Αποστολέας Θέμα: Νεο ρολοι..  (Αναγνώστηκε 2115 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Alexis Gt

• Just Registered
    • Προφίλ
Νεο ρολοι..
« στις: Μάιος 28, 2010, 12:15:58 πμ »
Παιδιά θα ήθελα να ακουσω κάποιες συμβουλες σαν πιο εμπειροι που είστε οι περισσότεροι...σκέφτομαι να αγοράσω ένα ρολογάκι..βασικά δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα οπότε έιμαι λίγο ασχετος..έχω δει 2 ρολογάκια που μου αρέσουν και είναι:
http://www.nauticawatches.com/collection  το BFC chronograph ασημι με το καουτσουκ λουρακι..
και: http://store.emporioarmaniwatches.com/en_US/shop/men_watches_jewelry/sport.html?currentPage=3  το AR0527

Αξίζει κάτι απο τα δυο?? Μου είπαν οτι το συγκεκριμένο nautica έχει ελβετικό μηχανισμό...ισχύει??

Πείτε μου και άλλες γνώμες πάνω σε τέτοιου είδους ρολόγια αν μπορείτε...ευχαριστώ απο τώρα....

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Νεο ρολοι..
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 28, 2010, 12:34:21 πμ »
Σε τέτοιου τύπου ρολόγια, δηλαδή quartz χρονογράφους, δεν θα βρείς και πολλές διαφορές μεταξύ των εταιρειών, ειδικά των fashion. Θα πρότεινα καλύτερα κάποιο Τissot ή κάποιο Seiko.....και με μικρή υπέρβαση και κάποιο απλό Hamilton.....
Ρίξε μια ματιά και στο παρακάτω topic, αν και τα περισσότερα είναι μέσω net, υπάρχουν όμως και αρκετά που αντιπροσωπεύονται κι εδώ..... http://www.mywatch.gr/index.php/topic,2615.0.html

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 28, 2010, 12:34:45 πμ »
Αν σου λέει κάτι, Nautica = Timex Group και Emporio Armani = Fossil (Europe).

Το Nautica όντως έχει swiss-quartz μηχανή. Παραπάνω πληροφορίες δεν βρήκα. Δηλαδή ποιά εταιρεία βγάζει τις μηχανές αυτές (δεν είναι όλες το ίδιο). Επίσης στο quartz δεν βλέπω κάποια υπεροχή της ελβετίας. Ισως το αντίθετο, σε σχέση με τον ιαπωνα. (Φυσικά δεν μιλάω για hi-end υλοποιήσεις)

Αποσυνδεδεμένος Alexis Gt

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 28, 2010, 01:34:41 πμ »
Αν σου λέει κάτι, Nautica = Timex Group και Emporio Armani = Fossil (Europe).

Το Nautica όντως έχει swiss-quartz μηχανή. Παραπάνω πληροφορίες δεν βρήκα. Δηλαδή ποιά εταιρεία βγάζει τις μηχανές αυτές (δεν είναι όλες το ίδιο). Επίσης στο quartz δεν βλέπω κάποια υπεροχή της ελβετίας. Ισως το αντίθετο, σε σχέση με τον ιαπωνα. (Φυσικά δεν μιλάω για hi-end υλοποιήσεις)

Φίλε μου σόρρυ αλλά δεν ξέρω τι εννοείς με αυτά που έγραψες στην αρχη...:(
Δηλ δεν θεωρούνται καλά??

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 28, 2010, 08:24:30 πμ »
Να προσπαθήσω να το γράψω αλλιώς.
Στο φόρουμ σε τέτοιες συζητήσεις (δηλαδη ρολόγια με το όνομα κάποιου σχεδιαστή μόδας) υπάρχουν συνήθως 2 "ρεύματα".
Το ένα λέει "μακριά, δεν αγοράζουμε ρολόι από εταιρεία που έγινε γνωστή για τα πουκάμισα και τις κολωνιες".
Το άλλο λέει "δε με νοιάζει τι γράφει πάνω αλλά ποιος το κατασκευάζει".

Timex Group και Fossil ας πούμε ότι είναι χαμηλά στις προτιμήσεις του φόρουμ.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 28, 2010, 12:21:18 μμ »
Timex Group και Fossil ας πούμε ότι είναι χαμηλά στις προτιμήσεις του φόρουμ.

για ποιο λογο? ???

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 28, 2010, 12:29:02 μμ »
Ti εννοείς για ποιο λόγο;
Που είδες μια δημοσίευση που να τα "παινεύει" ας πούμε;

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 28, 2010, 12:31:31 μμ »
το χαμηλα στις προτιμησεις ,που πιστευεις οτι οφειλεται?εχει να κανει με την ποιοτητα Η αξιοπιστια των ρολογιων?

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 28, 2010, 12:38:40 μμ »
Δεν ξέρω και δεν ήταν αυτό το νόημα της απάντησης μου.
Την γνώμη του φόρουμ ζήτησε ο νέος φίλος μου και αυτήν προσπάθησα να δώσω σε 2 γραμμές.

Αν ανοίξουμε ένα νέο θέμα με τίτλο "γιατί δεν προτιμάτε τα Timex και τα Fossil;" ίσως να έχω να πω κάτι, όπως όλοι μας φυσικά.