Αποστολέας Θέμα: Ball Engineer Master II Aviator 46mm  (Αναγνώστηκε 3137 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gregdag

• 38mm case
    • Προφίλ
Ball Engineer Master II Aviator 46mm
« στις: Ιούνιος 09, 2010, 05:33:20 μμ »
kυριες και κυριοι επιτελους το βραβειο μου(Ball Engineer Master II Aviator 46mm) εφτασε στα χερια μου απο αγγλια στον χρονο που μου ειχαν πει.Ετσι λοιπον σημερα μου τηλεφωνουν για να το παρω η να μου το φερουν.Λεω αφηστε ερχομαι εγω.Ξεκιναω ποδαρατος να παρατεινω κ λιγο την αγωνια μου (μαζοχα?)δεν νομιζω....Παιρνω μαζι κ το boogie μου(dog like human) κ τσουπ ναμαι...τους βαζω να ζυγισουν το δεμα που στα χαρτια του ελεγε 5κιλα αλλα ηταν 1κιλο (για τον φοβο των ιουδαιων) κ παιρνω τον δρομο για το σπιτι.Το δεματακι ουτε καν σε σακκουλα αλλα ανα χειρας κατω απο τον κορφο μου.Το χαμογελο να τραβαει τζοκοντεια δεξια μιας κ απο την αλλη η οξεια αμυγδαλιτιδα δεν επιτρεπει χιλιοστο απο τον πονο.Λοιπον ο jura watches ηταν αψογος σε ολα του,παραδοση,ενημερωση,υπογεγγραμενη η εγγυηση κλπ κλπ.Τον προτεινω ανεπιφυλακτα.Με fedex χωρις κανενα παρατραγουδο.Φτανω σπιτι και αρχιζει η ιεροτελεστια του ανοιγματος του πακετου με αργες κινησεις αλλα strip-show!!!Kαλη συσκευασια για τα λεφτα του κ φτανω στο εσωτερικο του κουτιου που φαινεται το λουρακι.ΦΡΙΚΑΡΩ προς στιγμη,λεω δεν μπορει να φοραει τετοιο λουρακι???Ευτυχως ηταν στοιχειο της διακοσμησης του κουτιου (τραβαει κ ανοιγει το συρταρι που ειναι μεσα το θεμα)κ ετσι μου ξαναρχετε το χαμογελο κ οι παλμοι επιστρεφουν σε νορμαλ επιπεδα.Το βγαζω κ αφου το "εψαξα" για κανα τεταρτακι το φορεσα.Ωραιο κομματι νομιζω για τα λεφτα του.Περριτο να πω οτι απο εκεινη την ωρα (12.00)μεχρι κ τωρα που γραφω(16.00)αυτο το ματι βρε παιδι μου συνεχεια εκει,μα συνεχεια ενα πραγμα...τυχαιο?δεν νομιζω....Το εβαλα με greenwichmeantime για να δω κ τι αποκλισεις θαχουμε.Η βιδωτη του κορωνα κ οι ρυθμισεις ωρας,ημερας κλπ πολυ ωραια αισθηση.Το λουρακι του σχεδον ψευτικο σε απαλοτητα,ειναι κ πολυ μαλακο,θα το ηθελα κατι τις ποιο παχυ.Στα 22χιλ ειναι αλλα μεχρι στιγμη μου κανει κατι θορυβους με την κινηση του χεριου στις μπαρες,μαλλον θα θελει το στρωσημο του κ αυτο.Η μπουκλα του ειναι ουαουααα,τα θυλακια του πολυ ψιλα-λεπτα,γενικως ομως δεν εχει την αισθηση ενος hirsch.Kαι εν τω μεταξυ οι θορυβοι αρχισαν να γινονται ψιλοενοχλητικοι,ειμαι κ εγω ψειρας μ αυτα.Θα το στρωσω που θα μου παει...τωρα για "λουμ"δεν χρειαζεται να πω τιποτα βεβαιως.Περισσοτερα στο μελλον κ απο φωτογραφιες βαζω λιγες κακης ποιοτητας μιας κ του doctor-pan παραπανω http://www.mywatch.gr/index.php/topic,6048.0.html ειναι πολυ καλυτερες κ ακρως διαφωτιστικες.Ρε το ατιμο συνεχιζει οπως γραφω χριτς-χριτς αααα....θα το λαδωσω να τελειωνουμε.Και σορρυ που δεν εβαλα παραγραφους κ ισως το κατεβατο κουρασει.                                                               

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Ball Engineer Master II Aviator 46mm
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 09, 2010, 07:45:18 μμ »
Μπραβο φιλε και απο εδω να σου ευχηθω καλοφορετο,με υγεια παντα να το χαρεις.Εξαιρετικη επιλογη :o

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 09, 2010, 09:50:35 μμ »
Kαλορίζικο-καλοφόρετο αγαπητέ gregdag!!!

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 09, 2010, 10:05:24 μμ »
Να δείχνει μόνο καλές ωρες   :2thumbs:
Ωραίο ρολόι, ευανάγνωστο και φωτεινό.

Αποσυνδεδεμένος gregdag

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 11, 2010, 11:23:25 πμ »
σας ευχαριστω ολους.                                   
μετα απο 48 ωρες με το Ball Engineer Master II Aviator 46mm μπορω να πω οτι ειμαι  :smt055.Κατα αρχην να πω οτι φορωντας το ενοιωσα κατι περιεργο.Δεν με ενοιαζε αν θα το κοιταγε καποιος η θα με ρωταγε κατι.Περπατουσα στο δρομο κ ειμουν εγω κ αυτο :smt057
το πρωτο βραδυ το αφουγγραστικα για αρκετη ωρα κ συγκρινοντας το με το ρολεξ κ τα δυο ειχαν ωραιο ηχο.Το ball με λιγο ποιο δυνατη ενταση.Απο χρεια καθενα ειχε την δικια του ;D
Η κινηση ομως του ροτορα στο ball ακουγεται σαν φτηνο μεταλλο-κατσαρολικο !!! :-[(σε σχεση με το ρολεξ)Παντως μεχρι να με παρει ο υπνος ειναι μεγαλη συντροφια.Ζωντανο πραγμα,τι να λεμε τωρα !!!(αντε να μη παω στο ποστ αυτοματα η κουαρτζ )
Το λουρακι σταματησε να κανει σαν σκουριασμενος μεντεσες ;D
Το βραδυ τωρα απο lumi δεν παιζεται.Φοβερο :jump: :jump2: :fire:δηλ δεν το περιμενα τοσο δυνατο κ ευελικτο.Ακομα κ την μερα λιγο σε σκια να μπεις αναβει.Καλα σε απολυτο σκοταδι τρελαινεται κ αναβει ο προβολεας.Με εχει τρελανει :headbash:
Απο μετρημα μου παει μπροστα 6 δευτερα το 24ωρο σταθερα.
Ψαχνομαι κ για λουρακι κ σας ακουω...
Κλεινωντας να πω οτι τωρα που το ειδα απο κοντα κ 500ε να κοστιζε παραπανω θα τα εδεινα.

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 11, 2010, 12:28:09 μμ »
Καλώς τον δέχτηκες τον Μηχανολόγο με το Μάστερ!!!
Πανέμορφο ρολόι -και σίγουρα αρκετό για να διαβάζεις με κλειστό το φως ;D ;D ;D

Να δείχνει μόνο καλές στιγμές Φίλε (και το δρόμο το βράδυ όταν δεν έχει φώτα...)!!!

Τώρα από λουράκια τί να πει κανείς για αυτό το ρολόι -του πάνε τα πάντα λέμε...
Άσε που στα 46 χιλιοστά μπορείς να του βάλεις ακόμα και 24άρι λουράκι και να δείχνει αρμονικό!

Το μόνο όριο είναι τα λεφτά που θέλεις να δώσεις!

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιούνιος 11, 2010, 01:12:48 μμ »
bravo greg,αυτό που'ψαχνες,με μπόλικη luminova,καλοφόρετο  ;)
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος gregdag

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιούνιος 11, 2010, 01:23:19 μμ »
ευχαριστω πολυ παιδια
για θυμιστε μου σε ποια ενοτητα εδω μεσα ειδα ενα longines- black dial που φορουσε ενα αλητικο πρασινοχακι δερματινο λουρι?

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιούνιος 11, 2010, 01:33:03 μμ »
κάπου εδώ πρέπει να'σαι φίλε μου  ;)
http://www.mywatch.gr/index.php/topic,1190.240.html
konakis.

Αποσυνδεδεμένος gregdag

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιούνιος 11, 2010, 01:37:26 μμ »
κάπου εδώ πρέπει να'σαι φίλε μου  ;)
http://www.mywatch.gr/index.php/topic,1190.240.html
[/quot   
εισαι μεσα !!!!! :supz:
τι λες?δεν θα του πηγαινε ?

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιούνιος 11, 2010, 01:57:50 μμ »
τούτο εδώ που'χει βάλει φωτό το αφεντικό με τρελένει εμένα πάρα πολύ!
http://www.mywatch.gr/index.php/topic,1190.160.html
(στο μέσον της σελίδας περίπου.....απίστευτο!)
konakis.

Αποσυνδεδεμένος gregdag

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιούνιος 11, 2010, 02:04:19 μμ »
Μαματο !!!!ενα λουρι στο εκανε aviator πριν το 1940-αεροπλανο διαλεξε εσυ  :D