Αποστολέας Θέμα: Citizen-Seiko watches  (Αναγνώστηκε 230351 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #420 στις: Μάιος 02, 2007, 08:32:20 μμ »
Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις , αν και δεν έχω εμπειρία από τέτοιου είδους αγορές. Το μαύρο μου αρέσει περισσότερο. αλλά και το πορτοκαλί για καλοκαιράκι....
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος Voodooman

• 44mm case
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #421 στις: Μάιος 02, 2007, 08:41:54 μμ »
Έχω αγοράσει δύο ρολόγια με μαύρο καντράν τα τελευταία 6 χρόνια, ήρθε ο καιρός για αλλαγή, άσε που θα παραείναι σοβαρό με το μπρασελέ και το μαύρο καντράν και εγώ το θέλω για πιο casual καταστάσεις.
Τέλος παντων, θα τον ρωτήσω τον τύπο, και αν δεν βγάλω άκρη δεν θα χαλαστώ κιόλας!

• 50mm case
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #422 στις: Μάιος 02, 2007, 08:46:46 μμ »
Σωστή  σκέψη....
Αν του έβαζες έξτρα πλαστικό λουράκι θα άλλαζε εντελώς θα έλεγα μάλιστα αν τελικά το πάρεις μαύρο να δοκιμάσεις διάφορα χρώματα στο λουράκι πριν αποφασίσεις !!!!! σκέψου το.
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

• 44mm case
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #423 στις: Μάιος 02, 2007, 08:49:04 μμ »
Σε δυό μέρες θα ξέρουμε.
Πρώτη φορά ψάχνομαι με ebay και έχω έναν φόβο για τελωνεία, μεταφορά, όλα αυτά που μας ταλαιπωρούν με τέτοιες αγορές.
Θα σας ενημερώνω με λεπτομέρειες!

• 50mm case
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #424 στις: Μάιος 02, 2007, 08:55:42 μμ »
Ναι θα ήταν πολύ καλό εκ μέρους σου.  Θα περιμένουμε .....Voodooman
 :)
Πότε ή Ποτέ

• 44mm case
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #425 στις: Μάιος 03, 2007, 07:56:02 πμ »
Λοιπόν παιδιά,
ο πωλητής είναι ο tarrus61. Έχει 100% positive με 673 γνώμες και έδρα το Hong Kong. Λέει ότι η αποστολή είναι tax free και τα μεταφορικά 28 δολλάρια.
Ευτυχώς δέχτηκε την αλλαγή που του ζήτησα, οπότε και αυτό μετράει στα θετικά του. Σάββατο πρωί, αν όλα έχουν πάει καλά, θα είμαι ο κάτοχος του orange samurai. Για να δούμε!..

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #426 στις: Μάιος 03, 2007, 11:03:02 πμ »
Voodooman  τετεοιες αγορες δινουν ενημερωση σε ολους και σε καθοδηγουν για αξιοπιστους πωλητες,κρατας μας ενημερους και μπραβο για την αγορα

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #427 στις: Μάιος 03, 2007, 02:38:26 μμ »
Τους πωλητες με πολλες πωλησεις και υψηλο feedback δε υπαρχει λογος να τους φοβασαι.Φοβου τα courier και ισως το τελωνειο(μπορει να πεσεις σε κανα περιεργο τυπο εκει περα...) :smt079

• 44mm case
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #428 στις: Μάιος 04, 2007, 08:12:43 μμ »
Λοιπόν παίδες, το πήρα το πορτοκαλί.
$299 το samurai, $28 μεταφορικά και $12 για ασφάλεια, δηλαδή $339 ή ¤256 Καλή τιμή μου φαίνεται.
Ο πωλητής (tarus 61) φαίνεται έμπειρος. Μου είπε ότι θα είναι καλά πακεταρισμένο και ότι θα το σημειώσει ως δώρο. Πλήρωα κιόλας, οπότε αρχίζει η αναμονή και η αγωνία τώρα...

• 50mm case
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #429 στις: Μάιος 04, 2007, 08:26:39 μμ »
Παράθεση από: "Voodooman"
Λοιπόν παίδες, το πήρα το πορτοκαλί.
$299 το samurai, $28 μεταφορικά και $12 για ασφάλεια, δηλαδή $339 ή ¤256 Καλή τιμή μου φαίνεται.
Ο πωλητής (tarus 61) φαίνεται έμπειρος. Μου είπε ότι θα είναι καλά πακεταρισμένο και ότι θα το σημειώσει ως δώρο. Πλήρωα κιόλας, οπότε αρχίζει η αναμονή και η αγωνία τώρα...

Με το καλό φίλε Voodooman . Μόλις το πάρεις στα χέρια σου ενημέρωσε με φώτο  αν γίνεται για την συσκευασία και τα χαρτιά που είχε. Φυσικά  και φώτο του ρολογιού. :)
Πότε ή Ποτέ

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #430 στις: Μάιος 04, 2007, 08:35:41 μμ »
Ειναι γλυκια αυτη η αγωνια,εχω καιρο να το παθω...Μηπως να μπαινα κι εγω στο ebay,που χω καιρο;; :lol: Με το καλο να φτασει,κι οπως ειπε ο προλαλησας,αν θελεις ριχνεις και μια ενημερωση....Αν θελεις παντα ;)

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #431 στις: Μάιος 04, 2007, 08:40:39 μμ »
Τελωνείο δεν θα πληρώσεις καθόλου? Γιατί εγώ για ένα μεταλλικό αυτοκινητάκι από Χόνγκ-Κόνγκ αξίας 115 $ , πλήρωσα εκτός από τα μεταφορικά άλλα 35 $ φόρο τελωνείου. Υπόψιν ότι ο πωλητής δεν με είχε ενημερώσει καθόλου για το θέμα !!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!

• 44mm case
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #432 στις: Μάιος 04, 2007, 09:07:18 μμ »
Παράθεση από: "trelovet"
Τελωνείο δεν θα πληρώσεις καθόλου? Γιατί εγώ για ένα μεταλλικό αυτοκινητάκι από Χόνγκ-Κόνγκ αξίας 115 $ , πλήρωσα εκτός από τα μεταφορικά άλλα 35 $ φόρο τελωνείου. Υπόψιν ότι ο πωλητής δεν με είχε ενημερώσει καθόλου για το θέμα !!

Σας ευχαριστώ παιδιά όλους, θα σας ενημερώνω τί γίνεται!
trelovet,  αυτά τον ρώτησα και εγώ τον τύπο, του είπα ότι μπορεί να έχω πρόβλημα στο τελωνείο και για αυτό να το πακετάρει  όσο πιο διακριτικά γίνεται. Αυτός μου απάντησε ότι θα το στείλει μαζί με το κουτί του κανονικά αλλά σε διακριτικό εξωτερικό πακέτο και θα έχει χαρακτηρισμό "low value" και δώρο. Μεταξύ μας, είμαι προετοιμασμένος για το ενδεχόμενο να το τσακώσουν στο τελωνείο. Και αν μου λες $35 για αντικείμενο αξίας $115, θα μου ρίξουν στα αυτιά για τα καλά.
Ελπίζω να την γλιτώσω γιατί σαν αυτό υπάρχουν πολλά άλλα φτηνότερα seiko, φτάνει να μην προσέξουν το "titanium" στο καντράν και ψυλλιαστούν τίποτε...

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #433 στις: Μάιος 04, 2007, 09:13:49 μμ »
Καλά θα είναι να σου βάλει μια απόδειξη κάτω από 100 $ για να μην το φορολογήσουν !!!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!

• 44mm case
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #434 στις: Μάιος 04, 2007, 09:29:26 μμ »
Παράθεση από: "trelovet"
Καλά θα είναι να σου βάλει μια απόδειξη κάτω από 100 $ για να μην το φορολογήσουν !!!

Είναι σίγουρο αυτό; Αν το χαρακτηρίσει ως δώρο, μήπως την γλιτώσω ευκολότερα;
Το θέμα είναι να μην κινήσει υποψίες και ανοιχτεί, αν του βάλουν χέρι, τότε μάλλον δεν την γλιτώνω.

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #435 στις: Μάιος 04, 2007, 09:42:14 μμ »
voodooman συμφωνω με trelovet οτι μια αποδειξη των 100 δεν θα ηταν ασχημα να υπηρχε για παν ενδεχομενο.αν παλι δεν το ανοιξουν τι ειχες τι εχασες ετσι ..
και καλοφορετο παντως  :supz:

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #436 στις: Μάιος 04, 2007, 10:46:06 μμ »
Μεγίες!

Θέλουμε φωτό απο τον καρπό σου! ! !

:)
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

• 44mm case
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #437 στις: Μάιος 05, 2007, 01:00:52 μμ »
Λοιπόν παιδιά, ο τύπος το έστειλε κιόλας!
Η πληρωμή έγινε με paypal, χρησιμοποίησα μία προπληρωμένη κάρτα της attica  bank, την gift card.
Μου έδωσε κιόλας τον αριθμό της αποστολής, οπότε τώρα πια περιμένω πότε θα φτάσει.
Μέχρι τώρα το φοβόμουν αρκετά το ebay, αλλά μέχρι στιγμής η παραγγελία εξελίσσεται λες και αγόρασα από το amazon. ¶ντε να δούμε...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #438 στις: Μάιος 05, 2007, 01:43:07 μμ »
bravo,μου θυμιζεις τη παραγγειλες?διοτι εχω χασει επεισοδια

• 44mm case
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #439 στις: Μάιος 05, 2007, 04:43:59 μμ »
Αυτό είναι george_

Ξέρω ότι δεν συμπαθείς ιδιαίτερα το τιτάνιο, αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ!