Αποστολέας Θέμα: Tissot ή Hamilton...........  (Αναγνώστηκε 7761 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Georgeg8

• Just Registered
    • Προφίλ
Tissot ή Hamilton...........
« στις: Ιούλιος 20, 2010, 08:20:01 μμ »
Λοιπόν ενδιαφέρομαι να πάρω το πρώτο μου αυτόματο ρολόι και από μια μικρή έρευνα που έκανα στα μαγαζιά νομίζω πως είμαι ανάμεσα σε δυο, το TISSOT PRC200 AUTOMATIChttp://www.24diamonds.com/thumbs/profile/image/12597701538_2.jpg/  και το Hamilton X-Wind http://www.princetonwatches.com/images/watches/H77616533.jpg εσείς σαν ποιο ιδικοί ποιο από τα δυο θα μου προτείνατε σαν Value for money η αν έχετε κάτι παρόμοιο εσείς κάτι υπόψη σας σε αυτά  τα λεφτά...... ευχαριστώ Εκ των προτέρων!!!!! 

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Tissot ή Hamilton...........
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 20, 2010, 08:26:17 μμ »
Και οι δυο εταιριες ειναι σχεδον ισαξιες.Και τα δυο ειναι χρονογραφοι,αλλα απο ομορφια ψηφιζω το πρωτο αλλα επισης επειδη προσωπικα εκτιμω περισσοτερο την Τ.Ειναι παντως και οι δυο εταιρειες εξαιρετικες στα χρηματα που πωλουνται και σε αυτα που προσφερουν.Μετα ανεβαινοντας λιγο πας σε Oris και αλλα.Βεβαια υπαρχει και το νετ οπου εκει μπορεις να βρεις οτι θες και σε καλυτερες τιμες απο Ελλαδα,ψαξου και εκει και δεν θα χασεις ;)
                                                              Φιλικα
                                                                Ser

Αποσυνδεδεμένος Georgeg8

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 20, 2010, 08:35:34 μμ »
Και εμένα το Tissot μου άρεσε επειδή είναι λίγο ποιο παχύ και κτυπάει στο μάτι αλλά δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια για τους μηχανισμούς της!!!!

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 20, 2010, 08:37:18 μμ »
Eγω που ειχα και το Seastar(eta 2824) αλλα και τωρα το Nascar(valjoux 7750)ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος,νομιζω και οι περισσοτεροι που ειχαν η εχουν Τ.

Αποσυνδεδεμένος Georgeg8

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιούλιος 20, 2010, 08:41:07 μμ »
 Δεν ξέρω στο ιντερνέτ φοβάμαι λίγο προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω και να πάρω αυτό που βλέπω! Βέβαια αν η διαφορά είναι χαοτική…………
Ναι και εγώ από αυτά που έχω διαβάσει στο φόρουμ έχω αρχίσει να αναθεωρώ την άποψη μου.

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιούλιος 20, 2010, 08:43:56 μμ »
Συμφωνω να κοιτας αμμεσα εδω και να δοκιμαζεις στο χερι σου και να κρινεις ;)

Αποσυνδεδεμένος Georgeg8

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιούλιος 20, 2010, 08:50:11 μμ »
 Στο ΝΕΤ έχεις να μου προτείνεις κάποια αξιόπιστα site, για να δω διαφορές στην τιμή?

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιούλιος 20, 2010, 08:52:33 μμ »
Εγω προσωπικα εχω εμπιστευτει το Ebay.Yπαρχουν βεβαια και πιο εμπειροι απο μενα να σε ενημερωσουν ;)

Αποσυνδεδεμένος Georgeg8

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιούλιος 20, 2010, 08:53:42 μμ »
Οκ σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες !

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιούλιος 20, 2010, 10:52:36 μμ »
Φίλε μου καλησπέρα.
Tissot ή Hamilton πάει να πει ίδια μαμά (swatch) και ίδιες μηχανές. Οι οποίες φοριούνται και σε ρολόγια αρκετών χιλιάδων ευρώ.
Η αλήθεια είναι (κακώς για πολλούς από εμάς εδώ μέσα) πως λόγοι marketing έχουν κάνει την Hamilton πολύ αγαπημένο παιδί της οικογεννειας. Αλλά και πάλι μην περιμένεις ποιοτικές διαφορές όταν μιλάμε για παραπλήσιες τιμές.

(Σημ. Θα σου στείλω πμ)

Αποσυνδεδεμένος Georgeg8

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιούλιος 21, 2010, 12:14:00 πμ »
Το ότι είναι swatch δεν μου ακούγετε και πολύ καλά στα αυτιά αλλά μου φαίνεται αρκετά πιθανό για ρολόγια σε αυτές τις τιμές!!!!! Το ότι οι ίδιοι μηχανισμοί έχουν χρησιμοποιηθεί σε ρολόγια χιλιάδων ευρώ, δεν ξέρω άλλα μου φαίνετε κάπως….. κοροϊδία. Από τα πολύ λίγα που ξέρω για τα ρολόγια αυτή είναι η άποψη που έχω σχηματίσει.Τα swatch μπορεί να ήταν αυτά με τα οποία ξεκίνησε όλο το θεματακι και το κόλλημα μου με τα ρολόγια αλλά θεωρό ότι απευθύνονται σε άτομα που άπλα δεν ξέρουν ότι κάτω από τους δείκτες υπάρχει κάτι μαγικό……..

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιούλιος 21, 2010, 12:51:00 πμ »
Δεν λέμε για ρολόγια swatch αλλά για το γκρουπ, και εκεί υπάρχουν εταιρείες ποοοοολυ μεγάλες:
http://www.swatchgroup.com/

Το τισό που σε ενδιαφέρει το έχω και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Η μηχανή που φοράει είναι καινουρια, μέχρι τώρα την έχω δει σε τισό και σε swatchάκι μόνο, αρκετά οικονομική, αδοκίμαστη ακόμα και περισσότερα για τη γνώμη που έχω σαν χρήστης μπορείς να δεις εδώ:
http://www.mywatch.gr/index.php/topic,5067.0.html
(Δεν είμαι ειδικός, απλά κάτοχος και ότι διαβάσεις είναι σαν μια κουβέντα στο γραφείο..)

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιούλιος 21, 2010, 07:49:03 πμ »
Για μένα, 100% καλύτερα το X-Wind. Καλύτερη μηχανή (ΕΤΑ 7750), έναντι της καινούριας αλλά οικονομικής μηχανής C01.211 του γκρουπ που φορούν swatch & entry level tissot (PRC200 & Couturier). http://www.mywatch.gr/index.php/topic,4203.msg72926.html#msg72926
http://www.mywatch.gr/index.php/topic,6341.msg95172.html#msg95172
Έχω και τα 2 ρολόγια (x-wind & couturier chrono) και πίστεψέ με, η ποιότητα του x-wind είναι αρκετά κλικ πιο πάνω.... ;)

Αποσυνδεδεμένος georgie69

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιούλιος 21, 2010, 09:01:48 πμ »
Εχω το X wind και ειμαι ικανοποιημένος. Η ποιότητα είναι εξαιρετική και είναι πολύ εφετζίδικο. Προσωπικά με γοητεύει και όλη η τεχνολογία που έχει πάνω για υπολογισμό πτητικών δεδομένων. Εχω και ενα Tissot που είναι ΟΚ, αλλά η απτή ποιότητα (δεν ξέρω αν αντιστοιχεί σε ουσία) είναι υπέρ του Hamilton. Δεδομένου τέλος ότι είναι σεβαστού μεγέθους ρολόγια, καλύτερα είναι να τα δοκιμάσεις. Είναι άλλωστε και μάρκες που βρίσκεις σε καταστήματα και με αξιόλογες εκπτώσεις.

Αποσυνδεδεμένος Georgeg8

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Ιούλιος 21, 2010, 12:35:45 μμ »
Καλημέρα, grecellin σε ευχαριστώ για τη διευκρίνιση σχετικά με το swatch group δεν είχα καταλάβει τι ακριβώς είναι! Σχετικά με τα ρολόγια τώρα, διχασμένες οι απόψεις εγώ που τα έβαλα και τα δυο στο χέρι μου λίγο ποιο πολύ μου άρεσε το Tissot και από αυτά που έχω διαβάσει μέσα στο φόρουμ δεν έχω δει κάποιο δυσαρεστημένο κάτοχο Tissot που έχω παρατηρήσει ότι είναι αρκετοί! Επίσης το prc είναι νε μπρασελέ που από ότι έχω καταλάβει αλλάζει ποιο εύκολα σε λουράκι! Οπότε νομίζω ότι έχω καταλήξει στο prc, ένα Hamilton ίσως είναι το επόμενο ρολόι μου……..