Mάλλον δεν διάβασες καλά το πόστ μου , αφού γράφω ακριβώς το αντίθετο από αυτό που λες. Ποιό να είναι δικό μου, το Rolex Cellini ή το eco drive ? Εχω πεί ότι έχω ένα μοντέλο Citizen eco drive, γι' αυτό και γράφω για την κίνησή του. Εχω πεί επίσης ότι δεν συμπαθώ καθόλου την Rolex (δεν είμαι υποχρεωμένος κιόλας !!) , αλλά οι σπόντες που βάζω μερικές φορές, προσπαθώ να μην στερούνται αντικειμενικότητας, εξάλλου ποτέ δεν προσπάθησα να μειώσω η να πικάρω-προσβάλω κάποιον που αγόρασε ή θέλει να αγοράσει ρολόι από την εν λόγω φίρμα !!
Ο μηχανισμός δεν είναι μοναδικό κριτήριο αγοράς , είναι όμως ο πιο σημαντικός παράγοντας τουλάχιστον για μένα, μαζί με την σχεδίαση. Εσύ μπορείς να θεωρείς κάποια άλλα στοιχεία πολύ πιο σημαντικά , είναι θέμα επιλογών για τον καθένα μας !! Στην ουσία, ένα ρολόι για μένα είναι ένας συνδιασμός μηχανής-σχεδίασης-υλικών κατασκευής (με αυτή την σειρά σπουδαιότητας) , όπου το ένα θα πρέπει να συμπληρώνει αρμονικά το άλλο ! Αλλιώς μπορώ να βλέπω την ώρα και στο κινητό μου , και μάλιστα με μεγαλύτερη ακρίβεια !!