Αποστολέας Θέμα: ακρίβεια μηχανισμών 7S26 & 7S36  (Αναγνώστηκε 1521 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pegaso

• Just Registered
    • Προφίλ
ακρίβεια μηχανισμών 7S26 & 7S36
« στις: Απρίλιος 03, 2007, 10:31:09 μμ »
Παιδιά καλησπέρα και συγχαρητήρια σε όλους για το ωραίο site!!! Είμαι καινούργιος και συγχωρέσετε με εάν εκφράζοντας τα ερωτήματά μου πώ καμμιά χαζομάρα... Λοιπόν, έχω δύο αυτόματα ρολόγια της seiko, το ένα με μηχανισμό 7S26 και το άλλο με 7S36. Η ακρίβειά τους είναι περίπου +20sec την ημέρα, μάλλον χάλια σύμφωνα με αυτά που διαβάζω... Είναι κάτι το συνηθισμένο για αυτούς τους συγκεκριμένους μηχανισμούς; Έχει σχέση η χώρα κατασκευής τους με την ακρίβεια του μηχανισμού;; (γιατί κανένα από τα δύο δεν είναι made in Japan). Ευχαριστώ!!!

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 03, 2007, 10:57:41 μμ »
μην ανυσηχεις ,απο την εταιρεια ετσι εβγαιναν περιπου με +20,πηγαινε σε καποιο ρολογα που εμπιστευεσαι για ρυθμιση και ολα θα ναι οκ

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 04, 2007, 10:01:37 πμ »
pegasos καλωσορισες και απο μενα ..
και συμφωνω απολυτα με τον φιλο george_  κανε αυτο που σου προτεινε και θα δεις οτι αν στα ρυθμισουν σωστα μετα θα ειανι οκ

Αποσυνδεδεμένος pegaso

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 04, 2007, 05:39:52 μμ »
Ευχαριστώ george_ και Megale... Και κάτι ακόμα: Έχετε από την εμπειρία σας κάποιον ρολογά να μου συστήσετε στην Αθήνα ώστε με την πρώτη ευκαιρία να τα δώσω για ρύθμιση; Γιατί εδώ στην επαρχία που μένω (Πήλιο-Βόλος) σκούρα βλέπω τα πράματα...