφθηκε και σημερα σας το παρουσιαζω!

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
  • Head over heels for 005
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Αύγουστος 23, 2010, 11:34:58 πμ »
Μονο καλες ωρες nyo :2thumbs: Πολυ ωραιο ρολοι και πολυ σπανιο ;) Δειχνει πολυ ποιοτικο και το κρυσταλλο του ειναι σουπερ... :)
Φιλε Δημήτρη....Φιλικα Παντα ... με αισθημα φιλιας...

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Αύγουστος 25, 2010, 03:36:31 μμ »
Παράθεση
Το εν λογω μοντελο ειναι πιο προσιτο ... τουλαχιστον ακομα! Επισης πολλοι το συμπεριλαμβανουν στο Τοπ 10 των Seiko που θα επρεπε να εχει καποιος φανατικος της εταιριας
Θα σε πειραζε να μας πεις τιμη και αν μπορουμε να το παρουμε απο καπου? Αν δε θες δημοσια στειλε μου πμ ;)

Αποσυνδεδεμένος nyo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Αύγουστος 25, 2010, 03:57:39 μμ »
Θα σε πειραζε να μας πεις τιμη και αν μπορουμε να το παρουμε απο καπου? Αν δε θες δημοσια στειλε μου πμ ;)

Φιλε Δημητρη ευχαριστω για τις ευχες σου κατ' αρχην! ;D
Το ρολοι μου κοστισε περιπου $300 και σε αυτα περιλαμβανεται η τιμη της δημοπρασιας, η προμηθεια της εταιριας που αναλαμβανει το bidding σε Γιαπωνεζικα sites δημοπρασιων, και τα μεταφορικα! Οπως καταλαβαινεις η τιμη ειναι ξεφτιλα και σιγουρα τωρα αν το πουλουσα ανετα θα επιανα τα 2πλα απ οσο εχω δει σε αλλες αγγελιες!
Δυστυχως δεν πουλιεται σε καποιο μαγαζι, πρεπει να το πετυχεις σε δημοπρασια και μαλιστα απο Ιαπωνια! Εγω το βρηκα στο Yahoo Auctions Japan. (ειχα δει και ενα στο ebay στα $800!!!) Το θεμα ειναι να το πετυχεις σε αυτα τα χρηματα ομως, ειχα βρει και ακομα ενα που μονο η τιμη του εβγαινε περιπου 400 ευρω!(βγαινει που κ που στο yahoo το συγκεκριμενο). Βεβαια υπαρχει περιπτωση να βρεις κανενα και σε αγγελιες του WUS (εκει τα πουλουσαν γυρω στα $600 και μεταχειρισμενο!).
Γενικα το ζητανε πολλοι οποτε η τιμη παιρνει τα πανω της μιας που ειναι τοσο σπανιο να εμφανιστει!

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Αύγουστος 25, 2010, 04:03:44 μμ »
Παράθεση
η προμηθεια της εταιριας που αναλαμβανει το bidding σε Γιαπωνεζικα
εχουμε και PIMP δηλαδη  :smt070

Ειδα οτι η ΑΝΑ εχει web store στο ιαπωνικο site και το ρολοι αν καταλαβα καλα εχει 18000Υ - περιπου 180€
Αλλα αντε να βγαλεις ακρη με τους Ιαπωνες..τεσπα, καλοφορετο να ειναι και συγχαρητηρια για την επιλογη :2thumbs:

Αποσυνδεδεμένος nyo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Αύγουστος 25, 2010, 04:28:30 μμ »
Στειλε μου ενα λινκ αν θελεις να ριξω μια ματια να σου πω. Λογικα δεν πρεπει να ειναι ακομα διαθεσιμο αφου εχει σταματησει η παραγωγη εδω και 4 χρονια και εχει βγει και αλλο μετα απο αυτο (ενας quartz χρονογραφος).

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Αύγουστος 25, 2010, 04:33:47 μμ »

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Αύγουστος 25, 2010, 05:46:58 μμ »
Χρηστάρα το θέμα είναι ότι πήγε σε καλά χέρια. Να το χαίρεσαι.

Αποσυνδεδεμένος Αλέξανδρος

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Αύγουστος 25, 2010, 06:12:21 μμ »
Φοβερό και μοναδικό ρολόι.... :o
Κάποια στιγμή βγάλε και μια φωτογραφία με όλα σου τα ρολόγια γιατί ψιλιάζομαι ότι έχεις φοβερά κομμάτια! :)

Να το χαρείς με υγεία! :cheers: