Αποστολέας Θέμα: Αγορά απο Αμερική!  (Αναγνώστηκε 880 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Antigone

• Just Registered
    • Προφίλ
Αγορά απο Αμερική!
« στις: Ιούνιος 29, 2010, 07:24:28 μμ »
Καλησπέρα σας,

σας γνώρισα πρίν απο κανά χρόνο όπου έψαχνα να αγοράσω ένα καλό ρολόι σχετικά οικονομικό και ομολογώ πως αν δεν διάβαζα ότι διάβασα θα είχα χρυσοπληρώσει καμια μπούρδα και θα χαιρόμουν κι όλας. Δεν θα πω ότι κόλλησα το μικρόβιο διότι απο ότι βλέπω είναι ακριβό χόμπυ, αλλά ομολογώ ότι πλέον σταματάω σε βιτρίνες χαζεύοντας ρολόγια! Βέβαια ο τραπεζικός μου λογαριασμός δεν πολυ-χαίρεται με τα γούστα μου, αλλά τι να κάνουμε; Εν τέλει πέρσι είχα αγοράσει ένα Raymond Weil Tango και είμαι πολύ περήφανη για την αγορά μου.

θα ταξιδέψω το καλοκαίρι στην Αμερική και επί της ευκαιρίας θέλω να αγοράσω ένα ρολόι για μένα και ένα για μία φίλη μου. Το θέμα μου είναι απο που γιατί οι γνώσεις μου είναι ελάχιστες και δεν θέλω να με πιάσουν κότσο. Απο την άλλη σκέφτομαι και το ebay μιας και θα έχω διεύθυνση αμερικάνικη και έτσι θα μπορώ να αγοράσω απο κάποιον που δεν κάνει διεθνή αποστολή. Γενικά οι προβληματισμοί μου είναι οι εξής: δεν γνωρίζω κάποιο αξιόπιστο φυσικό κατάστημα και δεν έχω ασχοληθεί στο παρελθόν με την αγορά ρολογιών απο το ebay έτσι ώστε να γνωρίζω κάποιον αξιόπιστο πωλητή. Εγώ σκέφτομαι να κοιτάξω ένα CITIZEN Ladies EcoDrive Chronograph μοντέλο FB115201D και η φίλη μου κοιτάει fashion watches λόγω κόστους - ψάχνει κάτι κάτω απο 200 ευρώ. Προσπαθώ να την ψήσω για CITIZEN που είναι πιο οικονομικά και αξιόπιστα σαν ρολόγια αλλά έχουμε δρόμο ακόμα.

Τώρα, ένα δεύτερο θέμα που έχω είναι το τελωνείο. Διάβασα κάποια threads που αναφέρονταν στο συγκεκριμένο θέμα και αν κατάλαβα καλα -διορθώστε με αν κάνω λάθος- για χαμηλού κόστους (της τάξεως των 500 $) αντικείμενα δεν θα πληρώσω;

Επίσης, το μοντέλο που ψάχνω εγώ δεν υπάρχει στο επίσημο ιστότοπο της εταιρείας. Να ανυσηχήσω;;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αντιγόνη