Καλωσήρθες!
Το συγκεκριμένο ρολόι το έχει ένας γνωστός μου και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η άψογη ποιότητά του, φαίνεται και είναι πολύ καλοφτιαγμένο. Και είναι από τα λίγα ρολόγια που με δερμάτινο λουράκι δείχνει ακόμη πιο ποιοτικό. Δεν θυμάμαι καλά, αλλά η τιμή του στην Ελλάδα πρέπει να ξεπερνά τα 500 ευρώ.
Μέχρι τώρα έχω παραγγείλει δύο ρολόγια από ¶πω Ανατολή, Hong Kong και Σιγκαπούρη και όλα ήταν μια χαρά. Τα πλεονεκτήματα:
-Πληρώνεις πολύ λιγότερα από ό,τι αν το έπαιρνες από ΕΕ
-Πληρώνεις ακόμη λιγότερα, λόγω της ισοτιμίας του δολαρίου με το οποίο εμπορεύονται αυτοί εκεί.
Τα μειονεκτήματα:
-Αν χρειαστείς επισκευή ενδέχεται να έχεις πρόβλημα, γιατί δεν ξέρω τί παίζει με τις εγγυήσεις από εκείνες τις χώρες.
-Υπάρχει ένα -μικρό- ενδεχόμενο να το τσακώσουν το πακέτο στο τελωνείο και να σου ζητήσουν φόρους. Βέβαια οι έμποροι εκεί το ξέρουν και κοιτάνε να σε προφυλάξουν (δηλώνουν το πακέτο ως πολύ μικρής αξίας ή ότι είναι δώρο), αλλά και πάλι ένας κίνδυνος υπάρχει, αν πέσεις σε κανέναν ψαγμένο τελωνειακό.
Εγώ πάντως δεν είχα κανένα πρόβλημα και τις δύο φορές. Αγόρασα δύο ρολόγια σε απίστευτα χαμηλές τιμές σε σχέση με τις εδώ και όλα ήταν μια χαρά.
Υ.Γ. Να συνεχίζαμε την συζήτηση στο ειδικό υποφόρουμ για τα Seiko; Αφού το φτιάξαμε, να το χρησιμοποιήσουμε κιόλας!!