Αποστολέας Θέμα: M.E.C MANGUSTA AUTOMATICO  (Αναγνώστηκε 22527 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: M.E.C MANGUSTA AUTOMATICO
« Απάντηση #40 στις: Ιούλιος 22, 2010, 08:23:17 μμ »
   Σέργιε να το χαίρεσαι, είναι πολύ ιδιαίτερο κομμάτι!!!

Θα αναφερθώ κι εγώ λίγο στο θέμα που ενέκυψε με τα military watches, μιας και όπως και να το κάνουμε είχα μιά εμπλοκή με το όλο θέμα.
   Υπάρχει η άποψη που λέει ότι στρατιωτικό είναι ένα ρολόι που το προμηθεύει ο ίδιος ο στρατός. Σωστή.....εν μέρει όμως, γιατί πολύ απλά κι ένα άλλο ρολόι μπορεί να πληρεί τις ίδιες ή και ανώτερες προδιαγραφές και ο στρατός να μην το επιλέξει για διάφορους άλλους λόγους, πχ οικονομικούς. Φαντάζεστε την Πολεμική Αεροπορία να χορηγεί στα πληρώματαμ Breitling Emergency; Φυσικά και όχι! Αυτό κάνει το ρολόι λιγότερο σημαντικό; Για μένα όχι. Τα G-Shock επιλέγονται κατά κόρον από τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, επειδή είναι ανθεκτικά αλλά και πάμφθηνα, άρα και αναλώσιμα. Κανείς δεν θέλει να φοράει ένα ακριβό ρολόι στο χειριστήριο, που θα κοπανιέται δεξιά κι αριστερά. Αυτό κάνει ένα G-Shock πιό military ή πιό pilot από ένα Navitimer ή ένα Τutima Nato; To ρολόι του SER είναι σαφώς military κατά την προσωπική μου άποψη και τουλάχιστον εγώ θεωρώ την πυξίδα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για στρατιωτική χρήση. Όσο για τα GPS κλπ, είναι καλά και χρυσά, αλλά σε όλα τα cockpit θα βρείτε και την απλή μαγνητική πυξίδα. Να είστε σίγουροι, ότι τα πληρώματα της ρίχνουν συνεχώς κλεφτές ματιές, παράλληλα με τα υπόλοιπα όργανα πλοήγησης ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 22, 2010, 08:31:57 μμ από GiannisH »

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Ιούλιος 22, 2010, 08:28:16 μμ »
Να σε ευχαριστησω φιλε Γιαννη για τις ευχες σου.Και επισης να πω πως συμφωνω απολυτα με τα λογια σου και τις σκεψεις σου επι του θεματος ;)
                                                           Φιλικα
                                                             Ser

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Ιούλιος 22, 2010, 09:09:04 μμ »
Στεργιε,
Καλοφορετο το 'MANGUSTA A129'!
Πολυ ωραιο, χρηστικο, αξιοπιστο και ιδιαιτερο!...   :smt023

Φιλικα,
Αρης
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Ιούλιος 22, 2010, 09:18:01 μμ »

Καλοφορετο το 'MANGUSTA A129'!
Πολυ ωραιο, χρηστικο, αξιοπιστο και ιδιαιτερο!...   :smt023

Συμφωνω σε ολα,και ειναι και πολλα παραπανω αυτο το ρολοι ;D