Αποστολέας Θέμα: Στοίχημα, ασχολείται κανείς?  (Αναγνώστηκε 3282 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vord

• 42mm case
    • Προφίλ
Στοίχημα, ασχολείται κανείς?
« στις: Ιούλιος 17, 2010, 06:20:24 πμ »
Αγαπητοί φίλοι
Ανοίγω ένα θέμα για συζήτηση (καφενείου γαρ και όχι μόνο) σχετικά με τον στοίχημα (bet). Οι επιλογές όπως θα έχετε ακούσει ή ακόμη παρακολουθήσει είναι σε μία πραγματικά τεράστια γκάμα αθλητικών (αλλά και πολλών άλλων) γεγονότων.

Υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ότι μακροπρόθεσμα έχουν θετικό ταμείο αλλά και φυσικά και πολλοί άλλοι που έχουν χάσει αρκετά ή και πάρα πολλά.

i hear the roar of a big machine

Αποσυνδεδεμένος Dakis

• 38mm case
    • Προφίλ
Απ: Στοίχημα, ασχολείται κανείς?
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 17, 2010, 07:32:53 πμ »
  Ασχολουμαι με το στοιχημα, μονο οσο αφορα το ποδοσφαιρο!!! Η ενασχοληση μου ξεκινησε σχεδον 2 χρονια πριν τον ΟΠΑΠ  ;)
 Βεβαια δε παιζω μεγαλα ποσα, περισσοτερο παω με λιγα για τα πολλα! Μονο στο μουντιαλ δικαιωθηκα για το μεγαλυτερο πονταρισμα μου! Vamos ESPAGNA!!!! Κατα τα αλλα η αποψη μου για οτιδηποτε εχει σχεση με το τζογο ειναι μια

"O ΠΑΙΖΩΝ ΧΑΝΕΙ, ΚΑΙ Ο ΠΙΝΩΝ ΜΕΘΑ"

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 17, 2010, 08:18:23 πμ »
  Ασχολουμαι με το στοιχημα, μονο οσο αφορα το ποδοσφαιρο!!! Η ενασχοληση μου ξεκινησε σχεδον 2 χρονια πριν τον ΟΠΑΠ  ;)
 Βεβαια δε παιζω μεγαλα ποσα, περισσοτερο παω με λιγα για τα πολλα! Μονο στο μουντιαλ δικαιωθηκα για το μεγαλυτερο πονταρισμα μου! Vamos ESPAGNA!!!! Κατα τα αλλα η αποψη μου για οτιδηποτε εχει σχεση με το τζογο ειναι μια

"O ΠΑΙΖΩΝ ΧΑΝΕΙ, ΚΑΙ Ο ΠΙΝΩΝ ΜΕΘΑ"
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Δάκη.
Θα δούμε τον τζόγο, ειδικά τον "φτωχο-τζόγο", να εκτινάσσεται στα ύψη εφεξής. Ένα φαινόμενο απόλυτα αναμενόμενο και πολύ έντονο σε όσες χώρες βιώνουν ύφεση και φτώχεια. Το πούλημα της ελπίδας στους απελπισμένους, από ένα "κράτος" ανάλγητο, που προσπαθεί φυσικά να μαζέψει εύκολα ότι μπορεί από τον λαουτζίκο... "Νόμιμα" κιόλας...
Ο μεγάλος τζόγος βέβαια είναι αλλού, και παίζεται από πάμπλουτα λαμόγια-παλιοτόμαρα...
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος amartolos

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 17, 2010, 12:10:17 μμ »
Επειδη ειμαι ασχετος παιζω μονο το συστημα με τα χ του Γεωργιου, οταν εχει Ευρωπαικο κ Μουντιαλ...που πρεπει να γινουνε απιστευτα πραγματα(να μην ερθει σε ολη την διοργανωση κανενα χ) για να χασεις.

Αποσυνδεδεμένος Rastiniak

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιούλιος 17, 2010, 12:16:09 μμ »
Ασχολουμαι κι εγω με το στοιχημα,μαλιστα στο μουντιαλ κερδισα 1.000 ευρω.Συμφωνω οτι ο τζογος ειναι ασχημο πραγμα, μονο που εγω εχω βρει το τελειο συστημα ΔΕΝ ΧΑΝΩ ΠΟΤΕ  ;) Βεβαια πρεπει να εχει καποιος γυρω στο 3.000 καβαντζα για αρχη ετσι ωστε να καλυπτει τη χασουρα αν υπαρξει.

Ακριβως φιλε αμαρτωλε καθε πονταρισμα μονο 1 παιχνιδι παντα Χ κι οποτε κατσει..
Rolex GMT 116710LN
Seiko 5 SNX F05k1
Swatch Irony YCS408G

Αποσυνδεδεμένος vord

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιούλιος 17, 2010, 12:25:41 μμ »
Το στοίχημα από τα παιχνίδια του τζόγου έχει την διαφορά ότι με πληροφορίες σχετικά με την απούσια παικτών, φόρμα ομάδων, παράδοση, κλπ (και δεν μιλάω για την δυνατότητα για εσωτερικές πληροφορίες) και με την κατάλληλη έρευνα των αποδόσεων μπορεί να φέρει κέρδη.
Όταν μιλάω για έρευνα αποδόσεων μιλάω για online.
Φυσικά όλοι οι καλοί punters εν καιρώ έχουν προσληφθεί από τις εταιρείες στοιχηματισμού.
Οι ευκαιρίες πάντα υπάρψουν αλλά φυσικά πολύ λιγότερες από ότι πριν 5 χρόνια και πιό παλιά. Απλά οι επιλογές τώρα πρέπει να είναι λιγότερες

Και φυσικά δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ σύστημα που δίνει σίγουρα κέρδη (ούτε διπλασιαζόμενα πονταρίσματα ούτε τίποτα). Μάγκες που έχουν δοκιμάσει τέτοιες τεχνικές έχουν πάει πάτο σε ποσοστό άνω του 99 %.

Μόνο ένας καλός αξιολογητής αποδόσεων μπορεί να φέρει μακροπρόθεσμα κέρδη και να έχει αποδόσεις άνω το 3 % επί των πονταρισμάτων (μιλάω για σύνολο πονταρισμάτων). Το κέρδος ανάλογα με την μίζα είναι πραγματικά εντυπωσιακό
i hear the roar of a big machine

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιούλιος 17, 2010, 07:52:20 μμ »
Τελείως ερασιτεχνικα βάζω πού και που ένα μικρό ποσό σε ιντερνετική εταιρεία στοιχηματισμού (50 ευρώ συνήθως) και το τζογάρω, κατά κανόνα όποτε έχει κάποιο μεγάλο αθλητικό event.

Με το αλάνθαστο σύστημά μου (παίζω όποιο αποτέλεσμα πιστεύω ότι θα βγει ανεξαρτήτως απόδοσης) πάω κουβά κατά 99%.

Είμαι μεγάλος Κουβανός αλλά τουλάχιστον το διασκεδάζω. :weedman:

Α, ναι μια φορά μόνο σήκωσα λεφτά (ένα πεντακοσάρικο) και έβαλα εξάτμιση στο μηχανάκι.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.