Αποστολέας Θέμα: VACHERON CONSTANTIN OVERSEAS CHRONOGRAPH  (Αναγνώστηκε 6683 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος eliasfra

• 34mm case
    • Προφίλ
VACHERON CONSTANTIN OVERSEAS CHRONOGRAPH
« στις: Μάιος 19, 2010, 06:49:55 μμ »
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του forum,

Θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με την αγορά ενός ρολογιού.Συγκεκριμένα ψάχνω να αγοράσω ένα vacheron constantin overseas χρονογράφο με λευκό καντράν. Ενδιαφέρομαι για καινούργιο και όχι μεταχειρισμένο.Το ζητούμενο είναι η καλύτερη εφικτή τιμή. Εχω κάνει μια μικρή έρευνα και θα ήθελα και τη δική σας πολίτιμη βοήθεια.Επειδή γνωρίζω ότι δεν αναφέρουμε ποτέ τιμές καθώς και καταστήματα δημόσια στο forum, μπορώ να σας αναφέρω κατάστημα και τιμή σε όποιον μου στείλει προσωπικό μήνυμα.

Επίσης, αν και γνωρίζω ότι έχει γίνει προγενέστερη αναφορά στο συγκεκριμένο ρολόι , θα ήθελα να μου πείτε και τις απόψεις- εμπειρίες σας τόσο για την ποιότητα κατασκευής του συγκεκριμένου ρολογιού,όσο και για τα service και τα παρελκόμενα

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά και αναμένω νεώτερα σας

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: VACHERON CONSTANTIN OVERSEAS CHRONOGRAPH
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 19, 2010, 09:03:48 μμ »
Σε βόλτα που έκανα σε μαγαζιά ευρυτερης περιοχής Συντάγματος Κολωνακίου, το συγκεκριμένο ρολόι με τιμή καταλόγου 14400 ( ή κάπου εκει) όλοι μου πρότειναν τιμή 10.000 χωρίς καν να ανοιξω το στόμα μου και να ζητήσω έκπτωση !!!!!!

Δεν εμπίπτω στην απαγόρευση των τιμών, γιατί α) έδωσα τιμή retail και β) την δεύτερη τιμή μου την έδωσαν χωρίς να την ζητήσω (και μάλιστα και αυτό είναι το απίθανο) και τα 3 καταστηματα που μπήκα  ;D

Δύσκολοι καιροί έρχονται..........

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 19, 2010, 09:20:25 μμ »
Στα 10 χιλιαρικα παίρνεις μια καλή έως πολύ καλή έκπτωση!
οποιαδήποτε τιμή κάτω από 9.5 χιλιαρικα είναι πάρα πολύ καλή!!!
και οποιαδήποτε κάτω από 9 χιλιάρικα είναι ΘΑΥΜΑ!!!
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος Nick78

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 20, 2010, 12:42:25 μμ »
Για μένα είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να αγοράσεις (με αυτά τα χρήματα)!
Μακάρι να τα καταφέρεις σύντομα φίλε eliasfra!
We are never gonna survive...unless we get a little crazy!

Αποσυνδεδεμένος eliasfra

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 20, 2010, 01:34:28 μμ »
Καλησπέρα σε όλους.Σας ευχαριστώ για την αμεση ανταπόκριση σας.

Η τιμή στην οποία το βρήκα εγώ σε κατάστημα του κέντου είναι 9500 και έχοντας σαν αρχική τιμή 145ΟΟ. Ο στόχος είναι να λάβω έκπτωση που θα μειώνει την τιμή κάτω από 9500 έχωντας σαν στόχο να πετύχω ότι καλύτερο. Επειδή όπως πολύ σωστά ανέφερε ο PanosI έρχονται δύσκολοι καιροί πιστέυω ότι τώρα είναι η ευκαιρία να γίνει η συγκεκριμένη αγορά.( η οποία βέβαια δεν σας κρύβω είναι υπέρβαση για τα δεδομένα μου και θα ακολουθήσουν αιματηρές περικοπές τις οποίες όμως πιστεύω ότι αξίζει το συγκεκριμένο ρολόι  :))

Αυτό που προσπαθώ επίσης να μάθω καθώς ψάχνω είναι στοιχεία για το μηχανισμό ( αν είναι indoor πράγμα που δεν νομίζω) καθώς και για το service της συγκεκριμένης εταιρείας καθώς κάποιος γνωστός του χόρου μου ανέφερε ποσά αρκετά μεγάλα (1000-2000 €)

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 20, 2010, 01:53:47 μμ »
αν δεν εχει αλλαξει κατι,την piguet 1185

Piguet 1185
Produced by Frederic Piguet since 1988
automatic, (highly integrated) modular construction, 21,600 bph, 26.2 mm diameter, 5.4 mm height, 37 rubies, 42 h power-reserve, column-wheel design
Examples of watches that use this movement: Blancpain Flyback, Franck Muller King Conquistador, Vacheron Constantin Overseas, Audemars Piguet Royal Oak chronograph

Αποσυνδεδεμένος eliasfra

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 20, 2010, 02:57:20 μμ »
Πολύ σωστή η παρατήρηση σου George. Χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο μηχανισμό που αναφέρεις απόσο είδα κιεγώ στο διαδίκτυο.Βέβαια για κάτι που κοστίζει τόσο θα ήθελα να έχει inhouse μηχανισμό πράγμα που μάλλον συμβαίνει σε ακριβότερα μοντέλα

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 20, 2010, 03:00:18 μμ »
Πολύ σωστή η παρατήρηση σου George. Χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο μηχανισμό που αναφέρεις απόσο είδα κιεγώ στο διαδίκτυο.Βέβαια για κάτι που κοστίζει τόσο θα ήθελα να έχει inhouse μηχανισμό πράγμα που μάλλον συμβαίνει σε ακριβότερα μοντέλα

δεν ξερω σε τι ποσοστο ,θες να αγορασεις μαρκα και σε τι ποσοστο μηχανη...αν ομως θες μηχανη ,θα μπορουσες να δεις τον "απογονο" της 1185,σε ενα ομεγα ,την 3313

Αποσυνδεδεμένος eliasfra

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 20, 2010, 03:47:04 μμ »
Το όνειρο μου είναι να αποκτήσω ένα VC και ειδικά το συγκεκριμένο μοντέλο που μου αρέσει και πάρα πολύ. Επειδή έχω ένα Omega Seamaster το οποίο έχει μια ETA 7750 και είναι μια χαρά, βλέπω πως αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι να αποκτήσω μια καλή μάρκα με ιστορία και πιστεύω ότι η VC δικαιώνει το χαρακτηρισμό.Από την άλλη βέβαια λαμβάνοντας υπόψη ότι σχεδόν όλες ( εκτός ελαχίστων εξερέσεων) εταιρείες προμηθεύονται μηχανισμούς από άλλους, καταλαβαίνω ότι το κόστος θα αυξηθεί κατά πολύ αν επιλέξω και καλή μάρκα και indoor μηχανισμό. Διόρθωσε με αν κάνω λάθος αλλά από τις λίγες γνώσεις που έχω σαυτό το συμπέρασμα έχω καταλήξει

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάιος 20, 2010, 04:21:36 μμ »
πάρε την vacheroνιά μια χαρά ρολογάκι είναι,καλός μηχανισμός και προσιτό SERVICE(μιας και γίνεται Στην Ελλάδα και σπανίως ρολόγια της εν λόγω εταιρίας ταξιδεύουν προς Ελβετία μεριά)
Όνομα,sport χρονογράφος αδιάβροχος,ξεχωριστό,πάει με όλα τα ντυσίματα ;) το κολυμπάς άμα γουστάρεις παραλία και πισίνα  ;D
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος jtheogr

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μάιος 20, 2010, 09:30:03 μμ »
Αν σου αρέσει χτύπα το.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μάιος 20, 2010, 09:44:05 μμ »
Εδώ παραδίπλα, ένας φίλος δίνει ένα μαυράκι........

Μήπως τα βρείτε στην τιμή και μετά μήπως συμφέρει να του αλλάξεις ένα dial και να έχεις και από τα 2 χρωματάκια και να εχεις γλυτώσει μερικά χιλιάρικα........

Λέω εγώ τώρα.......

(άσε που είμαι γνωστός fan του καλού μεταχειρισμένου, των επιλογών και του να δίνω όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα για το ίδιο πράγμα στην τελική  ;D)

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μάιος 20, 2010, 09:45:45 μμ »
sorry double post

Αποσυνδεδεμένος eliasfra

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Μάιος 22, 2010, 04:57:00 μμ »
Το ψάξιμο συνεχίζεται παιδιά και πιστέυω ότι είμαι σε καλό δρόμο.
Η λύση του μεταχειρισμένου αποκλείεται φίλε Πάνο. Κοιτάω μόνο για καινούργιο.Θα κάνω που θα κάνε την υπέρβαση δεν υπάρχει λόγος να πάρω κανένα ρίσκο. Εξάλλου θέλω να είμαι και ο πρώτος κάτοχος.

Πάντος τα σχόλια που έχω συγκντρώσει είναι πάρα πολύ θετικά για το συγκεκριμένο ρολόι και το χειρότερο από όλα το μικρόβιο έχει μπεί στον οργανισμό και προχωράει  ;)

Αποσυνδεδεμένος eliasfra

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Μάιος 25, 2010, 06:25:42 μμ »
Εχω επισκεφτεί αρκετά καταστήματα, και βλέπω διάφορες πολιτικές σε επίπεδο τιμών.Η μέγιστη έκπτωση που έχω πετύχει μέχρι στιγμής είναι το 35%. Επίσης μου έχουν πεί ότι από 1 Ιουνίου η  Vacheron Constantin θά αλλάξει τιμοκατάλογο.Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό η αν είναι τέχνασμα του εκάστοτε πωλητή. Θα λάβω προτάσεις και από άλλους αλλά δεν σας κρύβω ότι ακόμα και με την έκπτωση είναι ένα σημαντικό ποσό και δεν ξέρω αν τελικά θα προβώ στην αγορά τώρα ή λίγο αργότερα