Αποστολέας Θέμα: Tissot Seastar  (Αναγνώστηκε 1470 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος livaspy

• Just Registered
    • Προφίλ
Tissot Seastar
« στις: Μάιος 22, 2010, 05:11:20 μμ »
Καλησπέρα, είμαι κάτοχος ενός tissot seastar 1000 αυτόματο με μηχανισμό eta 2824 και πριν ένα μήνα από ατύχημα (ευτυχώς είμαι καλά) είχε ένα δυνατό χτύπημα...το ρολοί δούλευε μια χαρά αλλά είχαν σπασει τα πυράκια του μπρασελέ...Το πήγα σε ένα εξουσιοδοτημένο tissot και μου το φτιάξανε...Μετά από μερικές μέρες άκουγα κάτι σαν γδάρσιμο κατά την κίνηση στο μηχανισμό,το ρολόι σταμάτησε να κρατάει (reserve),μόλις το αφήνα σε δύο ώρες σταμάταγε...Από κάτω έβλεπα να γυρνάει σαν τρελό...Χθές έφυγε (αυτό που γυρνάει) τελείως από την θέση του...Έχοντας τα νέυρα μου το άνοιξα και με τα εργαλεία μου απλά το βίδωσα στην θέση του...Λέτε να τα έχει παίξει τελείως ο μηχανισμός...Να το στείλω στην swatch για επισκευή ή να πάει στο κουτί του σαν μια ωραία ανάμνηση...;;;

Αποσυνδεδεμένος kostas

• 40mm case
  • Παρανέστι
    • Προφίλ
    • IMAGESHACK
Απ: Tissot Seastar
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 22, 2010, 05:27:23 μμ »
Χαλαρά man...

Μπορεί όχι αλλά αν βάλεις χέρι μια-δυο φορές ακόμη, (στατιστικά) σίγουρα.

1. Πας σε καλό ρολογά και όχι σε αντιπροσωπεία αφού πλέον το άνοιξες και δεν υπάρχει εγγύηση.
2. Δεν πειράζεις τίποτα διότι α) θα το γεμίσεις σίγουρα σημάδια πίσω και είναι κρίμα β) θα πάρει ίσως νερά γ) μπορεί και να χαλάσεις τα πάσα της κάσας σε καμία απροσεξία.
3. Ακόμη και η μηχανή να χαλάσει εντελώς, βρίσκεις μία ίδια, καινούρια και ίσως καλύτερη από αυτή που έχει τώρα με 50-100 ευρώ. Η 2824 είναι καλή και του κιλού.
Το ρολόι όμως έκανε 500 ευρώ. Πως το βλέπεις;

Όλα επισκευάζονται μέχρι ένα σημείο.
Δύσκολο χόμπι τα ρολόγια.....

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
Απ: Tissot Seastar
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 22, 2010, 08:54:55 μμ »
ρολοι που πεφτει .....χαλαει αμεσως......δεν χαλαει μετα απο μερικες μερες .....
πηγαινε το σε ενα καλο ρολογα .....να στο φτιαξει σωστα να σου κανει στεγανοποιηση
και να πας στην ευχη του θεου .....για καλο ρολογα ρωτα με πμ .....
Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...