0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δυστυχως εχω "πυρετο"! θελω ενα νεο χρονογραφο και εχω χασει τον μπουσουλα!
να αγορασω και εγω ενα ωραιο τουτιμα και να μπω στο club H να παω σε κατι διαφορετικο ,μηχανικα?
el primero ομορφα,αλλα πανακριβα.....ευχαριστω
Πυρετός είναι n αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος πάνω από το φυσιολογικό. Ο πυρετός είναι το πιο συχνό σύμπτωμα πολλών ασθενειών και συνήθως το πρώτο που αντιλαμβάνονται οι ασθενειςδυστυχως εχω "πυρετο"! θελω ενα νεο χρονογραφο και εχω χασει τον μπουσουλα! να αγορασω και εγω ενα ωραιο τουτιμα και να μπω στο club H να παω σε κατι διαφορετικο ,μηχανικα?
Πάρε το νέο Breitling.
Χαχαχα με πρόλαβες Χάρη!!!! Β01 και τα μυαλά στα κάγκελα Χωρίς πλάκα ένας Β01 αλλά σε σειρά navitimer θα ήταν ότι έπρεπε.....υπομονή george!!! Λοιπόν.....3313 έχεις; Ωραίο και σε μαύρο.....σχετικά πρόσφατο και ακριβό, ίσως όχι τόσα πολλά αν βρεις 2nd hand..... Aλλιώς αυτό με την προηγούμενη μηχανή, που είναι και καψούρα του Χάρη.....το βρίσκεις και σε NOS.....Για Lemania το είπες μόνος σου..... Αν και επειδή το είδα από κοντά( Χ), ομολογώ ότι μεγάλη αρρώστια είναι κι ένα τέτοιο.....Kι για να ξεχωρίζεις από τους κοινούς θνητούς, ένα τέτοιο.....
ειχα 3303,αρα οχι...το ομεγα το ειχα βρει και σε καλη τιμη,αλλα εχω το navigator,ασε δε που δεν ειναι και για καθε μερα
αμα παρω και αλλη 5100 ,θα αγορασω τον βασιλια