Τελικά αυτός ο άτιμος ρεπόρτερ/αεροπόρος/market expert/πρωτοκαθήμενος της Αίγλης/Breitling-maniac, ο Γιάννης, είχε δεν είχε, από μακρυά κι όλας, με "κόλλησε" Breitlingίτιδα...
Βρε ήμουν -λόγω ιστορίας- έτοιμος να πάρω ένα moonwatch, επετειακό ή απλό, εντός ολίγων εβδομάδων, και τώρα έχω φάει 2 μέρες να κάθομαι στο μαραφέτι και να χαζεύω τον κατάλογο της Breitling.... Και να μην ξέρω τι θέλω, και να ζαχαρώνω διάφορα, και να σκέφτομαι ότι πρέπει να ξεφύγω για τα καλά από το budget...
Τώρα, αύριο αν καταφέρω να έρθω Αίγλη, και κάτσω κοντά του, αφού υπηρέτησα κι εγώ λιγάκι στα Canadair

, βλέπω να μου μεταδίδει τον ιό Breitlingus Durus, κι άντε να δούμε τι θα κάνουμε... Είναι ξελογιάστρες τα άτιμα τα μοντέλα...! (Εννοούμε της Breitling, όχι τα φωτομοντέλα - γι' αυτά αδιαφορούμε παντελώς, διότι σου αδειάζουν το πορτοφόλι όσο 10 Breitling, και αντί να μείνεις με μια ρολογάρα στο χέρι, μένεις με κάτι άλλο στο χέρι...)!
Βρε Γιάννη που με μόλυνες, τι να κάνω τώρα με budget μέχρι το πολύ 3.500€ (τραβηγμένο απ' τα μαλλιά)? Γιατί τα καλούδια της Breitling που μου προκαλούν εκκρίσεις σιέλου, κάνουν πολύ πιο πάνω...
Αμάν!!!